Moje ukwiecone parapety cz. II
- ewarost
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje ukwiecone parapety cz. II
Kasiu no nie wiem czy znalazłby się w naszym gronie ktoś kto by go nie przygarnął gdyby go spotkał na swej drodze Jest cudny...
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Kasiu wspaniała zdobycz.
- kinga_232
- 200p
- Od: 11 paź 2010, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu popieram, takich woskowców nie zostawia się w sklepie
Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
Kasiu, ale masz pamieć
Uwielbiam go
Chciałam Cie jeszcze poinformować, że kwitnie bardzo chętnie i w nieskończoność przedłuża pędy.
Mój właśnie wypuszcza czwarty
Jest bardzo wrażliwy na nadmiar światła i nawet na północnym oknie latem było mu za jasno
Jeszcze raz gratuluję i nadmieniam, że w rzeczywistości jest 10 razy piękniejszy
Uwielbiam go
Chciałam Cie jeszcze poinformować, że kwitnie bardzo chętnie i w nieskończoność przedłuża pędy.
Mój właśnie wypuszcza czwarty
Jest bardzo wrażliwy na nadmiar światła i nawet na północnym oknie latem było mu za jasno
Jeszcze raz gratuluję i nadmieniam, że w rzeczywistości jest 10 razy piękniejszy
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
tylko raz zdarzył mi się woskowiec w sklepie ale dzisiaj po obiadku wybieram się na małe buszowanie , więc liczę na to że się trafi jakaś nowa zdobycz
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Ależ piękny...ależ błyszczący
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Kasiu, cieszę się, że i Ty jesteś szczęśliwą posiadaczką tego cuda
Tak przy okazji i mnie przyda się ostrzeżenie Dorotki, mój stoi na komodzie i miejsca na parapecie nie dostanie
Tak przy okazji i mnie przyda się ostrzeżenie Dorotki, mój stoi na komodzie i miejsca na parapecie nie dostanie
Piękne masz storczyki. Ostatni nabytek wspaniały, błyszczący... takich nie można zostawić w sklepie.
A ja mam zakaz kupowania, ciekawe jak długo...
A ja mam zakaz kupowania, ciekawe jak długo...
Woskowiec powalający, gratuluję zakupu
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu rzadko ostatnio bywam na FO więc przegapiłam kolejną część twojego wątku Czym prędzej nadrabiam zaległości.
Piękna nowość w postaci woskowego phal. - ma niesamowity kolor. Ciekawa także jest ta masdevallia z dwoma różnymi kwiatkami
Piękna nowość w postaci woskowego phal. - ma niesamowity kolor. Ciekawa także jest ta masdevallia z dwoma różnymi kwiatkami
- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Kasiu melduję się w tej części wątku
Jestem zauroczona Twoimi storczykami , będę je podziwiała nieustannie .
Bardzo dobrze zrobiłaś spełniając życzenie forumowiczów i umieszczając na pierwszej stronie bellinę .On jest cudny zresztą jak wszystkie Twoje storczyki
Jestem zauroczona Twoimi storczykami , będę je podziwiała nieustannie .
Bardzo dobrze zrobiłaś spełniając życzenie forumowiczów i umieszczając na pierwszej stronie bellinę .On jest cudny zresztą jak wszystkie Twoje storczyki
- mika181
- 500p
- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
Moja teściowa jest maniaczką storczyków, ma do nich niesamowitą rękę bo kwitną ciągle jak szalone i uginają się pod ilością kwiatów. Wszyscy jak widzą to pytają czy sztuczne Twoja kolekcja jest naprawde imponująca, taka różnorodna
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Kasiu, woskowiec piękny- ach, te woskowce, łapią nas za i nie mamy wyjścia, poddajemy się. A zwłaszcza jak są za 5 zł, czyż nie?!
Kasiu, mam do Ciebie przy okazji 2 pytanka; jedno na temat zygopetalum: pisałaś w poprzednim wątku, że jedno chętnie Ci kwitnie a drugie niezbyt. Czy oba to są hybrydy, czy może mają nazwy? I co z nimi dzisiaj; udało Ci się pobudzić do kwitnienia tego uparciucha?
Napisz jak o nie dbasz, gdzie stoją i czy/jak długo werandujesz?
Drugie pytanko dotyczy tej hybrydki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=756 (nie mogę przekleić zdjęcia, bo wątek już zamkniety)- pamietasz może jak długo Ci kwitła?
Mam identyczną; prawie rok czekałam na pęd, po czym zakwitła i przekwitła po niecałych 4 tygodniach- nie mam pojęcia czemu, wkurzyłam się strasznie. Jeśli ona tak ma, to chyba podziękuję za współpracę, choć śliczna
Dzięki z góry
Kasiu, mam do Ciebie przy okazji 2 pytanka; jedno na temat zygopetalum: pisałaś w poprzednim wątku, że jedno chętnie Ci kwitnie a drugie niezbyt. Czy oba to są hybrydy, czy może mają nazwy? I co z nimi dzisiaj; udało Ci się pobudzić do kwitnienia tego uparciucha?
Napisz jak o nie dbasz, gdzie stoją i czy/jak długo werandujesz?
Drugie pytanko dotyczy tej hybrydki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=756 (nie mogę przekleić zdjęcia, bo wątek już zamkniety)- pamietasz może jak długo Ci kwitła?
Mam identyczną; prawie rok czekałam na pęd, po czym zakwitła i przekwitła po niecałych 4 tygodniach- nie mam pojęcia czemu, wkurzyłam się strasznie. Jeśli ona tak ma, to chyba podziękuję za współpracę, choć śliczna
Dzięki z góry
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz