Psianka stuliszolistna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Psianka stuliszolistna
Może przytnij ten pęd główny. Ja tak w zeszłym roku przetrzymałam paprykę, w tym spróbuję bakłażana i pomidora, wszystko psiankowate.. bakłażan nie wiem czy się uda, ale może chociaż pomidorek. Spójrz proszę w wiadomości prywatne, bo nie jestem pewna czy dochodzą do ciebie:)
- GunnarSK
- Od: 1 paź 2009, o 17:10
Przyciąłem pęd główny, a psianka i tak zdechła, teraz zostaje druga i pomidorki. Na ogół otrzymuję wiadomości prywatne, a od Ciebie nic nie ma.loeb pisze:Może przytnij ten pęd główny. Ja tak w zeszłym roku przetrzymałam paprykę, w tym spróbuję bakłażana i pomidora, wszystko psiankowate.. bakłażan nie wiem czy się uda, ale może chociaż pomidorek. Spójrz proszę w wiadomości prywatne, bo nie jestem pewna czy dochodzą do ciebie:)
pozdrawiam, Gunnar
Jak się skończyła historia z Twoją psianką?Doczekała wiosny czy też padła?
Ulka
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 15 maja 2008, o 12:46
- Kontakt:
Oto Moje Tegoroczne Psianki z Nasion Wysianych w Tamtym Roku.
Jakoś słabo mi rosły. Pod folią bo to pierwszy raz sadzone, nie wiem czy za wilgotno miały, czy inny czynnik wpłynął na to. Dobrze że jeden owoc był dojrzały bo tak nie posiałbym w tym roku,
a jak widzę powoli kwiatki się pokazują .... a tegoroczne posadzę do gruntu już za parę dni ...
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeszcze o tej roślince nie słyszałam, chętnie bym spróbowała
Nemezja, jak dochowasz się owocków, zostaw choć parę nasionek
Nemezja, jak dochowasz się owocków, zostaw choć parę nasionek
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Nemezjo ja w tym roku eksperymentuję z tą roślinką, własnie wysadziłam do gruntu rośnie jak szalona
MORANGO, gdzie udało Ci się dorwać nasionka? Bo szukałam i nie znalazłam nigdzie
Dziękuję bardzo
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Widzisz Amanita gdybym wiedziala wcześniej to bym ci zostawiła, nawet rozsade rozdalam bo ile można sadziś hi hi wciąż brak miejsca pozdr
MORANGO, to nic, już ugot zaoferowała mi nasionka Ja uwielbiam wszelkie takie nowości, a szczególnie takie rośliny, które nadają się do zjedzenia - więc na przyszły sezon nasionka będą akurat!
A tymczasem będę śledzić Wasze poczynania z tymi psiankami Chwalcie się zdjęciami
A tymczasem będę śledzić Wasze poczynania z tymi psiankami Chwalcie się zdjęciami
- nemezja
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
No to poeksperymentujemy razem. A co z tego wyjdzie to się okaże. Powiemy i pokażemyMORANGO pisze:Nemezjo ja w tym roku eksperymentuję z tą roślinką, własnie wysadziłam do gruntu rośnie jak szalona
U mnie wsadzone, ale nie widzę żeby cokolwiek podrosły;)