Kwiaty Patrycji
- Jatra
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiaty Patrycji
Oj jak ja lubię takie nowe nabytki
A wiesz jaki będzie kwiat
Cudne okazy. Myślę, że jak masz takiego fajnego znajomego i tyle cudownych okazów storczyków jeszcze nie raz obejrzymy tu coś ciekawego, nie tylko ogólnodostępne falki. Na wiosnę chciałabym kupić jakiegoś bardziej wyszukanego storczysia, przybiegnę do Ciebie po radę ))).
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Patrycjo....aż na datę spojrzałam. . Wczoraj Brassia, dzisiaj cattleya. No ja rozumie, tak od czasu do czasu. Ale żeby tak codziennie ...tzn kwiatki . Piękna ta cattleya.
- Chrapka
- Od: 21 cze 2011, o 00:01
Ciekawy ten nabytek... a jakie my jesteśmy ciekawe jego kwiatów
Męcz znajomego, męcz i ogrom pięknych storczyków nam pokazuj i ucz nas
Męcz znajomego, męcz i ogrom pięknych storczyków nam pokazuj i ucz nas
- socurek
- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Ja już kiedyś pisałam, że taka praca w kwiaciarni to musi być gratka dla miłośnika kwiatów...Oczywiście chodzi o taką wypaśną kwiaciarnię, którą prowadzi się z sercem i z pomysłem, a nie jest tylko pomysłem, na zarobienie pieniędzy. Właśnie taką, do której ludzie wchodząc oniemieją urzeczeni pięknem egzotycznych kwiatów, jakich dotychczas nie widzieli... ech... rozmarzyłam się...
- Mireczek1965
- 200p
- Od: 3 sie 2011, o 12:06
Ptrycjo nie byłem u Ciebie parę dni, a tu proszę nowy nabytek. Piękna Cattleyka, ciekawe jakimi kwiatkami nas zaskoczy. Czekamy na zdjęcia.
rapunzel No ale może kiedyś na emeryturze się cosik otworzy:P
kociara .
Jatra,Mireczek1965 Kwiat na cattlejce najprawdopodobniej fioletowy lub czerwony.
Ewelina B Nie ma sprawy zapraszam , zawsze cosik doradzę poradzę.
Zenia Ta cattleya to zakup albo na pocieszenie, albo na wilką radość. Czekam dzisiaj wieczorkiem na wyniki czy dostanę pracę czy też nie. Więc trzymajcie mocno łapki;).A brassia no cóż jak znajomy miał to się wzięło i sama nie wiem ale się od razu u mnie na parapecie znalazło.
socurek O tak o takiej mówię nie o innej
kociara .
Jatra,Mireczek1965 Kwiat na cattlejce najprawdopodobniej fioletowy lub czerwony.
Ewelina B Nie ma sprawy zapraszam , zawsze cosik doradzę poradzę.
Zenia Ta cattleya to zakup albo na pocieszenie, albo na wilką radość. Czekam dzisiaj wieczorkiem na wyniki czy dostanę pracę czy też nie. Więc trzymajcie mocno łapki;).A brassia no cóż jak znajomy miał to się wzięło i sama nie wiem ale się od razu u mnie na parapecie znalazło.
socurek O tak o takiej mówię nie o innej
- socurek
- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Trzymam kciuki mocno zaciśnięte Napisz zaraz jak się dowiesz co i jak
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrycjo, to lepiej nie czekaj do tej emerytury, tylko idź na jakiś kurs bukieciarstwa i otwieraj tę kwiaciarnię, dasz ogłoszenie w podpisie na forum i już masz pierwszych klientów.
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Ja również czekam na rozkwit kwatuszków
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Patrycjo.....za pracę trzymam kciuki obiema rękoma . Będzie dobrze.
Patrycjo naoglądałam się i nie mogę wyjść z podziwu
ile Ty masz kwiatuchów
i to wszystko mieści się w jednym pokoju?
ile Ty masz kwiatuchów
i to wszystko mieści się w jednym pokoju?
-
- 1000p
- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trzymam kciuki za pracę . A kurs florystyczny ... czasem z bezrobocia posyłają bo prywatnie drogi jak diaski
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;