Kwiaty Patrycji
- rapunzel
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiaty Patrycji
Magic, ale nie-miłośnik mógłby tego jednak nie zdzierżyć.
Buehehehehee no właśnie ja się dziwie czemu mój się o marne 40 fiołków rzuca
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Dziękuję Jagódko za odpowiedżrapunzel pisze:skorpion, odpowiem za Patrycję, bo ona w pracy, że to dendrobium nobile.
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Zuza_i_Tygrysek Zobaczymy z czasem jak będzie i co z ta pielęgnacją helikonii.
Lidka lmw A cattleyka mam zdjęcia ale nie wyrabiam się z czasem. Jeszcze dziś masę rzeczy do zrobienia mam. Zauważyłam, że rano delikatnie pachnie , a wieczorem w ogóle.
rapunzel W moim mieszkanku kochana mam 2 duże okna i 1 okno balkonowe i oczywiście balkon, ale na razie tam nie mieszkam. Jest tam widno, ciepło i w ogóle dla kwiatów jest tam idealnie:) i mają tam dużo słonka.
mniodkowa Jaki tam ze mnie anioł, jak mówią na mnie czarownica
Claudia Będe o tobie pamiętała jak się rozrośnie kwiatek.
Ewelina B Nie mam męża, chłopaka ani kochanka:P I nikt mi oczu nie wydłubie
Migotka Dziękuję.
elcia1974 Pięknie dziękuję za nazwy. Już je na tabliczkach poumieszczam ipowsadzam do kwiatuszków;).Jak się rozrośnie to na wiosnę twoje chciejstwo będzie zaspokojone, tylko przypomnij mi się o nie w kwietniu jak coś;).
Parę kwiatów wywiozłam znów do babci na mieszkanko.Ale miejsca u mnie nie za wiele. A dziś 3 wielgachne skrętniczki upatrzyłam sobie jutro jak będą to kupię.Tylko gdzie je schowam?
socurek chyba nie chcesz widzieć jak teraz mam poupychane
rapunzel No i może z czasem znajdzie się taki, który zaakceptuje moją miłośc do kwiatuszków??
Magic83 A nie lepiej domek.Dużo pokoi , okien, parapetów i miejsca na kwiaty, ogród.Ale się rozmarzyłam...
Ewelina BCiekawa jestem sama ile mam kwiatów.Może kiedyś je policzę.Ale jak mi dodacie godzin do doby:).
Kochani jak dzisiaj tylko poczytałam wasze wpisy to sie tak usmiałam.Nie ma mnie cały dzionek. A tu tak miło za mnie odpowiadacie, podpowiadacie. po prostu dziękuję Wam bardzo, że jesteście .
Lidka lmw A cattleyka mam zdjęcia ale nie wyrabiam się z czasem. Jeszcze dziś masę rzeczy do zrobienia mam. Zauważyłam, że rano delikatnie pachnie , a wieczorem w ogóle.
rapunzel W moim mieszkanku kochana mam 2 duże okna i 1 okno balkonowe i oczywiście balkon, ale na razie tam nie mieszkam. Jest tam widno, ciepło i w ogóle dla kwiatów jest tam idealnie:) i mają tam dużo słonka.
mniodkowa Jaki tam ze mnie anioł, jak mówią na mnie czarownica
Claudia Będe o tobie pamiętała jak się rozrośnie kwiatek.
Ewelina B Nie mam męża, chłopaka ani kochanka:P I nikt mi oczu nie wydłubie
Migotka Dziękuję.
elcia1974 Pięknie dziękuję za nazwy. Już je na tabliczkach poumieszczam ipowsadzam do kwiatuszków;).Jak się rozrośnie to na wiosnę twoje chciejstwo będzie zaspokojone, tylko przypomnij mi się o nie w kwietniu jak coś;).
Parę kwiatów wywiozłam znów do babci na mieszkanko.Ale miejsca u mnie nie za wiele. A dziś 3 wielgachne skrętniczki upatrzyłam sobie jutro jak będą to kupię.Tylko gdzie je schowam?
socurek chyba nie chcesz widzieć jak teraz mam poupychane
rapunzel No i może z czasem znajdzie się taki, który zaakceptuje moją miłośc do kwiatuszków??
Magic83 A nie lepiej domek.Dużo pokoi , okien, parapetów i miejsca na kwiaty, ogród.Ale się rozmarzyłam...
Ewelina BCiekawa jestem sama ile mam kwiatów.Może kiedyś je policzę.Ale jak mi dodacie godzin do doby:).
Kochani jak dzisiaj tylko poczytałam wasze wpisy to sie tak usmiałam.Nie ma mnie cały dzionek. A tu tak miło za mnie odpowiadacie, podpowiadacie. po prostu dziękuję Wam bardzo, że jesteście .
-
- 1000p
- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ależ Pati, takiego domku Ci życzę z całego serca . Będzie więcej miejsca na zielone i więcej do pokazywania
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Patulka.
Peperomki przepiękne i reszta kwiatuszków też
Niech pięknie rosną i kwitną
Peperomki przepiękne i reszta kwiatuszków też
Niech pięknie rosną i kwitną
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chrapka
- Od: 21 cze 2011, o 00:01
Ja też czekam na aktualne foto pokoju-z wszelkimi Twymi nowymi dobrodziejstwami
- socurek
- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Chcę, poprzednio to było bardzo inspirujące doświadczenieFiligranowa27 pisze:socurek chyba nie chcesz widzieć jak teraz mam poupychane
Pati, zepsułam zygopetalum
-
- 50p
- Od: 1 lis 2011, o 12:07
Wspaniała kolekcja, a najbardziej w oko wpadła mi crossandra - wypuściła piękny kwiatuszek
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
Patrycjo, fajnie, że po pracy możesz się pośmiać czytając forum, będziemy się nadal starać.
Super, że masz takie fajne mieszkanie w perspektywie, tam kwiatuszki mogłyby by rozprostować kości , oczywiście do czasu, kiedy nawiną się kolejne piękne okazy i zapełnią, co się da.
Nie wiem, czy się orientujesz, ale oleander koniecznie musi zimować w chłodzie.
Super, że masz takie fajne mieszkanie w perspektywie, tam kwiatuszki mogłyby by rozprostować kości , oczywiście do czasu, kiedy nawiną się kolejne piękne okazy i zapełnią, co się da.
Nie wiem, czy się orientujesz, ale oleander koniecznie musi zimować w chłodzie.
- socurek
- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Nie no, bulwa nie zgniła, ma tam nawet jakiś nowy mini przyrost... ale korzonki mu całkiem zgniły, pewnie dlatego, że podlałam go zaraz po posadzeniu ale tylko troszkę a i tak mu zaszkodziło. Teraz siedzi w suchuteńkim jak pieprz keramzycie i... nie wiem co dalej ;:46
Piękne masz kwiatuszki z wymianki zanim się obejrzysz zaczniesz pewnie zbierać skrętniczki
Piękne masz kwiatuszki z wymianki zanim się obejrzysz zaczniesz pewnie zbierać skrętniczki
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Pięknie Ci dziękuję Pati Chyba muszę zanotowac w kajeciku, bo jak nic za pół roku mogę nie pamiętac do kogo mam zapukac.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe