Ogród Azy cz2.
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Azy cz2.
Zrobiło się dziś ciepło , ale strasznie wieje nie da się grabić liści. Poszłam na spacer na Kopieniec, szłam przez Olczyską a wróciłam przez Cyrhlę. Ewo Olczyskiej to raczej nie poznasz, bo i ja miałam z tym problemy. Sporo drzew uschło i wycinka jest prowadzona na ogromną skalę.
Moje zdjęcia.
A te widoczki to już robiłam schodząc ze szczytu.
Cyrhla.
Widziałam kwitnące goryczki wiosenne, ale zdjęcia nie udały się.
Moje zdjęcia.
A te widoczki to już robiłam schodząc ze szczytu.
Cyrhla.
Widziałam kwitnące goryczki wiosenne, ale zdjęcia nie udały się.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
OLGO......... za widoczki ....nie można przybyć to można chociaż popatrzeć......
u mnie teraz też coraz chłodniej, czuję już nadchodzącą zimę...
pozdrawiam
u mnie teraz też coraz chłodniej, czuję już nadchodzącą zimę...
pozdrawiam
- sangwinaria
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Masz piękne widoki obok domu .I ogródeczek cudny
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiosenne....? Czyżby to już przedwiośnie?.....niemiałbym nic przeciwkoAza pisze:Widziałam kwitnące goryczki wiosenne, ale zdjęcia nie udały się.
Pozdrawiam Tomek
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Wczoraj dostałam goryczkę wiosenna też z jednym kwitkiem.
Genia
Genia
Olgo! dzięki KMRE znalazłam Twój wątek.Ja "pomorski śledź" jestem zafascynowana tymi widokami.Zabrakło mi słów aby wyrazić mój zachwyt.Wydawało mi się, że to ja mieszkam w raju a to nic bardziej mylnego oj będę ja częstym gościem u Ciebie.
- Aza
Romualdo mój raj jest strasznie zadeptany wprawdzie nie zamazuję postaci ludzkich na zdjęciach, ale mocno kombinuję kadrując aby wydawał się trochę dzikszy.
Zima w tym roku przyszła jakoś bardzo wcześnie i nie wygląda na to by miała ustąpić. A pamiętam że kilka lat temu byłam na Krywaniu w listopadzie i pasłam się po drodze na brusznicach, a teraz wszędzie śnieg nawet na drodze do Albertynów gdzie dziś byłam na mszy. A na narty to go jeszcze za mało.
Zima w tym roku przyszła jakoś bardzo wcześnie i nie wygląda na to by miała ustąpić. A pamiętam że kilka lat temu byłam na Krywaniu w listopadzie i pasłam się po drodze na brusznicach, a teraz wszędzie śnieg nawet na drodze do Albertynów gdzie dziś byłam na mszy. A na narty to go jeszcze za mało.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
Ojej zimno mi na samą myśl o śniegu:)
- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Witaj Olgo, ja śladem Romualdy z KMRE trafiłam w odwiedziny do Ciebie. Podziwiam ludzi, którzy potrafią wspinać się po wysokich górach. Nie potrafię tego. Może za słaba kondycja a może brak odwagi. Teraz chętnie będę Ciebie odwiedzać aby choć spojrzeć na nasze Tatry.
W Zakopanem byłam kilka razy. Odwiedzałam córkę w Szpitalu po operacji kręgosłupa.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę ciepłych dni i wspaniałych spacerów.
Zosia.
W Zakopanem byłam kilka razy. Odwiedzałam córkę w Szpitalu po operacji kręgosłupa.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę ciepłych dni i wspaniałych spacerów.
Zosia.
Brr nie wspominaj o tym szpitalu bo mam zimne dreszcze.
- Aza
Dziś u mnie strasznie wieje, wyje wiatr i wyje Klara zamknięta w kojcu, bo czekam na panów którzy maja wymienić mały fragment płotu w tej chwili trzymający się na sznurkach. Ktoś w wątku Urszuli skarżył się że liście schną a nie przebarwiają się, u mnie jest podobnie, klon który bywał nieraz żółty teraz ma szaro zielone poskręcane liście. Jesiony wszystkie całkiem nagie.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- renatka
- 100p
- Od: 28 sty 2009, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszyscy pokazują swoje wyprawy po świecie zachwalają jak tam pięknie a ty kochana pokazujesz nam jak piękne mamy nasze Polskie góry .Oglądam twoje zdjęcia z zapartym tchem Są piękne i jak ty kochasz te góry że tak pięknie je pokazujesz. Pokazuj je jak najwiecej wedruj ponich życzę ci by ci sil starczalop. My emerytki niewszystkie mamy zdrowe nogi by wedrować tak jak ty i to jest nasze okno na te nasze góry. A i piekny masz ogródek sliczny bardzo mi sie podoba trzymaj sie cieplo mila Olgo oby niezasypal cię śnieg,bo trzeba się namachać by odgarnąc go z twojego podwórka
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Olgo ja już zaczynam trenować bo na przyszły sezon plany mam ambitne czyli nie zasapać się na podejściu do Murowańca