Moje ogródkowo
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje skromne oczko wodne
WITAM.....z radością, że jako jedna z pierwszych zajrzałam do Twego uroczego oczka.....ale widzę, że nie tylko oczko jest urocze, zapał do pracy to macie
....a te pasące się białe owieczki na stoku to Wasi domownicy ...oj będę tu zaglądać, na pewno będzie co podziwiać....
....a te pasące się białe owieczki na stoku to Wasi domownicy ...oj będę tu zaglądać, na pewno będzie co podziwiać....
Witaj dziękuje ze wpadlas do mojego ogródka mamy bardzo duża dzialkę prawie 3000tys.m a ja zawzięłam się ze ja zagospodaruje przez 3 lata sama z mężem .mój mażbardzo kocha ogród i ja tez praccuśśś..wieczorem coś wymyśliłam a rano bierzemy się do pracy z ochotą i humorem.dziękuję jeszcze raz za odwiedziny ,a może coś mi doradzisz chętnie posłucham rad . ,,a te pasące się owieczki to farmera,naszego sąsiada jest ich tu setki z każdej strony ogrodu.pozdrawiam serdecznie
Lidia
- Ivy25
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 11 wrz 2011, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaka fajna szklarnia A mnie się cały czas coś takiego marzy
Pozdrawiam, Ewa
Shaerrawedd
Shaerrawedd
Dziękuję Ewuniu że Ci się podoba ,jeszcze szybki założymy , trochę kosmetyki na zewnątrz,,,ufff i w zimę nie będziemy się nudzic,szklarnia będzie ogrzewana na zimę same nogi mi chodzą już się nie mogę doczekac eksperymęntowania z kwiatami bo jeszcze nie mamy zbyt wiele w ogrodzie a w sklepach kosztują fortunę.pozdrawiam serdecznie
Lidia
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Re: Moje ogródkowo
LIDKO.....roślinki w szklarence piszesz, że nie przemarzną.....to zimy chyba u Ciebie nie takie jak u nas....
dzisiaj ze spokojem pospacerowałam po Waszym uroczym ogrodzie, są w nim zakątki gdzie musiałam usiąść i się nagapić następny raz zatrzymam się przy urokliwym stoliku na filiżankę dobrej herbatki ....... a niebieskie elementy wkomponowane w ogród stwarzają niepowtarzalny klimat.
Działka duża to i pracy dużo ale efekty już są bardzo widoczne.......
dzisiaj ze spokojem pospacerowałam po Waszym uroczym ogrodzie, są w nim zakątki gdzie musiałam usiąść i się nagapić następny raz zatrzymam się przy urokliwym stoliku na filiżankę dobrej herbatki ....... a niebieskie elementy wkomponowane w ogród stwarzają niepowtarzalny klimat.
Działka duża to i pracy dużo ale efekty już są bardzo widoczne.......
Moje pierwsze róże.
Zachwycam się różanymi ogrodami,są takie piękne i kolorowe ,poniosło mnie kupiłam parę roż w czerwcu tego lata.Jeszcze nie mamy zaplanowanej alejki róż więc posadziłam na małym kląbie przed domem.nigdy nie hodowałam róż i nic o nich praktycznie nie wiedziałam do momentu kiedy je posadziłam,rosną pięknie jak na pierwszy rok a kwitną już trzeci raz.niestety mam problem bo nie wiem co za odmiany kupiłam,,,straciłam wszystkie opisy do kazdej nich,wiem tylko ze to stare odmiany angielskie,może ktoś tutaj na forum zna nazwy tych odmian? zakochałam się w różach, na przyszły rok zaplanowałam duze zakupy w sklepie z różami.Proszę o pomoc jak nazywają sie te odmiany?.Pozdrawiam
Zachwycam się różanymi ogrodami,są takie piękne i kolorowe ,poniosło mnie kupiłam parę roż w czerwcu tego lata.Jeszcze nie mamy zaplanowanej alejki róż więc posadziłam na małym kląbie przed domem.nigdy nie hodowałam róż i nic o nich praktycznie nie wiedziałam do momentu kiedy je posadziłam,rosną pięknie jak na pierwszy rok a kwitną już trzeci raz.niestety mam problem bo nie wiem co za odmiany kupiłam,,,straciłam wszystkie opisy do kazdej nich,wiem tylko ze to stare odmiany angielskie,może ktoś tutaj na forum zna nazwy tych odmian? zakochałam się w różach, na przyszły rok zaplanowałam duze zakupy w sklepie z różami.Proszę o pomoc jak nazywają sie te odmiany?.Pozdrawiam
Lidia
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Witaj piękny ogród ,widzę że też masz dużo kamienia w ogrodzie to super materiał do ogrodu, pozdrawiam zapraszam do mnie.
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Witam cię Lidziu
Masz cudny ogród Pergola z donicami po bokach cudna, krzesełka i stolik
Widoki masz bajeczne i te kamienie w ziemi....może są uciążliwe ale nie musisz kupować
Domek drewniany,szklarnia....bajka.Jak długo już tam mieszkacie?
Masz cudny ogród Pergola z donicami po bokach cudna, krzesełka i stolik
Widoki masz bajeczne i te kamienie w ziemi....może są uciążliwe ale nie musisz kupować
Domek drewniany,szklarnia....bajka.Jak długo już tam mieszkacie?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piękną kolekcję róż masz,szalejesz różano.
Lidko,przy hostach wyjątkowo nie mam ślimaków,ale wiem,że dziewczyny na spodeczkach wylewają piwo i ustawiają przy tych roslinach,które lubią ślimaki.
Lidko,przy hostach wyjątkowo nie mam ślimaków,ale wiem,że dziewczyny na spodeczkach wylewają piwo i ustawiają przy tych roslinach,które lubią ślimaki.
- Ivy25
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 11 wrz 2011, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nic tylko przychodzę się do Ciebie zachwycać Róże - co tu dużo mówić - piękne! A swoją drogą to ciekawy masz detal na ścianie (mówię o tych muszelkach). Bardzo oryginalne!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Ewa
Shaerrawedd
Shaerrawedd
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Cudowne te Twoje róże .
Wszystko mi się podoba