Fiołkowe zamiłowanie Jatry

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Fiołkowe zamiłowanie Jatry

Post »

Teresko nie mów że benek komuś w oko wpadł !? Pokazuj kwiatki co by mi się buzia uśmiechała ! ;:180 Ale córeczkę masz zdolną ślicznie to zrobiła
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nowatka
100p
100p
Od: 13 mar 2010, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Teresko, hibiskus niezaprzeczalnie piękny, ale kwiatki Twojej córci, to prawdziwe dzieło ;:138 zarówno fiołki jak i rózyczki. Przekaż jej moje wyrazy uznania. ;:138
Czas zmarnowny nie istnieje we wspomnieniach....

Nowatki kwiatki i inne... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1#p2523121
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

Lidziu ;:196
Oj wpadł i mocno ,teraz uwiera więc się strzeż bo mnie wpadła w oko yuka ,ale jest piekna ;:224

Nowatko dziękuje moja córka jest teraz wyższa o 10 cm ,taka jest zadowolona z pochwały samej mistrzyni . :tan :tan

Witaj kalyna84 - to wielkie ;:63 Zobaczysz jak fajnie jest podziwiać kwiaty gdy zakwitają jak rosną .Życzę Ci szybkiego powiększenia kolekcji .Zawsze jestes mile widziana :tan

Kochane moje dziewczyny i chłopaki wyjeżdżam ,więc mnie chwilowo nie będzie . :lol: :lol:

Na pożegnanie abyście o mnie myśleli dla Was ;:3 ;:3

Będę tęskniła :cry: :cry:

Piękna odmiana o dużych kwiatach

??-?????? ???? Ek-Boginia nocy

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Trzeba oddać Bogini co Boskie - śliczna jest. :lol:
I kolor i kształt kwiatu suuuper!
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Teresko do mnie jedziesz ?????? :;230 Piękne ale mnie w oku cały czas ten kosmiczny i biały i irlandzki . A zabij mnie dokładnych nazw nie pamiętam . Miłego wypoczynku :wit
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nowatka
100p
100p
Od: 13 mar 2010, o 16:26

Post »

Tereniu, miło mi że mogłam zainspirowac Twoją córcię, ale żeby od razu mistrzyni... :oops:

??-?????? ???? ma falbanki i to wystarczy, żeby skraśc moje ;:167 Wiosną uśmiechnę się o listek :lol:

Mam nadzieję, że szybko do nas wrócisz i będziesz nam umilać czas widokiem swoich ślicznych fiołków :wink:
Czas zmarnowny nie istnieje we wspomnieniach....

Nowatki kwiatki i inne... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 1#p2523121
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Cudny ten fioletowy fiołeczek :D A dla córci ogromne ;:63 ;:63 ;:63 Ma talent dziewczyna,zdolna bestyjka ;:196
Awatar użytkownika
Ewelina B
500p
500p
Od: 10 lip 2011, o 14:07

Post »

Brawa dla córki, zdolniacha.

Bogini jest śliczna, widać, że wypilęgnowana. Hibcia chyba też sobie kiedyś kupie jednego :)))).
Ja powinnam chyba mieszkać w latarnii morskiej z duzą ilością okienek :;230 :;230 :;230 to pomieściłabym wszystkie chciejstwa.

Nowatka jak mój listek Bogini da potomstwo to uwzględnię Cię na wiosennej wymianie :;230
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:wit

Witajcie już wróciłam i jestem szczęśliwa bo znalazłam chwilkę by się z Wami przywitać ;:196 ;:196

Ale ja tęskniłam i dziękuję Wam wszystkim za odwiedzinki i pochwały jesteście kochani . ;:167

I bardzo było mi miło, bo chociaż na krótko ale spotkałam się z koleżanką z forum . :tan

hen_s jesteś uroczy ;:196
Lidziu niestety pojechałam w przeciwnym kierunku .Za nazwy nie muszę Ciebie ;:5 W końcu kolekcjonujemy też ze względu na kwiat czy liście a nie tylko dla nazwy :tan

kasia74 Wiktoria_W-APe ,justus27-dziękuję Wam kochane ;:196

nowatka tak, tak jesteś prawdziwa mistrzynią .Jutro postaram się umilić od samego rana ;:196

elila miło mi i przekazał mojemu M ,że jego hibiskus podbija serca ,bardzo sie ucieszył ;:138

Aguś dziękuję bardzo , przekazałam córce i kazała Ci podziękować za komplement ;:196

Ewelina B życzę Ci tak wielkiej latarni albo dużego domu byś mogła się pomieścić bo jesteś super dziewczyna ;:1 ;:1

Adam12222 życzę Ci z całego serca powiększenia kolekcji i cieszenia się widokiem tych pieknych kwiatów.

PC- Szmaragdowy Brzeg , ??-?????????? ????? (?.???????)

Obrazek

Miłego wieczoru :wit
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jesteś nie tylko dobrym hodowcą roślin, nie tylko dobrym fotografem ale też potrafisz być miła.
I chwała Ci za to. Tym chętniej zaglądamy wszyscy do Twojego wątku. :D

??-?????????? ????? - szczególnej urody kwiatuszek. :)
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

APe ;:196 jesteś urocza i dziękuję za miłe słowa .Obecnie już nie mam tyle kwitnień co wiosna i latem ,ale młode sadzonki starają się i maja pąki więc na bieżąco będę fotografować. :uszy

Szukam też w moim archiwum zdjęć zawsze coś znajdę ciekawego :tan

Henryku mam nadzieję ,że po Twoich komplementach za bardzo w piórka nie obrosnę :;230 :;230

Dziękuję bardzo staram się być miła ponieważ osobiście uważam ,że ludzi należy traktować tak, jak sami byśmy chcieli być traktowani . :tan

Fotograf to raczej ze mnie kiepski to wszystko zależy od aparatu .Właśnie ten najlepszy mi się ze sporcił (popsuł) ;:223 ;:223

Obecnie kwitnący

Laskovyj Maj ,??-???????? ??? (?????????)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Ewelina B
500p
500p
Od: 10 lip 2011, o 14:07

Post »

:wit Śliczne oba. Wydawało mi się, że Laskovyj Maj ,??-???????? ??? (?????????) jest różowy :lol: :roll: .
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witajcie :wit
Lidziu ;:167 należymy do większości co najpierw podziwiamy kwiaty ,a potem pytamy o nazwę .
Pod warunkiem że o niej nie zapomnimy . :;230
Ewelinko ;:167 on jest różowy, zdjęcie było robione na bieżąco, a przy świetle wieczorem aparat nie uchwyci idealnie koloru . ;:3

Zosiu ,eva- wystarczy ,że jesteście i moje fiołeczki kradną Wasze serca .To znaczy ,że jesteście blisko mnie ;:167

A teraz już znikam w pole ,bo mój M przebiera ;:65 ;:65 ,a mina jego bezcenna :;230

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”