Falenopsisowy fan i jego rośliny :]
Re: Falenopsisowy fan i jego rośliny :]
Kasiu, Judi, Rysiu, Zuza_i_Tygrysek, Małgosiu wielkie dzięki !
Już wstawiam obiecane foteczki Powiem na wstępie że takich miejsc gdzie coś naprawdę zaczyna się dziać jest niewiele ale przynajmniej coś jest
Przepraszam ze trochę niewyraźne ale dziś u mnie zamglone i trudno złapać ostrość
Już wstawiam obiecane foteczki Powiem na wstępie że takich miejsc gdzie coś naprawdę zaczyna się dziać jest niewiele ale przynajmniej coś jest
Przepraszam ze trochę niewyraźne ale dziś u mnie zamglone i trudno złapać ostrość
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piotrusiu, ale Ci dobrze Moje ani drgnie Gratuluję
Piotruś Gratuluje
Piękne zdjęcia Storczyków na żółtym tle
Piękne zdjęcia Storczyków na żółtym tle
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Fajne ujęcia ślicznych storczyków !
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
Piotrze - nie wiem niestety co to za odmiana była, bardzo żałuję, że nie kupiłam...
A u nas w biedronce przecenili i wczoraj kupiłam za 9 zł cudniastego w dobrym stanie.
Ale codziennie pytałam, czy te storczyki będą przecenione - za każdym razem inną kasjerkę. Może to poskutkowało przeceną
i jeszcze jedno Piotrze, jesteś jeszcze młody chłopak, myślałeś czasem o tym, żeby zawodowo zająć się fotografią Masz bardzo fajne pomysły na zdjęcia i bardzo ładnie je wykonujesz Super kolorowa jesień u Ciebie
A u nas w biedronce przecenili i wczoraj kupiłam za 9 zł cudniastego w dobrym stanie.
Ale codziennie pytałam, czy te storczyki będą przecenione - za każdym razem inną kasjerkę. Może to poskutkowało przeceną
i jeszcze jedno Piotrze, jesteś jeszcze młody chłopak, myślałeś czasem o tym, żeby zawodowo zająć się fotografią Masz bardzo fajne pomysły na zdjęcia i bardzo ładnie je wykonujesz Super kolorowa jesień u Ciebie
Lucynko, strasznie się ciesze że u mnie coś drgnęło i życzę aby i u ciebie coś zaczęło się pozytywnego dziać z uparciuchem Nobile
Julitoko, wielkie dzięki Aktualnie ostał mi się z kwitnących tylko jeden właśnie ten perolic ze zdjęć
Aniu,
Rysiu, rosną te pączki jak na drożdżach
Wando, wiesz, nigdy się nad tym nie zastanawiałem zęby zając się fotografia Zacznę się nad tym zastanawiać - bardzo dziękuję
A teraz moi kochani wiadomość niezwykła niesamowita i w ogóle w ogóle bo moja 11 storczykowa kolekcja powiększyła się o takie dwa Maluszki
Dostałem je od mojej najlepszej przyjaciółki ze szkoły
Ma w domu takiego storczyka od którego pobrała juz 7 keiki i nadal rosły jedne po drugich - dodam ze storczyki u niej maja nadzwyczaj dobrze i wszystkie 20 żyje do tej pory .
Tych dwóch delikwentów jej mama już nie maiła gdzie wsadzić i tak stałem się posiadaczem takich malutkich zdrowych maluszków kolorek jest zagadką bo w furii szczęścia zapomniałem o niego zapytać
Za wsadzanie wezmę się jutro, bo dziś jeszcze mi się ręce ze szczęścia zbyt czepią
Julitoko, wielkie dzięki Aktualnie ostał mi się z kwitnących tylko jeden właśnie ten perolic ze zdjęć
Aniu,
Rysiu, rosną te pączki jak na drożdżach
Wando, wiesz, nigdy się nad tym nie zastanawiałem zęby zając się fotografia Zacznę się nad tym zastanawiać - bardzo dziękuję
A teraz moi kochani wiadomość niezwykła niesamowita i w ogóle w ogóle bo moja 11 storczykowa kolekcja powiększyła się o takie dwa Maluszki
Dostałem je od mojej najlepszej przyjaciółki ze szkoły
Ma w domu takiego storczyka od którego pobrała juz 7 keiki i nadal rosły jedne po drugich - dodam ze storczyki u niej maja nadzwyczaj dobrze i wszystkie 20 żyje do tej pory .
Tych dwóch delikwentów jej mama już nie maiła gdzie wsadzić i tak stałem się posiadaczem takich malutkich zdrowych maluszków kolorek jest zagadką bo w furii szczęścia zapomniałem o niego zapytać
Za wsadzanie wezmę się jutro, bo dziś jeszcze mi się ręce ze szczęścia zbyt czepią
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
śliczne keiki niech szybciutko rosną pewnie niedługo pojawią sie pędziki
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
Małgosiu, dzięki pędziki... już o nich maże
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
Piotrze piękne i zdrowiutkie dzieciaczki niech szybko rosną a jak już odrobinę ochłoniesz to spytaj o kolor i napisz
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Piotrusiu, ale radość z powodu tych maleństw bije z Twojego wątku
Takie niepozorne, zielone, a jak człowieka cieszy Niech Ci szybciutko rosną
Takie niepozorne, zielone, a jak człowieka cieszy Niech Ci szybciutko rosną
Piotrze - tylko pozazdrościć takiej przyjaciółki
Super, niech szybciutko rosną a o kolor może nie pytaj, zobaczysz jak zakwitnie i będzie niespodzianka
Super, niech szybciutko rosną a o kolor może nie pytaj, zobaczysz jak zakwitnie i będzie niespodzianka
Śliczne maluchy a jakie zdrowe
Piotrze, zajrzałam do Ciebie i az buźka mi się uśmiechnęła do tych fotek na tle słonecznych kwiatów. Świetny miałeś pomysł
Dendrobium nobile ze zgrubieniami wciąż wzbudza mój podziw
A przyjaciółka dobrze wiedziała komu podarować te zdrowiutkie keiki o błyszczących liściach. Nawet dobrze, że nie spytałeś o kolor.
Będzie to zagadka z mała dawką adrenalinki dla nas wszystkich. Bo w to, że wyprodukują za jakiś czas pędy, nie wątpię
Dendrobium nobile ze zgrubieniami wciąż wzbudza mój podziw
A przyjaciółka dobrze wiedziała komu podarować te zdrowiutkie keiki o błyszczących liściach. Nawet dobrze, że nie spytałeś o kolor.
Będzie to zagadka z mała dawką adrenalinki dla nas wszystkich. Bo w to, że wyprodukują za jakiś czas pędy, nie wątpię
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III