Z Elfowej krainy storczyków IV cz. ;))
- tom_mix
- 500p
- Od: 3 sie 2007, o 13:46
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Z Elfowej krainy storczyków IV cz. ;))
MM oczywiście piekny, ale Paphio go przewyższa swoja urodą. Wiem jak potrafi cieszyć kwiat na zwykłym sobotku A taki ciekawy to tym bardziej musi być radość. Oby Ci jak najdłużej trzymał kwiatek
Pozdrawiam Tomek
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko
Oczywiście ,że będę zaglądać i jesienią i zimą- w Twoim wątku jestem na bieżąco ...co nie zmienia faktu,że i tak najbardziej lubię
Poproszę o relację z rozkwitu dalszych kwiatków.
Sabotek piękny! ile radości daje wyczekany i wytęskniony kwiatek
Oczywiście ,że będę zaglądać i jesienią i zimą- w Twoim wątku jestem na bieżąco ...co nie zmienia faktu,że i tak najbardziej lubię
Więc będę podziwiać Twojego MM.Renatko- szkoda Twojego MM. Ja miałam dwie sztuki, ale ten, który został w mojej kolekcji jest mocniejszy i większy. I kwitnie - co sezon.
Poproszę o relację z rozkwitu dalszych kwiatków.
Sabotek piękny! ile radości daje wyczekany i wytęskniony kwiatek
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Justynko wiem jak to jest ,te mordki uśmiechnięte właśnie tak działają na człowieka że niemożna od nich oczu oderwać, a jeszcze jak jest to upragniony kwiat to tym bardziej .Ja miałam tak z Gracjanem i pewnie jak kiedyś się doczekam będzie z Luną .Cudny jest i proszę więcej tego pyzaka pokazywać jak już będzie uśmiechał się od ucha do ucha
Justynko, te U R O C Z E dwa kwitnienia, to właśnie w sam raz na poniedziałek (to najcięższy dzień u mnie w pracy).
Szkoda, że nie widzisz, jak gębusia mi się uśmiecha do tych ślicznych kwiatuszków. Wspaniały koniec dnia
A Twoją radość rozumiem doskonale. Sama mam jednego, jedynego Sabotka i może też doczekam kiedyś takiego szczęścia
Szkoda, że nie widzisz, jak gębusia mi się uśmiecha do tych ślicznych kwiatuszków. Wspaniały koniec dnia
A Twoją radość rozumiem doskonale. Sama mam jednego, jedynego Sabotka i może też doczekam kiedyś takiego szczęścia
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Sabotek chyba też bym siedziała nie mogąc oderwać oczu
Justnko - przeczytałam Twą historię i serdecznie Ci gratuluję Wytwałości i miłości do tych kwiatów, oraz pięknej kolekcji, która udało Ci się zgromadzić...
Kwiaty sabotka i MM piękne...i urocza sesja "kocykowa" na poprzedniej stronie...Z miłą chęcią będę oglądać u Ciebie kolejne tego typu sesje jesienną i zimową porą
Kwiaty sabotka i MM piękne...i urocza sesja "kocykowa" na poprzedniej stronie...Z miłą chęcią będę oglądać u Ciebie kolejne tego typu sesje jesienną i zimową porą
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mis20- koniecznie sobie Spraw choć jednego sabotka. Są łatwe w hodowli i odwdzięczają się cudnymi kwiatuszkami ;)
AMator- dziękuję....bardzo się cieszę z tego kwiatuszka i jestem z niego dumna
Goskle- na pewno będę oglądać Twojego sabotka U mnie pewnie w teym samym czasie, co Twój też zakwitnie hybrydka sabotka, bo pochewka rośnie w siłę
Nino- dziękuję .
Tommix- Wiesz, doprowadzeni do kwitnienia sabotka - uważam za swój wielki sukces. Łatwo nie było, ale chyba aura tegorocznego, mokrego lata mi w tym pomogła.
Renatko- ściskam kciuki za reanimację Twojego MM. Musi się udać jeo ratowanie A ja jak tylko rozwiną się kolejne kwiatuszki, kolejne zdjęcia zrobię. Jak co sezon, będzie wspólne zdjęcie MM i Equetrisa alby.
Rysia- cieszę się, że historia się spodobała. Napisałam w niej prawdę..A storczyki potrafią cieszyć i to bardzo
Katarzynko- Ty Widziałaś jego pochewkę maleńką, ale widok kwiatu...to jest to, co chciałabym Ci pokazać. Może kiedyś...
Art/Asiu- ale się cieszę, mnie Odiwedziłaś
Na pewno się Doczekasz kwiatuszka sabotka ;)
To jest naprawdę duża radość...
Kasialb- gwarantuję, że trudno od niego oczy oderwać...
Migotka- na zgromadzenie kolekcji potrzebowałam czasu. I wiedzy...początki były trudne Ale...wreszcie się udalo. Pytanie, co dalej...oczywiście chciejstwa nadal są, ale teraz będę wybierać tylko pojedyńcze sztuki na "dopełnienie" kolekcji...
Nie mogę się oprzeć...więc kolejne zdjęcia mojego przystojniaka:
Już czas pochwalić się jednym z wielkich pączków na phragmipedium walisiixcaudatum :
AMator- dziękuję....bardzo się cieszę z tego kwiatuszka i jestem z niego dumna
Goskle- na pewno będę oglądać Twojego sabotka U mnie pewnie w teym samym czasie, co Twój też zakwitnie hybrydka sabotka, bo pochewka rośnie w siłę
Nino- dziękuję .
Tommix- Wiesz, doprowadzeni do kwitnienia sabotka - uważam za swój wielki sukces. Łatwo nie było, ale chyba aura tegorocznego, mokrego lata mi w tym pomogła.
Renatko- ściskam kciuki za reanimację Twojego MM. Musi się udać jeo ratowanie A ja jak tylko rozwiną się kolejne kwiatuszki, kolejne zdjęcia zrobię. Jak co sezon, będzie wspólne zdjęcie MM i Equetrisa alby.
Rysia- cieszę się, że historia się spodobała. Napisałam w niej prawdę..A storczyki potrafią cieszyć i to bardzo
Katarzynko- Ty Widziałaś jego pochewkę maleńką, ale widok kwiatu...to jest to, co chciałabym Ci pokazać. Może kiedyś...
Art/Asiu- ale się cieszę, mnie Odiwedziłaś
Na pewno się Doczekasz kwiatuszka sabotka ;)
To jest naprawdę duża radość...
Kasialb- gwarantuję, że trudno od niego oczy oderwać...
Migotka- na zgromadzenie kolekcji potrzebowałam czasu. I wiedzy...początki były trudne Ale...wreszcie się udalo. Pytanie, co dalej...oczywiście chciejstwa nadal są, ale teraz będę wybierać tylko pojedyńcze sztuki na "dopełnienie" kolekcji...
Nie mogę się oprzeć...więc kolejne zdjęcia mojego przystojniaka:
Już czas pochwalić się jednym z wielkich pączków na phragmipedium walisiixcaudatum :
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
rzeczywiście przystojniaczek!
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Justynko wcale Ci się nie dziwię, cudo
A co jest na pierwszym zdjęciu w tle?
A co jest na pierwszym zdjęciu w tle?
Prześliczny ten Twój przystojniak skradł moje Achch i te kolorki
Justynko, wcale się nie dziwię tobie że nie możesz oderwać wzroku od takiego pięknie rozwiniętego kwiatuszka Ogromnie gratuluję sukcesu i oczywiście wytrwania w pasji Naprawdę jest piękny
M.M również pięknie rozkwitło, jest co podziwiać
M.M również pięknie rozkwitło, jest co podziwiać
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
Sabotek cudny
Justynko, ale czy Ty przypadkiem nie masz imienin jeśli tak to Wszystkiego Najlepszego
Justynko, ale czy Ty przypadkiem nie masz imienin jeśli tak to Wszystkiego Najlepszego
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki