Kwiaty Patrycji

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Deval
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 23 cze 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiaty Patrycji

Post »

Pokój i kwiaty boskie :) Ja nad swoim dopiero pracuję..
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Fiołeczek pewnie próbuje Ciebie do siebie przekonać ;:108 i jak mu idzie? ;:224 ja bym uległa :oops:

A grudniczki pewnie po przestawieniu (bo kojarzę, że przywiozłaś go od babci) się troszkę zbuntowały, ale myślę, że się odfochują ;:180
Ale szczególne brawa dla tego ukradzionego ;:138 mój z pączkiem nie dość, że zrzucił pączka to i sam zdechł ;:223
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Migotka
500p
500p
Od: 22 mar 2011, o 00:25
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Patrycjo szczęka mi opadła jak zobaczyłam Twój pokój :shock: Istna dżungla...Ja memu m nie pokażę Twego wątku, bo się przestraszył i nie wpuścił by mnie do domu z kolejnym kwiatkiem, bo mógłby sobie wyobrazić, że mam podobny plan :wink: ...Mój m jest z tych co moje hobby ...hmmm toleruje jedynie :wink:
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Kochani jest dojechała, mam ją już u siebie ;:138 Brassia kolejna do kolekcji:)

Obrazek
A tu kawałek pędzika, jeszcze poczekamy chwilkę, zanim pokaże swoje kwiatuszki;)
Obrazek
A tak ma kwitnąć :
Obrazek

rapunzel Czyli o swoje porze zakwitnie tak jak powinien :;230 .
tom_mix Dziękuję za porady:). Zastosuję się do nich.
Wiktoria_W Dziękuję.Miło mi to czytać:).
Anjja Dokładnie nie wiem dlaczego, ale najwięcej kwitnień mam od jesieni do wiosny :?: ;:138 .
Deval,Migotka ;:196 .
mniodkowa Idzie fiołkowi kochana dobrze, najpierw nie chciał rosnąć, został odstawiony w kąt, raz mi upadł, wkurzyłam się na niego.Nie podlewałam go długo.Potem się zlitowałam raz podlałam i po jakimś dłuższym czasie zajrzałam do niego i miał pąki kwiatowe:D I kwitnie do dziś.
Awatar użytkownika
socurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 02:10

Post »

Zazdroszczę kwitnienia fiołeczka... moje nie chcą kwitnąć :( Kolejne roślinki, którym trzeba szukać światła :roll:
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Patrycjo...cieszę się że twoja upragniona Brassia dojechała. ;:138 . Ja tam się na nich nie znam, choć na zdjęciu kwitnąca....bardzo mi się podoba. ;:108 Czyli kolekcja znów się powiększyła. ;:224
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

piękny nowy nabytek ;:138 mnie się jednak najbardziej spodobał nowy filodendron ;:167
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

kompletnie nie wiem co to jest ta brassia ale liście ma zachęcające i chyba kwitnie co?

a fiołeczka potraktowałaś... tak jak lubi :;230
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Piękna ta nowość a jak zakwitnie to ja się przykleję do ekranu !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Migotka
500p
500p
Od: 22 mar 2011, o 00:25

Post »

ojej, ależ ona ogromna(brassia), śliczne kwiatuszki będzie miała...
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Awatar użytkownika
socurek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 02:10

Post »

mniodkowa pisze: a fiołeczka potraktowałaś... tak jak lubi :;230
Fiołkowa domina ;:224 Pejczykiem go smagasz czasem? "Byłeś niegrzecznym fiołeczkiem, teraz wysypię Ci za karę ziemię z doniczki i przez następny tydzień nie dostaniesz pić"...
Brassia piękna ;:167
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Nowość piękna , a pająkowaty jej kwiat wspaniały . Czy można się dziwić , że chciałaś ją mieć ????
Ja się nie dziwię ;:108 ;:63 ;:63
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

socurek Nie ma czego zazdrościć:D Ja nie cierpię fiołasków, ale mam. :D . I fiołkomaniaczki na mnie nie nakrzyczą tym razem:D:P.
Zenia Upragnionej tej, na która zachorowałam nie mam, wahałam się ,zastanawiałam się. Aż mi ją ktoś wykupił jak była:(. Ale jestem cierpliwa, poczekam, znajdę, kupię:).
mika181 Dziękuję. Filcia tez bardzo lubię, jakoś strasznie fajnie się on a na półce prezentuje :;230 .
mniodkowa Kochana Brassia jest z rodzinki orchideowatych:). Liście ma takie sobie, jak trawa długie, ale jak kwitnie to zachwyca swymi pajęczymi kwiatami:). ;:167 .
Lidka lmw Ok. pozwalam, ale nie na długo , bo jeszcze rzucisz na nią jakieś zaklęcie i kwiatki odpadną :;230 .
Migotka Ta kwitnąca faktycznie ogromna, bulwy ma ogromniaste .Ale mam jeszcze jedną dla siebie odłożoną niekwitnącą, tamta jest dopiero wieelgachna, kiedyś ją pokażę, ale chyba dopiero jak zakwitnie.
socurek Tą ziemię to całkiem przez przypadek mu wysypałam, po prostu nie zauważyłam, że stał na wygnaniu i jak ściągałam innego kwiatka to ten jakoś sam poleciał w dół.Chyba chciał się nauczyć fruwać , tak jak moja papuzia:).
kociara ;:196 .
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”