Domownicy Aśki
Re: Domownicy Aśki
Witam Cię Joanno
Dziękuję za uznanie Jeśli chodzi Ci o te wazony po których spływa woda to dostałam je od mojego M na 13 rocznicę ślubu(dobrze że nie garnki )mają też praktyczne zastosowanie bo jak to włączę to nie muszę już spryskiwac tych kwiatów do okoła. One nie są z drzewa tylko z jakiejś żywicy albo coś podobnego.
Idę teraz do Ciebie pooglądac twoje cuda.
Dziękuję za uznanie Jeśli chodzi Ci o te wazony po których spływa woda to dostałam je od mojego M na 13 rocznicę ślubu(dobrze że nie garnki )mają też praktyczne zastosowanie bo jak to włączę to nie muszę już spryskiwac tych kwiatów do okoła. One nie są z drzewa tylko z jakiejś żywicy albo coś podobnego.
Idę teraz do Ciebie pooglądac twoje cuda.
Anjjajasne że nie liczy się ilośc Ciekawa jestem czy czerwony i różowy grudnik też weźmie przykład z białasków
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu u mnie wielkich cudów nie ma ja dopiero początkująca więc za dużo nie ma do oglądania i wszystko robię pomału bo mam dwumiesięcznego bobasa i sama wiesz jakie to jest wyczerpujące.Mój wątek jest związany z ogrodem bo w domu ma raptem cztery kwiaty. Ale zapraszam
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam po dłuuuugiej przerwie
Jak to zwykle bywa u ''zakręconych na zielono'' trochę się pozmieniało. Coś tam ubyło ale więcej przybyło
Postaram się jak najszybciej pokazać zmiany i mam nadzieję że ocenicie czy są to zmiany na lepsze czy nie
Jak to zwykle bywa u ''zakręconych na zielono'' trochę się pozmieniało. Coś tam ubyło ale więcej przybyło
Postaram się jak najszybciej pokazać zmiany i mam nadzieję że ocenicie czy są to zmiany na lepsze czy nie
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to czekamy Asiu na aktualne fotki
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przybyła i ja w Twoje progi ... i bardzo mi się u Ciebie spodobało masz takie piękne rośliny że musiałam śliniaczek założyć
No i nie powiem że czekam na Twoje kwiatowe zmiany
Pozdrawiam
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
A to nowy członek rodziny. Ma na imię Marcel i jest rasy Angora Turecka.
Ma 5 miesięcy i duuuużo je
Uploaded with ImageShack.us
Ma 5 miesięcy i duuuużo je
To nowe nabytki dzięki uprzejmości Anik. Już trochę podrosły
Witaj
Masz wspaniałe kwiaty od diffenbachi zaczynając przez kaktusy na fikusach kończąc Jest się czym pochwalić, a jak miło pooglądać. Pozdro dla Franka!:D
Masz wspaniałe kwiaty od diffenbachi zaczynając przez kaktusy na fikusach kończąc Jest się czym pochwalić, a jak miło pooglądać. Pozdro dla Franka!:D
Mój niedawny nabytek.Chyba się nieźle czuje bo zakwitł ,ale robi mu się żółty liść!!!!!!!!!!!
Czy to już zima i czas odpoczynku????????
Co sądzicie??
Czy to już zima i czas odpoczynku????????
Co sądzicie??