Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Upadek
Aż ,Miałam strach Halinko ,czy aby mnie przypadkiem nie widziałaś w akcji ,przecież mogłaś w dzień targowy stać na światłacheukomis pisze:Bogusi żal mi ciebie ,że upadłaś, ale z tej opowiesci wybacz ja też się uśmiałam ja sobie to już wyobraziła po swojemu jak to wyglądało.pozdrawiam Halina
- bogusia177
Czasami by się przydał jaki zdrowy kijek na MGabriela pisze:Bogusia, jakie kijki chyba nie na Twojego Mbogusia177 pisze:Marysiu kijki rosną ,ale u właściciela ,mam obiecane kijki z korzonkami ,pójdę po niedzieli po nie :P
Coś mi się zdaje że będą nowe róże u Bogusi. :P
To będą Gabrysiu sadzonki krzaczków ,oczywiście kwitnących------ powiem wam nazwy jak przyniosę i sama się dowiem jak się nazywają
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Bogusiu dawno u ciebie nie byłam i za to przepraszam .
Czytałam teraz od strony 76 i mam mokro tam gdzie nie trzeba ze śmiechu .
Jesteś niesamowita .
Piękny ten miedzian kupiłaś , nie ma co , ale dobrze że twoja czaszka w porządku .
Dawno się tak nie uśmialam , a tego mi było potrzeba .
Trzeba ci będzie Bogusiu tak jak Grażynka pisze dyszel sobie sprawić to będzie dobre oparcie w czasie drogi i wystających chodniczków .
Krokusiki pięknie ci zakwitły i od razu lepiej na duszy się robi jak na ogródku już coś kwitnie a u ciebie to wcale nie mało jest tych krokusików
Pozdrawiam cieplutko.
Czytałam teraz od strony 76 i mam mokro tam gdzie nie trzeba ze śmiechu .
Jesteś niesamowita .
Piękny ten miedzian kupiłaś , nie ma co , ale dobrze że twoja czaszka w porządku .
Dawno się tak nie uśmialam , a tego mi było potrzeba .
Trzeba ci będzie Bogusiu tak jak Grażynka pisze dyszel sobie sprawić to będzie dobre oparcie w czasie drogi i wystających chodniczków .
Krokusiki pięknie ci zakwitły i od razu lepiej na duszy się robi jak na ogródku już coś kwitnie a u ciebie to wcale nie mało jest tych krokusików
Pozdrawiam cieplutko.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- bogusia177
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu , ja chciałam dzisiaj osę uwiecznić , ale od roboty kręgosłup mi wysiadł i prędzej ona by mnie ukąsiła niżli ja bym jej zdjęcie zrobiła . Wstyd mi bardzo , ale dziś jeszcze czytałam o Twoim upadku i znów się śmiałam , ale Ty się na mnie nie gniewaj , bo opis akcji był doskonały . Posadziłam liliowce , lilie i roślinki od Madzi .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- bogusia177
Bogusiu kochana ,cóż to się z Tobą działo od mojej ostatniej bytności u Ciebie.Kolanami jeździsz po chodniku,lusterka aut są w niebezpiczeńswie a wnuczki Twoją "czaszką"rzucają po podłodze. .Siedzę przed monitorem i rżę jak głupia ,aż mi łzy lecą. Pies zaczął mi się dziwnie przyglądać a na końcu zaczął warczeć .Pewnie się biedak wystraszył,że pani zwariowała.Ale muszę przyznac ,że twarda sztuka z Ciebie .Tak się poświęcać dla "miedzianu" Ale efekty już są,piękne zdjęcia pokazujesz.