Lucynko ten przedpokój wcale taki duży nie jest będzie większy to będzie więcej storczykówlucynaf pisze:Sesja jak najbardziej udana Co się dziwić jak takie perełki pozują
Przedpokój masz większy od mojego pokoju Nie ma się co dziwić, że tyle storczyków zmieścisz Pięknie to wygląda
No widzisz a nie kazano zaś hodować jak Vandę,już nic z tego nie rozumiemtom_mix pisze:A ja dostałem zakaz od sprzedawcy na przenoszenie jej do jakiegokolwiek innego podłoża ( nawet jak tego podłoża nie miało być) Więc na razie jest w bardzo grubej korze. Zobaczymy w czym przyjdzie druga Renanthera którą zamówiłem
A jest czego żałować koloru,zapachu choć zapach podobny do Violacei ,a na przedpokoju Beniamin jest masz racje na nim w okresie zimowym będą chłodnoluby,bo mam tam temp. ok.10-15 stopniVenus9 pisze:Sylwuniu Ty to wiesz jak człowieka wprawić w zachwyt ;:91 piękne zdjęcia Phal. I-Hsin Salmon Copper Star i Phal. Venosa tego pierwszego to po oglądnięciu u Ciebie zdjęć muszę mieć w domu żałuję, że go nie zakupiłam - tego drugiego już mam
Przedpokój na bardzo mi się spodobał Twój pomysł wykorzystania (chyba Beniamina) do umieszczenia na nim storczyków