Moje storczykowe skarby
Re: Moje storczykowe skarby
Małgosiu, Dorotko(dorotka_kk), dzięki za pocieszenie mam po prostu nauczkę na przyszłość...Mąż od początku mi mówił, żebym tam nic nie tykała..trzeba było słuchać...
Mateuszu, witaj u mnie...'Krówka' ze zdjęć niestety już nie żyje, dopadły ją jakieś plamy, próbowałam ratować niestety mi się to nie udało...ale te zdjęcia też bardzo lubię, to ostatnie już od początku właściwie mam ustawione jako tapetę w komputerze
Asiu(Judi) dziękuję bardzo
Mateuszu, witaj u mnie...'Krówka' ze zdjęć niestety już nie żyje, dopadły ją jakieś plamy, próbowałam ratować niestety mi się to nie udało...ale te zdjęcia też bardzo lubię, to ostatnie już od początku właściwie mam ustawione jako tapetę w komputerze
Asiu(Judi) dziękuję bardzo
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przykro jest jak się chce dobrze i się nie uda Zobaczysz, że ten storczyk szybko wypuści następnego pędzika na pocieszenie
Czekam na zdjęcia
Czekam na zdjęcia
-
- 100p
- Od: 18 wrz 2011, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj, szkoda. Burak, Pistacjowy, Kropek,Zdechlaczek, CiapekI i II, Żółtasek, Słoneczko i wiele wiele innych są piękne! W ogóle szkoda wymieniać bo wszystkie cudowne. Ja to chyba najbardziej lubię te takie łaciate.
Pozdrawiam, Mateusz
Masz wspaniałe kwiatuchy Wszystkie woskowiaczki i ciapatki to moje ulubione. Wspaniałe kwitnienia i cudowne fotki Dla większości znalazłbym miejsce na swoich paparetach, chociaż w tej chwili już są pełne ;) Wandzia z 40 strony super.
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna ta "rządząca" krówka.
Szkoda ułamanego pędzika, może będzie następny...
Szkoda ułamanego pędzika, może będzie następny...
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agatko śliczne kwitnienia. Wspaniały prezent od męża dostałaś.