W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
nie wiem jak radzisz sobie z czesaniem takiego kudłacza!Może połącz przyjemne z pożytecznym,przyjedź do mnie ,mam kołowrotek,będziemy prząść wełnę psią,i sprzedawać ją za gruby szmal
możemy też robić naturalne warkoczyki to jest teraz modne i drogie,albo dredy,jakbyś jednego psa nie czesała to same by się robiły:D:D:D
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj byliśmy pierwszy raz u fryzjera.....
mój nie jest przedstawicielem psiej inteligencji,jest wyjątkowo durnyRomualda pisze:Z tego co wyczytałam, buldożki to bardzo inteligentne psiaki.
- Malkar
- 500p
- Od: 27 sty 2007, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Znalazłam dzisiaj w necie taki artykulik
"[b]Wielkie serce zamiast rodowodu. 25 października święto kundelków[/b]
One potrafią dać z siebie wszystko. Jak Misiek, który całą noc ogrzewał ciałem małego Dawida. Chłopiec zgubił się w lesie, a uratował go czworonogi przyjaciel. Dziś Międzynarodowy Dzień Kundelka
Po siedemnastu godzinach spędzonych w lesie trzyletni Dawid wrócił w objęcia mamy. Przez cały czas nie odstępował go jego wierny pies Misiek. To tylko jeden z dowodów, że kundelki mają wielkie serce. Na co dzień niedoceniane, dzisiaj mają swoje święto: Międzynarodowy Dzień Kundelka. Więc jeśli twój czworonóg ma w książeczce zdrowia napisane "wielorasowy", zrób dla niego coś miłego. Możesz podrapać go za uchem, pomiziać po brzuchu lub czule pogłaskać. Pies nie pogardzi też kawałkiem mięsa lub kością do obgryzienia
Jeśli nie masz psa, a chciałbyś jakiegoś przygarnąć, pamiętaj że to wielka odpowiedzialność. Zdecydowani na nowego członka rodziny mogą udać się schroniska dla bezdomnych zwierząt. Wizyta nie będzie należała do przyjemności, ale pozostaje po niej miłe uczucie, że zrobiło się coś dobrego dla świata. "
Więcej... http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,1053 ... z1boRplfnr
Więc pomiziajmy nasze wielorasowce, też nas kochają
"[b]Wielkie serce zamiast rodowodu. 25 października święto kundelków[/b]
One potrafią dać z siebie wszystko. Jak Misiek, który całą noc ogrzewał ciałem małego Dawida. Chłopiec zgubił się w lesie, a uratował go czworonogi przyjaciel. Dziś Międzynarodowy Dzień Kundelka
Po siedemnastu godzinach spędzonych w lesie trzyletni Dawid wrócił w objęcia mamy. Przez cały czas nie odstępował go jego wierny pies Misiek. To tylko jeden z dowodów, że kundelki mają wielkie serce. Na co dzień niedoceniane, dzisiaj mają swoje święto: Międzynarodowy Dzień Kundelka. Więc jeśli twój czworonóg ma w książeczce zdrowia napisane "wielorasowy", zrób dla niego coś miłego. Możesz podrapać go za uchem, pomiziać po brzuchu lub czule pogłaskać. Pies nie pogardzi też kawałkiem mięsa lub kością do obgryzienia
Jeśli nie masz psa, a chciałbyś jakiegoś przygarnąć, pamiętaj że to wielka odpowiedzialność. Zdecydowani na nowego członka rodziny mogą udać się schroniska dla bezdomnych zwierząt. Wizyta nie będzie należała do przyjemności, ale pozostaje po niej miłe uczucie, że zrobiło się coś dobrego dla świata. "
Więcej... http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,1053 ... z1boRplfnr
Więc pomiziajmy nasze wielorasowce, też nas kochają
Pozdrawiam. Małgorzata
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
wszystkie pieski są kochane, bez żadnych wyjątków
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
- SandraABC
- 1000p
- Od: 28 kwie 2011, o 23:38
To się nazywa ropomacicze Nie martw się ! O ile szybko zostanie przeprowadzona operacja to wszystko powinno być ok
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Dobrze,że zdążyliście, to się często kończy śmiercią. I bardzo boli
Pozdrawiam - BabajAGA
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
- nina1611
- 500p
trzymam kciuki!!!!!
Pozdrawiam Małgorzatka
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Cudne nowe psiaczki się pokazały. Rewelacja.
Romualdo, wesoła gromadka. Niezła ekipa naprawdę. Trzeba mieć jednak autorytet, żeby taką sforkę utrzymać w ryzach.
Igor - ropomacicze to dość częsta przypadłość niestety. dobrze, że zauważyliście na czas!
Romualdo, wesoła gromadka. Niezła ekipa naprawdę. Trzeba mieć jednak autorytet, żeby taką sforkę utrzymać w ryzach.
Igor - ropomacicze to dość częsta przypadłość niestety. dobrze, że zauważyliście na czas!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- nina1611
- 500p
jest słodki!!! i jak pięknie pozuje ... urodzony model
Pozdrawiam Małgorzatka
- SandraABC
- 1000p
- Od: 28 kwie 2011, o 23:38
Dziękujemy
On już taki ma charakter ,że jak ja staję (żeby np.zrobić zdjęcie) to on też - czyli mamy rozgraniczone Jak zabawa to zabawa, a jak spokój to później wychodzą takie zdjęcia
On już taki ma charakter ,że jak ja staję (żeby np.zrobić zdjęcie) to on też - czyli mamy rozgraniczone Jak zabawa to zabawa, a jak spokój to później wychodzą takie zdjęcia