Storczyki Marivsza
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki Marivsza
trzeba pochwalić tego kto kupował prezent ... świetny gust!!! cudo
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
- orange30
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przepiękna, w "moim" kolorku. To był zakup pewnie na zasadzie sam wybrałem, płacił kto inny ? hi hi
Gratuluję i wszystkiego naj ...
Gratuluję i wszystkiego naj ...
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Dzięki wszystkim
Doroto żebyś wiedziała, że ostatnie zakupy to vandy, ale przez to, że brak miejsca i trzeba dokładnie przemyśleć co kupić.
Orange30 oj nie, to był zakup samodzielny, muszę przyznać, że się troszkę oberwało tej osobie za tak drogi prezent, ale ja sobie mogę mówić... właśnie taka była reakcja.
To teraz obie:
Doroto żebyś wiedziała, że ostatnie zakupy to vandy, ale przez to, że brak miejsca i trzeba dokładnie przemyśleć co kupić.
Orange30 oj nie, to był zakup samodzielny, muszę przyznać, że się troszkę oberwało tej osobie za tak drogi prezent, ale ja sobie mogę mówić... właśnie taka była reakcja.
To teraz obie:
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- victorys
- 200p
- Od: 11 lut 2011, o 20:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
tez bym chciała taki prezent
Te 2 intensywne śliczne kolorki (takie jak lubię najbardziej!) wprost cudownie prezentują się razem! Jeszcze bym tam między nimi wcisnęła jakieś żółte słoneczko i dla mnie była by to bomba kolorystyczna
Te 2 intensywne śliczne kolorki (takie jak lubię najbardziej!) wprost cudownie prezentują się razem! Jeszcze bym tam między nimi wcisnęła jakieś żółte słoneczko i dla mnie była by to bomba kolorystyczna
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
mam pytanie do znawców hodowli storczyków, mój storczyk puścił w lipcu piękne dwa pałączki na kwiaty i do tej pory nie ma na nich kwiatów, przy liściach na jednej łodyżce pojawił się jeden kwiatek i nic poza tym nie wiem co z tym zrobić????
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Cześć piękne storczyki
Zdziwiłam się że takie małe dendrobium już kwitnie, więc moje też nie długo powinno
Pozdrawiam
Zdziwiłam się że takie małe dendrobium już kwitnie, więc moje też nie długo powinno
Pozdrawiam
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Witajcie po dłuższej przerwie.
Justyno kwitło niestety tylko raz, teraz jest już znacznie większe i nic, cisza (może na wiosnę ruszy).
A to teraz pokażę Wam kwitnie mojej cambri:
A teraz zobaczcie jaka czekała na mnie niespodzianka jak przyjechałem moje cymbidium chce kwitnąć. Czytałem dość sporo o nim i o tym jak trudno jest zachęcić je do kwitnienia, powiem nawet, że straciłem nadzieję, a tu proszę...
Justyno kwitło niestety tylko raz, teraz jest już znacznie większe i nic, cisza (może na wiosnę ruszy).
A to teraz pokażę Wam kwitnie mojej cambri:
A teraz zobaczcie jaka czekała na mnie niespodzianka jak przyjechałem moje cymbidium chce kwitnąć. Czytałem dość sporo o nim i o tym jak trudno jest zachęcić je do kwitnienia, powiem nawet, że straciłem nadzieję, a tu proszę...
ogródeczek
storczyki
storczyki
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
bardzo ładna cambria