Moje...
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje...
wow jak od rana pooglądam takie cudeńka to będę naładowana na cały dzień piękności!
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
- tom_mix
- 500p
- Od: 3 sie 2007, o 13:46
Teraz to nie wiem czy Phal. Venosa czy Phal. I-Hsin Salmon Copper Star jest piękniejszy.
Słyszałem opinie że Phal. Venosa jest trudna w uprawie. Ciekawe jakie jest Twoje zdanie na jej temat
Słyszałem opinie że Phal. Venosa jest trudna w uprawie. Ciekawe jakie jest Twoje zdanie na jej temat
Pozdrawiam Tomek
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sylwio, tyle piękności pokazałaś ale Phal. I-Hsin Salmon Copper Star najpiękniejszy, choć venosa też niczego sobie i te masdevallie
- tom_mix
- 500p
Sylwio, tak teraz przeglądam Twój watek ponownie i widzę to cudo No normalnie nie mogę wyjść z szoku że masz taką piękność. Teraz całą noc będę o niej myślał
Pozdrawiam Tomek
Witaj
Obejrzałm cały Twój wątek i jestem po wrazeniem tak róznorodnej kolekcji.
Posiadasz dużo prześłicznych okazów i jak chętnie i slicznie Ci kwitno
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
lucynaf pisze:
Venosa wydaje się aż lepka od wosku
Lucynko dokładnie może słoiczek pod mia postawić i trochę wosku uzbieram na polerkę karoserii
Dziękujęakwarybka pisze:I znów piękne zdjęcia pięknych kwiatów... Supcio!
No nad czym powiedzarlet3 pisze:Sylwio przecudne znów kwitnienia pokazałaś.
moje rozpływa się nad widokiem..... nie powiem głośno.
I podepnę się pod prośbę Lucynki.
Justynko dziękuję bardzo Venosa jutro powinna otworzyć kolejny kwiatjustus27 pisze: Venosa to dopiero cudny ma kwiat. Brawa dla kwitnienia
Phal. I-Hsin Salmon Copper Star i masdevallia w moich ulubionych kolorkach
I pozostałe kwitnienia piękne...
Dziękujęnina1611 pisze:wow jak od rana pooglądam takie cudeńka to będę naładowana na cały dzień piękności!
Nie wiem czy jest trudna mam ją 4-5 miesięcy,dostałam ją z dwoma pędami,trzeci to już u mnie wyrósł,a kwitnie na moim pędzie i to dwa pączki i na tym starym jeden pączek.Stoi na wschodnim oknie i raz w tygodniu podlewana.tom_mix pisze:Teraz to nie wiem czy Phal. Venosa czy Phal. I-Hsin Salmon Copper Star jest piękniejszy.
Dziękuję Kasiukasialb1 pisze:Ale piękne kwitnienia
Mało kwitło Sylwia,ale jesień zapowiada się kolorowa,więc zapraszam częściejSylki3 pisze:Sylwio dawno mnie tu u Ciebie nie było a tu tyle pięknych kwitnień!!!
Masdevallie urocze!!!!
Dziękujędudus327 pisze:Ile tu wspaniałości jak zwykle jestem pod ogromnym wrażeniem ;:91 ;:91 ;:91
Kasiu to fakt,że oby dwie są piękne a dziś odkryłam ,że oby dwie pachną podobniekasia74 pisze:Sylwio, tyle piękności pokazałaś ale Phal. I-Hsin Salmon Copper Star najpiękniejszy, choć venosa też niczego sobie i te masdevallie
A widziałam,że takie samo cudo sprawiłeś sobie.
Witam u mnie cieszę się,że podoba Ci się u mniejustysp26 pisze:Witaj
lucynaf pisze:Na zdjęciu z Masdevalliami widać troszkę dżungli, może ją bardziej pokażesz
Proszę bardzoarlet3 pisze:I podepnę się pod prośbę Lucynki.
mój przedpokój
i taka sesja mała
- tom_mix
- 500p
Jak mówisz że bez problemu zakwitła u Ciebie to chyba sobie ja wpisze na listę oczekujących
Zgadza się, mam malutką Renanthera monachica Moze jakieś wskazówki dotyczące uprawy, podłoża itp ?
Sesja jak zwykle piękna, baaaaardzo fotogeniczne te 2 piekności
Zgadza się, mam malutką Renanthera monachica Moze jakieś wskazówki dotyczące uprawy, podłoża itp ?
Sesja jak zwykle piękna, baaaaardzo fotogeniczne te 2 piekności
Pozdrawiam Tomek
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku wydaje mi się,że dobrze jej u mnie skoro zakwitła.
A Renanthera stoi koło okna południowego w kielichu jest hodowana jak Vanda,ale zastanawiam się czy jej nie przenieść do orchidarium.
A Renanthera stoi koło okna południowego w kielichu jest hodowana jak Vanda,ale zastanawiam się czy jej nie przenieść do orchidarium.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sesja jak najbardziej udana Co się dziwić jak takie perełki pozują
Przedpokój masz większy od mojego pokoju Nie ma się co dziwić, że tyle storczyków zmieścisz Pięknie to wygląda
Przedpokój masz większy od mojego pokoju Nie ma się co dziwić, że tyle storczyków zmieścisz Pięknie to wygląda
- tom_mix
- 500p
A ja dostałem zakaz od sprzedawcy na przenoszenie jej do jakiegokolwiek innego podłoża ( nawet jak tego podłoża nie miało być) Więc na razie jest w bardzo grubej korze. Zobaczymy w czym przyjdzie druga Renanthera którą zamówiłem
Pozdrawiam Tomek
Sylwuniu Ty to wiesz jak człowieka wprawić w zachwyt ;:91 piękne zdjęcia Phal. I-Hsin Salmon Copper Star i Phal. Venosa tego pierwszego to po oglądnięciu u Ciebie zdjęć muszę mieć w domu żałuję, że go nie zakupiłam - tego drugiego już mam
Przedpokój na bardzo mi się spodobał Twój pomysł wykorzystania (chyba Beniamina) do umieszczenia na nim storczyków
Przedpokój na bardzo mi się spodobał Twój pomysł wykorzystania (chyba Beniamina) do umieszczenia na nim storczyków
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki