Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- lora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Malgosiu spóznione ale szczere życzenia...zdrówka i duuuuuuuuuuzo wnuków... ;:85
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MAŁGOSIU....ja też przegapiłam, ale to przez wnuka....więc życzę Tobie może jednocześnie wnuka i wnuczkę, zdrówka bo będzie wtedy bardzo Ci potrzebne...........
....ale ile rzeczy wtedy zapomnisz i nie zdążysz zrobić
....ale ile rzeczy wtedy zapomnisz i nie zdążysz zrobić
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu spóźnione ale szczere i gorące życzenia zdrówka i szczęścia
Czytam, że napracowałaś się porządnie......to wykopywanie dali to ciężka praca.....szczególnie takiej ilości....ja mam około 20 , ale to maluszki, więc nawet szpadla nie trzeba, wystarczy łopatka....jutro się za to biorę....
Czytam, że napracowałaś się porządnie......to wykopywanie dali to ciężka praca.....szczególnie takiej ilości....ja mam około 20 , ale to maluszki, więc nawet szpadla nie trzeba, wystarczy łopatka....jutro się za to biorę....
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Małgosiu!
Dołączam się z życzeniami szczególnie życzę Ci wnuków bo to jest więcej jak miłość do własnych dzieci.
Mówię tak dlatego ponieważ wczoraj miał 4-te urodziny mój prawnuczek.Przy okazji chciałem się dowiedzieć co to jest ten krzew z pomarańczowymi owocami.
Pozdrowienia Edward
Dołączam się z życzeniami szczególnie życzę Ci wnuków bo to jest więcej jak miłość do własnych dzieci.
Mówię tak dlatego ponieważ wczoraj miał 4-te urodziny mój prawnuczek.Przy okazji chciałem się dowiedzieć co to jest ten krzew z pomarańczowymi owocami.
Pozdrowienia Edward
Kochana najlepsze życzonka i ja zasyłam.
Czytam,że jeszcze jagody uzbierałaś-no same dziwa.Byłam ciekawa,czy przytaszczyłaś pieńki no ale jak widać nie łatwo je znależć.U Wandzi wyglądają bardzo malowniczo.
Jak zwykle zachwyciły mnie żurawki.I mróż im nie straszny,dslej pięknie ozdabiają rabatki.Koleusy i u mnie poległy zaraz po pierwszym przymrozku.Juz wszystko uprzątnęłam dzięki wczorajszej,ładnej pogodzie.
Pozdrawiam.
Czytam,że jeszcze jagody uzbierałaś-no same dziwa.Byłam ciekawa,czy przytaszczyłaś pieńki no ale jak widać nie łatwo je znależć.U Wandzi wyglądają bardzo malowniczo.
Jak zwykle zachwyciły mnie żurawki.I mróż im nie straszny,dslej pięknie ozdabiają rabatki.Koleusy i u mnie poległy zaraz po pierwszym przymrozku.Juz wszystko uprzątnęłam dzięki wczorajszej,ładnej pogodzie.
Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dziękuję wszystkim za piękne życzenia.
Edwardzie to ognik z tymi żółtymi koralikami.
Mam całą działkę zasł/r/aną liśćmi.W sobotę odkurzałam,grabiłam,a dzisiaj nie ma kawałka trawnika wolnego od nich.
Czy fuksje mam teraz ciąć i na jaką długość.One stoją w garażu z oknem,mają ogrom kwiatów i pąków,nie wiem co robic?/
Edwardzie to ognik z tymi żółtymi koralikami.
Mam całą działkę zasł/r/aną liśćmi.W sobotę odkurzałam,grabiłam,a dzisiaj nie ma kawałka trawnika wolnego od nich.
Czy fuksje mam teraz ciąć i na jaką długość.One stoją w garażu z oknem,mają ogrom kwiatów i pąków,nie wiem co robic?/
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu , też nie wiem , co zrobić z FUKSJAMI ... Mam dwie wielkie donice , roślinki przepięknie kwitły całe lato, a teraz wstawione do mieszkania (nieogrzewany pokój z oknem) po ok. 2 tygodniach zaczęły masowo gubić liście ! Mają nadal pąki kwiatowe i też się zastanawiam - przyciąć je ? Ale jak ?
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosia widzę, że Ajania szykuje się do zakwitnięcia.
Ciekawe, czy zdąży.
Aster także Ci zakwita, ale widzę, że będzie inny kolor od mojego tego późnego.
Z liśćmi będę czekała, aż wszystkie opadną, gdyż tak na raty mam za mało czasu.
Co z grubsza zgrabimy, a drobniejsze zbiorę kosiarką, gdyż jeszcze trzeba będzie raz wykosić przed zimą.
Ciekawe, czy zdąży.
Aster także Ci zakwita, ale widzę, że będzie inny kolor od mojego tego późnego.
Z liśćmi będę czekała, aż wszystkie opadną, gdyż tak na raty mam za mało czasu.
Co z grubsza zgrabimy, a drobniejsze zbiorę kosiarką, gdyż jeszcze trzeba będzie raz wykosić przed zimą.
- malgocha1960
Ewelinko,jedną zimę już przechowywałam fuksje w pokoju niewykończonym u góry,gdzie sie tak nie grzeje.Teraz schowałam do garażu z oknem,ale bij zabij nie pamiętam czy je obcinałam.
Tajko,aster zaczął kwitnąć na fioletowo.Drugi krzaczek jeszcze nie kwitnie i nie wiem jakiego koloru będą kwiaty.Te kepy trzeba obciąc po kwitnieniu czy wiosną?
Jeszcze co nieco kwitnie w ogrodzie.
Uploaded with ImageShack.us
Storczyk od przyszłej synowej
Tajko,aster zaczął kwitnąć na fioletowo.Drugi krzaczek jeszcze nie kwitnie i nie wiem jakiego koloru będą kwiaty.Te kepy trzeba obciąc po kwitnieniu czy wiosną?
Jeszcze co nieco kwitnie w ogrodzie.
Storczyk od przyszłej synowej
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu storczyk prześliczny, mam takiego i to jeden z moich ulubionych
Niesamowicie wygląda ten słoneczniczek.....jak żyrafa
Niesamowicie wygląda ten słoneczniczek.....jak żyrafa
- malgocha1960
Aga,też uważam ,że słonecznik wierzbolistny jest o tej porze roku ozdobą,w realu wygląda o wiele lepiej.
Mrozy nie zaszkodziły mojej kapuście i myślę,że będę mogła zrobić wiązankę z niej.
Wzdłuż ogrodzenia sąsiada rośnie takie coś raczej zimozielone,wysokość nie większa jak 40-50 cm, bardzo ładne,co to może być?
Mrozy nie zaszkodziły mojej kapuście i myślę,że będę mogła zrobić wiązankę z niej.
Wzdłuż ogrodzenia sąsiada rośnie takie coś raczej zimozielone,wysokość nie większa jak 40-50 cm, bardzo ładne,co to może być?
Małgosiu zajrzałam do Twojego kolorowego ogrodu-śliczny.Piękne rozchodniki,róże.Zauważyłam ciekawe żurawki.Widzę,że słonecznik wierzbolistyny nie tylko u mnie rośnie gigantyczny.Myślałam,że będzie niższy-kupiłam go dla tych zwisających listków.Kwiaty mnie rozczarowały.
Moje pieski także walczą z kretami,ale powiem szczerze,że czynią więcej szkód niż te drugie.Pozdrawiam
Moje pieski także walczą z kretami,ale powiem szczerze,że czynią więcej szkód niż te drugie.Pozdrawiam
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Małgosiu witaj sobotnie a kapusta "zajebista' jak to mówi młodzież...
...u mnie słoneczko ...
...u mnie słoneczko ...