Mój balkon-mallan
Re: Mój balkon-mallan
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i miłe komentarze jest mi bardzo miło i cieszę się że mój balkon się wam podoba .
Muszę się wam pochwalic że mój balkon w tym roku pierwszy raz zgłaszałem do konkursu i udało się wygrałem pierwsze miejsce w konkursie na najpiękniejszy balkon,bardzo się z tego cieszę. .
Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających
Muszę się wam pochwalic że mój balkon w tym roku pierwszy raz zgłaszałem do konkursu i udało się wygrałem pierwsze miejsce w konkursie na najpiękniejszy balkon,bardzo się z tego cieszę. .
Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających
Pozdrawiam:)
- BozenkaA
- 1000p
- Od: 26 cze 2011, o 21:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Komisja miała dobry gust, bo Twój balkon jest wyjątkowy. Serdecznie gratuluję wygranej.mallan pisze: Muszę się wam pochwalic że mój balkon w tym roku pierwszy raz zgłaszałem do konkursu i udało się wygrałem pierwsze miejsce w konkursie na najpiękniejszy balkon,bardzo się z tego cieszę. .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 gru 2009, o 12:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Racja .Balkon cudny
- doromichu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
zaniemowilam balkon piekny
Witam, mallan, dzięki za Twoją ścianę kwietną, wrażliwą na pory roku. Ile zakochania w kwiatach!
Rzeczywiście pięknie ukwiecony.
Nagroda się należała ale tak sobie myślę ile to Cię pracy kosztuje? hm......gratuluję
Nagroda się należała ale tak sobie myślę ile to Cię pracy kosztuje? hm......gratuluję
Balkon rewelacja wyobrazam sobie ile poświęcenia wymaga utrzymanie tak pięknego balkonu