jak zbywa to chętnie nawet na wymiane moga byc - tamtych jest po 6 w paczceBabopielka pisze:Ja mam mieczyki żółte chyba bo większość takich miałam to mogę Ci dołożyć jak chcesz?agaxkub pisze:trytomy w plusie widziałam teraz mają rózne cebulowe - ciekawe co z nich wyrośnie
a jeszcze bardziej ciekawe co wyrośnie z moich mieczyków - mieczyki to sa na pewno, ale kolor czy kiwi i czerwony
Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Ale się uśmiałam ciekawa jestem teraz co u mnie wyrośnie Może jeszcze coś innego ...Babopielka pisze:Ja się też bardzo ucieszyłam jak znalazłam w sklepie te trytomy -i tak czekałam aż urosną, a tu taka niespodzianka jak zakwitły to myślałam ,że padnę z wrażenia -zamiast trytomy mak wschodni
Agusiu, też w ub. roku kupiłam mnóstwo ciekawych kolorów mieczyków a wyrosły mi tylko różowe i żółte dlatego postanowiłam, że mieczyków więcej nie kupięagaxkub pisze:a jeszcze bardziej ciekawe co wyrośnie z moich mieczyków - mieczyki to sa na pewno, ale kolor czy kiwi i czerwony Question
- agaxkub
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
żółte i różowe też ładne, ale byłabym troche zawiedziona
Agusiu, też w ub. roku kupiłam mnóstwo ciekawych kolorów mieczyków a wyrosły mi tylko różowe i żółte dlatego postanowiłam, że mieczyków więcej nie kupię
kiwi szczególnie mi sie podobają - kiedyś miałam ale to z kupowanych na sztuki
podpisałam wtedy cebule - ze 20 chyba - zgadzało się wszystko
Aniu, ale zaszalałaś. Zakupy bardzo udane, kaktusy świetne.
Masz już wiosnę w domu , prymulki słodkie.
Masz już wiosnę w domu , prymulki słodkie.
Po ślubie kobieta i mężczyzna stają się jednym.
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
Najtrudniejsze, to ustalić, którym...
ZIELEŃ W DOMU.... STORCZYKI....
- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby aż takie były pomyłki teraz mam wieeelką "szansę" na niespodziankę Na pewno dam znać co mi wyrosłoinag1 pisze:Aniu,też się cały czas śmieję z tych podmian Ale z drugiej strony zaczynam się zastanawiać ,co mam zrobić.Bardzo lubię petunie i co roku kupuję sadzonki.Żeby mieć na pewno petunie ,to muszę kupić poziomki?