Szaleństwo ogrodowe Agusi

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Szaleństwo ogrodowe Agusi

Post »

Moje begonie stały pod gołym niebem, niczym nieosłonięte. Zgniły 2 bulwy :evil: Roślin już nie uratuję i jestem zła. Twoim niczego nie brakuje, pięknie rosną. Odpoczywaj, ile zdołasz :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
agusia2410
500p
500p
Od: 30 kwie 2011, o 11:46

Post »

Małgosiu - niestety sama to nie dałabym rady, musiałabym wziąć dzieciaki, a sama upilnować trójkę to ciężko, nie miałam wtedy z kim ich zostawić :x w tygodniu babcia prawie cały czas się nimi zajmuje, to chociaż w niedzielę staram się dać jej spokój, ale co się odwlecze to nie uciecze :heja

Tereniu - dziękuje ;:196 coś za coś, Ty miałaś wspaniały wyjazd, więc roślinki troszkę pocierpiały, ale jeśli tylko troszkę zmarniały, to teraz pod Twoją rączką na pewno odżyją i odzyskają pełnię sił ;:108 8-)

Ewa- moje begonie stoją przy w rogu, między werandą i domem, więc są osłonięte, czasami jak deszcz pada z drugiej strony to nawet po ulewie musze je podlać ;:7

W Licheniu rzeczywiście jest dużo bogactwa, ale moim zdaniem widać wykorzystane pieniądze otrzymane od pielgrzymów. Przyjeżdża wiele ludzi, i każdy coś zostawi, a z relacji osób które były w zeszłym roku są następne zmiany. Więc pieniądze naprawdę nie są marnotrawione. Spokój który również jest potrzebny jest w lasku Grablińskim, gdzie było faktyczne objawienie, nie ma tam zbytku, prosta droga krzyżowa, zakon Anuncjanek, prosty kościół, bardzo proste wyposażenie :)
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś, serwetki piękne. Ja już swoich nie mam gdzie układać, niestety, a lubię szydełkować. I teraz, gdy już powoli kończą się robory ogródkowe, zaczynam przeglądać pisemka z wzorami. Kordonek mam z zeszłego roku, a więc tylko usiąść i dziergać, prawda?
No nie, jeszcze muszę zasadzić cebulowe...
Awatar użytkownika
agusia2410
500p
500p

Post »

wanda7 pisze:Aguś, serwetki piękne. Ja już swoich nie mam gdzie układać, niestety, a lubię szydełkować. I teraz, gdy już powoli kończą się robory ogródkowe, zaczynam przeglądać pisemka z wzorami. Kordonek mam z zeszłego roku, a więc tylko usiąść i dziergać, prawda?
No nie, jeszcze muszę zasadzić cebulowe...
Serwetki dopiero zaczynam szydełkować, i w większości na wydanie-kiermasze na cele charytatywne, również inne moje wyroby :)
a ja mam mało gazetek i dlatego wertuje internet - ile tam jest wzorów wszelakich ;:63 również mam kordonki z wiosny i w różnych kolorach :heja
ale teraz zainteresował mnie haft matematyczny, chyba zrobię trochę kartek ;:224
cebulowe już zasadziłam :tan ale i tak mam teraz strasznie mało czasu, jesienią mam mało czasu, wykopki, zbieranie kamieni na ozimych zbożach, porządki w warzywniku i kwiatach - oczy same się zamykają :cry:
Idę się wypluskać i ;:19
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aguś pogoda dopisywała to i na brak pracy pewnie nie narzekałaś ;:108 w sumie przydała by się chwila wytchnienia jak myślisz :wink:
Dzisiaj od rana ciemnica ,totalne zachmurzenie czy popada ? susza niemiłosierna a codzienne mgły tylko sprzyjają rozwojowi grzyba , jakby co ja czekam na deszcz .
Pozdrawiam cieplutko :wit
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:shock: żurawki mnie powaliły ;:138
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
mikita
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 28 maja 2008, o 09:54

Post »

Hej kobieto, żyjesz? ;:7
Nie zazdroszczę jesiennej pracy, fizycznie jest się tak zmęczonym, że nie można ruszyć żadną częścią ciała.
U Ciebie też się tak zimno zrobiło? Ja miałam dzisiaj popracować solidnie w ogródku, ale co chwila padało, poza tym tak ponuro i tylko 8 stopni, że nie miałam do niczego zapału:(
Awatar użytkownika
agusia2410
500p
500p

Post »

Witam po dłuższej nieobecności :wit
Pogoda była u nas w tygodniu dość ładna ;:108 i to nie dało mi tu zaglądać :evil:
W ogrodzie niestety nic nie robiłam, prawie całe dnie na polach, zbieraliśmy kamienie, do tego miałam kurczaki które trzeba było przerobić na "rosołek", wyjazdy z córkami po dentystach, ortodontach, logopedach, itp. Nawet warzyw nie sprzątnęłam z ogrodu, ale w tym tygodniu już na bank muszę, została mi jeszcze pietruszka, buraczki, seler, por, pasternak, kapusta i dynie ozdobne :?
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i pamięć ;:196 ;:196
postaram się w tym tygodniu częściej zaglądać, ale nie obiecuję, jakby co to zimą nadrobię ;:108 ;:180
Awatar użytkownika
agusia2410
500p
500p

Post »

W końcu dostałam zdjęcia z dożynek parafialnych, więc się pochwalę, to ja i M, a przed nami Natalia i Hania, a na drugim zdjęciu my z Dorotką
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś ;:196 Miło Was razem widzieć i poznać - wspaniała rodzinka . ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
Ulcia
200p
200p
Od: 1 lip 2011, o 14:00

Post »

Aguś Ty jesteś chyba typem kobiety niezniszczalnej? Ogród, gospodarstwo, dom, dziewczynki, robótki ręczne .....dużo by jeszcze wymieniać. I jeszcze potrafisz tak pięknie wyglądać z uśmiechem na twarzy :D Podziwiam i dopinguję ;:138
POZDRAWIAM. URSZULA, OGRÓD ULCI KLUB MŁODYCH RÓŻYCZKOWYCH EMERYTEK
...I nieprzytomnie biegnąc przez świat
rzucasz na wiatr młodość swoją i urodę.....
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Śliczna rodzinka ,a kotek podobny do mojego mruczka :wit
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Agusiu :wit Widzę,że z Ciebie ładna dziewczyna.No cóż rodzinka super.To miło,myślę,że dożynki się udały.Córeczki masz wspaniałe.Pozdrawiam Gosia ;:196 ;:63
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”