Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gizo - to zwołaj spotkanie podaj nam swoje namiary - to o wszystkich takich akcjach będziesz informowana na bieżąco
Bogusiu - ale czy ja sie Ciebie bałem ;p ja tylko stwierdziłem że nie chciał bym być Twoim M (po twoich wcześniejszych wypowiedziach) ale teraz już wiem że fajna z Ciebie babka tylko jak każda kobita musisz trochę na tych chłopów ponarzekać :P
Bogusiu - ale czy ja sie Ciebie bałem ;p ja tylko stwierdziłem że nie chciał bym być Twoim M (po twoich wcześniejszych wypowiedziach) ale teraz już wiem że fajna z Ciebie babka tylko jak każda kobita musisz trochę na tych chłopów ponarzekać :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A która to Boguśka ? Ta z prawej czy z lewej ? Bo środeczek już znam. A kto to ta druga pani mi nieznana ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ot i cały nasz Karol ;:106
Bogusiu ja wieczorem też wstawię zdjęcia bo na razie to czekam aż mi z naprawy przywiozą kompa
Zmarzłam wczoraj troszkę , ale Gosia i Karol dali się namówić na kawkę u mnie. Posiedzieliśmy i pogadalismy jak zwykle o roslinkach i nie tylko
Fajnie jest tak się spotkać , to bardzo miłe przeżycie
Pozdrawiam cieplutko bo we Wrocławiu zimno brrrrr.
Bogusiu ja wieczorem też wstawię zdjęcia bo na razie to czekam aż mi z naprawy przywiozą kompa
Zmarzłam wczoraj troszkę , ale Gosia i Karol dali się namówić na kawkę u mnie. Posiedzieliśmy i pogadalismy jak zwykle o roslinkach i nie tylko
Fajnie jest tak się spotkać , to bardzo miłe przeżycie
Pozdrawiam cieplutko bo we Wrocławiu zimno brrrrr.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- k-c
- Przyjaciel Forum
Grażynko - Bogusia to ta miła Pani po lewej stronie jak się patrzy na zdjęcie
a ta druga pani której nie znasz to "krajanka" z wrocławia - Gosia która od niedawna jest na naszym forum (za przyczyną Jolci )
a ta druga pani której nie znasz to "krajanka" z wrocławia - Gosia która od niedawna jest na naszym forum (za przyczyną Jolci )
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Dzięki Karolku. Jak to miło poznać z kim się klika. A Boguśka jest jak widać nie tylko fajna babka z forum , ale i w naturze
Hej Boguśka
Miło też powitać nową forumowiczkę - witaj Gosiu :P
Hej Boguśka
Miło też powitać nową forumowiczkę - witaj Gosiu :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
Grażynko - a Ty nie widziałś Bgusi na fotkach w personalnych tematach - tam jest wątek ze zdjątkami i Bogusia już jakiś czas temu swoje wstawiła fotki
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Niestety nie Karolku, bo tam w ogóle nie zaglądam z braku czasu. Żeby wszystko ogarnąć to musiałabym siedzieć przy kompie cały dzień a to jest niemożliwe. Ale może kiedyś tam zajrzę w końcu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witam po krótkiej przerwie ale żeście mi Jolciu ,Karolku ,Moniko i Gosiu ,,roboty,, narobili ,,musiałam,, kopać ,sadzić ,dopiero co weszłam do domu
Bardzo się cieszę ,że wczoraj mogłam się z Wami spotkać, choć tylko w przelocie ,ale zawsze się będzie to pamiętać ---było tak krótko ,że nawet nie pokazałam mojego kolana
Dziękuję Wam
Bardzo się cieszę ,że wczoraj mogłam się z Wami spotkać, choć tylko w przelocie ,ale zawsze się będzie to pamiętać ---było tak krótko ,że nawet nie pokazałam mojego kolana
Dziękuję Wam
- bogusia177
- bogusia177
Na pewno jeszcze będzie taka okazja Gizuniu ,że się spotkamy ,a teraz Wam pokażę co dostałam od moich kochanych z Wrocka :ten krzaczek to złocień w doniczkach są siewki tuigiza pisze:Szkoda, że tym razem nie miałam okazji Was poznać
Karolu, masz dobrego pomysła :P Jak tylko się troche ociepli organizuję zlot u nas "na Riwierze Francuskiej" / poch. od nazwy ulicy/ :P Spotkanko przy grillu .... super
Bogusiu, nie planujesz kolejnego "przelotu" przez wrocek? Fajnie by było