Szaleństwo ogrodowe Agusi
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Szaleństwo ogrodowe Agusi
kobieto ty masz złote palce
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Szydełko nigdy mnie nie ciągnęło, ale efekt Twojej pracy fenomenalny Podziwiam organizację pracy. Ja przede wszystkim siedzę w ogrodzie, bo wydaje mi się, że ta praca ma sens (w przeciwieństwie do obowiązków domowych ). Dzieci już duże, więc raczej mi pomagają niż wymagają I tak się nie wyrabiam.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś,czy ty masz prawo jazdy?
Agusiu, ale z Ciebie zdolna dziewczyna! pod tyloma względami jesteś utalentowana - skarb-kobieta jesteś
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
Aga - patkaza dziękuje
Ewa - również dziękuje a zimą, gdy ogród przykryje gruba pierzynka śniegu - co będziesz robić, podejrzewam że wtedy nie wymigasz sie od domowych (zresztą ja też wolę iść na ogród, niż sprzątać, lub co gorsza prasować )
Małgosiu - tak mam prawo jazdy , bez niego ciężko było by mi się ruszyć z naszego "zadupia" a tak jestem niezależna, M może jechać na pole, a ja załatwiam różne sprawy
Aguniada - staram się
Dzisiaj troszkę wypieliłam zielska, niestety, dzisiaj był dzień z tych, co to drzwi się prawie nie zamykają, jedni wychodzą a drudzy wchodzą
Ewa - również dziękuje a zimą, gdy ogród przykryje gruba pierzynka śniegu - co będziesz robić, podejrzewam że wtedy nie wymigasz sie od domowych (zresztą ja też wolę iść na ogród, niż sprzątać, lub co gorsza prasować )
Małgosiu - tak mam prawo jazdy , bez niego ciężko było by mi się ruszyć z naszego "zadupia" a tak jestem niezależna, M może jechać na pole, a ja załatwiam różne sprawy
Aguniada - staram się
Dzisiaj troszkę wypieliłam zielska, niestety, dzisiaj był dzień z tych, co to drzwi się prawie nie zamykają, jedni wychodzą a drudzy wchodzą
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Domowe wykonuję, ale bez entuzjazmu Zimą czytam. W tym roku na pewno nadrobię zaległości w lekturze, bo w sezonie nie miałam czasu. Przejrzę też uważnie strony w necie, zaplanuję rabaty, poszukam odmian, które sprawdzą się w moim klimacie. Mam co robić, już się cieszę
- agusia2410
- 500p
Ewa- ja też obiecuje sobie , że zimą nadrobię zaległości w lekturze, ale pewnie znowu będę szydełkować lub xxx
W końcu skończyłam pielić, wiec można trochę zdjęć wstawić
Zakwitł mi clematis "dzieci warszawy" , co znaczy że padła mi "warszawska nike"
żurawki
róże
ta rabatka będzie zmieniana wiosną, planowałam teraz ale jednak się nie wyrobię, poza tym nie wiem dokładnie gdzie rosną cebulowe, i mogłabym im krzywdą zrobić
W końcu skończyłam pielić, wiec można trochę zdjęć wstawić
Zakwitł mi clematis "dzieci warszawy" , co znaczy że padła mi "warszawska nike"
żurawki
róże
ta rabatka będzie zmieniana wiosną, planowałam teraz ale jednak się nie wyrobię, poza tym nie wiem dokładnie gdzie rosną cebulowe, i mogłabym im krzywdą zrobić
- agusia2410
- 500p
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Kici kici...Aguś nie wiem, czy zauważyłaś, ale kot buszuje Ci w rabatkach ...a one tak dokładnie wypielone.
Begonie masz cudowne i dobrze, że je podwiązujesz, bo szkoda, żeby połamały się pod ciężarem kwiatów, bo one niestety mają bardzo kruche łodygi.
Begonie masz cudowne i dobrze, że je podwiązujesz, bo szkoda, żeby połamały się pod ciężarem kwiatów, bo one niestety mają bardzo kruche łodygi.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Begonie rewelacyjne! Moje jakieś dziwne w tym roku Niezłą kolekcję żurawek już zebrałaś U mnie powojniki też mają pojedyncze kwiaty Wyobraź sobie, że niektóre prymulki od Ciebie zabrały się za kwitnienie.
Też chcę jedną z rabat totalnie zmienić i nie wiem jak i kiedy zabrać się za to - tyle tam różności (cebulek też ) istny galimatias.
Też chcę jedną z rabat totalnie zmienić i nie wiem jak i kiedy zabrać się za to - tyle tam różności (cebulek też ) istny galimatias.
- agusia2410
- 500p
Iwonko - hihi widziałam kotka, a nawet czułam, bo jak robiłam zdjęcia to cały czas ocierał mi się o nogi a rabatki wypielone bo akurat skończyłam
Iza - żurawki tylko część pokazałam, mam ich już trochę, ok. 20 odmian niektóre prymulki oddzielałam od kwitnących kępek, dlatego wiedziałam jakie kolory, a że i u Ciebie kwitną, to dobrze, bo wiesz jakie kolory
Jutro jadę do Lichenia , jeszcze nie byłam, a jest okazja, bo były miejsca w autokarze, i to sama bez dzieciaków, trochę odpocznę
Iza - żurawki tylko część pokazałam, mam ich już trochę, ok. 20 odmian niektóre prymulki oddzielałam od kwitnących kępek, dlatego wiedziałam jakie kolory, a że i u Ciebie kwitną, to dobrze, bo wiesz jakie kolory
Jutro jadę do Lichenia , jeszcze nie byłam, a jest okazja, bo były miejsca w autokarze, i to sama bez dzieciaków, trochę odpocznę
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
To szkoda,że nie wybrałaś się sama do nas na agrę. W Licheniu byłam raz i nie wybieram się raczej wiecej,bo czułam ogromny niesmak patrząc na kapięce ze wszystkich stron złoto,kręcący się co kawałek biznes, nie wypada tak afiszować sie ogromnym bogactwem,kiedy wkoło bieda za płtami.Wolę atmosferę klaszrorku w Oborach,cisza, spokój, zakonnicy bez bogactwa.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Agusia Cudne masz begonie - moje trochę zmarniały pod moją nieobecność . Zdolna z Ciebie dziewczyna - piękne serwety zrobiłaś , ja kiedyś też haftowałam ale oczy już nie te , zimą trochę na drutach dziergam .
Śliczne masz żurawki i tyle odmian
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli
Śliczne masz żurawki i tyle odmian
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli