W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
na prawdę piękny!
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
To ja też się dołączę do zachwytów:) Jaki on dostojny, piękny pies, moje marzenie od zawsze:)
Chciałam zapytać jeśli można, czy Amon ma modzela na łapce? Mój pies ma i wygląda to podobnie, a waży zaledwie 23 kg.
Chciałam zapytać jeśli można, czy Amon ma modzela na łapce? Mój pies ma i wygląda to podobnie, a waży zaledwie 23 kg.
-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dog niemiecki piękny pies to Apollo wśród psów tak mówią niektórzy szkoda tylko, że jest to tak krótkowieczna rasa
Rysiek
No właśnie, to mnie cały czas hamuje przed ostateczną decyzją:(
mój psiak ma 7 lat, a pamiętam jak dziś jak pierwszy raz ujrzałam tą słodką mordkę, szybko lecą latka...
mój psiak ma 7 lat, a pamiętam jak dziś jak pierwszy raz ujrzałam tą słodką mordkę, szybko lecą latka...
- tralaluszy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Mój waży 17 i też maeris pisze:To ja też się dołączę do zachwytów:) Jaki on dostojny, piękny pies, moje marzenie od zawsze:)
Pozdrawiam - BabajAGA
-
- 500p
mój waży 41 kg i nie ma, te modzele powstają często jak ciężki pies leży na twardym posłaniu. Matrix od pierwszego dnia jak do nas przyjechał śpi na tapczanie i tak już zostanie czas szybko pędzi do przodu, mój pies skończył 8 lat, to duża rasa ale mam nadzieję, że zostanie z nami jeszcze długo. Z kolei najstarszy z husky moich skończył lat 15 i już u niego widać sędziwy wiek bardzo
Rysiek
- SandraABC
- 1000p
- Od: 28 kwie 2011, o 23:38
No niestety - tak jak mówią dog to rasa dla masochistów ... nie zdążysz się do psa przyzwyczaić , nie zdążysz wyłapać wszystkich chwil a już czas na pożegnanie....
Mój ma 5 lat .... i cieszę się każdą chwilą bo nie wiem ile jeszcze czasu nam zostało.Oby jak najdłużej.
Co do modzeli - to fakt ...ja już nie wiem od czego to zależy - wszędzie dość miękkie dywany ,te z krótkim włosiem i same panele poszły w odstawkę ,śpi cały czas na łóżku bo posłania żadne się nie sprawdziły a widzę,że od wagi też to nie zależy Więc widocznie taki urok...
Cieszę się,że wam się podoba Ogólnie ciężko na spacerach wyłapać jakieś pozytywne komentarze - albo są chamskie i głupkowate,albo po prostu ludzie uciekają jak najdalej Ale przy porównaniu naszych gabarytów w cale im się nie dziwię
Mój ma 5 lat .... i cieszę się każdą chwilą bo nie wiem ile jeszcze czasu nam zostało.Oby jak najdłużej.
Co do modzeli - to fakt ...ja już nie wiem od czego to zależy - wszędzie dość miękkie dywany ,te z krótkim włosiem i same panele poszły w odstawkę ,śpi cały czas na łóżku bo posłania żadne się nie sprawdziły a widzę,że od wagi też to nie zależy Więc widocznie taki urok...
Cieszę się,że wam się podoba Ogólnie ciężko na spacerach wyłapać jakieś pozytywne komentarze - albo są chamskie i głupkowate,albo po prostu ludzie uciekają jak najdalej Ale przy porównaniu naszych gabarytów w cale im się nie dziwię
Na początku panikowałam co to może być, wet miał ale ubaw ze mnie:)
macie jakieś sposoby na to? ja smaruje maścią z witaminą A od bardzo dawna i tylko jakby wyjaśniała ta skóra, a modzel jak był tak jest.
macie jakieś sposoby na to? ja smaruje maścią z witaminą A od bardzo dawna i tylko jakby wyjaśniała ta skóra, a modzel jak był tak jest.
-
- 500p
Jeżeli zrogowacenia już się pojawiły należy smarować je kilka razy w tygodniu maścią z witaminą A lub maścią z nagietka oraz zmiękczać witaminą A plus E w kroplach. Ale jak się pojawiły to raczej juz nie znikną, wygodne miękkie legowisko i obserwować czy nie tworzy się przypadkiem jakiś stan zapalny.eris pisze:Na początku panikowałam co to może być, wet miał ale ubaw ze mnie:)
Rysiek
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
piękny pies , niestety ja nie zdecydowałam się ze względu na długość życia, choć mieliśmy ochotę, dlatego mam "mini doga"
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Kurcze może wdać się stan zapalny?
Ma mięciutkie legowisko czasami w nocy z niego korzysta, ale woli na płytkach spać albo na schodach, a od łóżka oduczyłam go już bardzo dawno temu jak mruknął na mnie, teraz jak nawet go zawołam to i tak po niecałej minucie schodzi jakby było jemu za ciepło.
SandroABC zdradź mi proszę jaki ma charakter
Ma mięciutkie legowisko czasami w nocy z niego korzysta, ale woli na płytkach spać albo na schodach, a od łóżka oduczyłam go już bardzo dawno temu jak mruknął na mnie, teraz jak nawet go zawołam to i tak po niecałej minucie schodzi jakby było jemu za ciepło.
SandroABC zdradź mi proszę jaki ma charakter
-
- 500p
mini dog bardzo ciekawy i taki tajemniczy może trochę jak caanan dog albo thai ridgeback dog
Rysiek