Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu, masz rację dracenka jest cudowna. W rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu Prawie siłą ją od mamy wzięłam. Przekonałam ją, że musi przyciąć swoją bo padnie, jak nie utnie dla mnie Teraz trzymam kciukasy żeby mi się przyjęła ... 8)basga pisze:A mnie najbardziej spodobała się ta dracenka od mamy...normalnie gra kolorów...
Jak moja wysoka coś wypuści to będziesz miała i wysoką!
Trzymam też kciukasy za Twoją żeby coś szybko wypuściła
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
pokaż nam te swoje roślinkiJana pisze:Sansewierię białobrzeżną mogę bezpłatnie oddać w dobre ręce. Ponadto diffenbachie nie mieszczą się już w moim M1. Chętnie pozbędę siętrochę moich "podopiecznych". Słupek, parapeyty już nie mogą pomieścić doniczek. Podłoga pod drzwiami balkonowymi również. Pozdrawiam, Jana.
Aniu, dopiero dziś odkryłam Twój wątek z roślinkami domowymi. Piękne kwiatuszki i jaka różnorodność.
Jako ,że jesteśmy z tego samego miasta, mam pytanie , gdzie kupiłaś dużą donicę na kaktusy?
Jako ,że jesteśmy z tego samego miasta, mam pytanie , gdzie kupiłaś dużą donicę na kaktusy?
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- aanula
Witaj Beatko Ja u Ciebie też jeszcze nie byłam ale zaraz nadrobię zaległości i pooglądam Twoje roślinki Cieszę się, że w końcu jest ktoś z Białegostoku ...
Beatko, nie wiem o którą donicę Ci chodzi, ale wszystkie doniczki kupuję przeważnie na Pod Krzywej /dawna Szenwalda/ w sklepie ogrodniczym. Wczoraj byłam w Euro Ogrodzie i tam też mają spory wybór doniczek.
Właśnie w Euro Ogrodzie wczoraj wydałam kupę kasy przez przypadek ... oczywiście
Beatko, nie wiem o którą donicę Ci chodzi, ale wszystkie doniczki kupuję przeważnie na Pod Krzywej /dawna Szenwalda/ w sklepie ogrodniczym. Wczoraj byłam w Euro Ogrodzie i tam też mają spory wybór doniczek.
Właśnie w Euro Ogrodzie wczoraj wydałam kupę kasy przez przypadek ... oczywiście
- aanula
Sansewierię białobrzeżną baaaardzo chcę Plissss....Jana pisze:Sansewierię białobrzeżną mogę bezpłatnie oddać w dobre ręce. Ponadto diffenbachie nie mieszczą się już w moim M1. Chętnie pozbędę siętrochę moich "podopiecznych". Słupek, parapeyty już nie mogą pomieścić doniczek. Podłoga pod drzwiami balkonowymi również. Pozdrawiam, Jana.