Różane impresje
- justi177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różane impresje
Pamelkoto chyba Twój region, pewnie nieraz tam byłaś.... to wiesz, o czym mówisz,.... no nie mówiąc o zupełnie niekontrolowanym "muszę to mieć"
Pozdrawiam
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Justi, przybiegłam się przywitać w nowej, forumowej różance
Każdy nowy ogród budzi zaciekawienie odmianami, kompozycją....., róże masz piękne, chociaż Twoja Ghita budzi wątpliwości, czy to jest Ghita Renesansowa Poulsena, czy jakaś inna? Moja ma dużo bledszy odcień różu i inny, bardziej luźny układ większych płatów.
Będę do Ciebie zaglądać, życzę Ci przyjemności z uczestniczenia w tym forum i coraz piękniejszej różanki.
Każdy nowy ogród budzi zaciekawienie odmianami, kompozycją....., róże masz piękne, chociaż Twoja Ghita budzi wątpliwości, czy to jest Ghita Renesansowa Poulsena, czy jakaś inna? Moja ma dużo bledszy odcień różu i inny, bardziej luźny układ większych płatów.
Będę do Ciebie zaglądać, życzę Ci przyjemności z uczestniczenia w tym forum i coraz piękniejszej różanki.
- justi177
Dyskrecjo, witaj różanka, to dopiero będzie, wersja mini....
gdzieś mam tez inne zdjęcie Ghity, już mniej "wściekłe"...poszukam, i inne ułożenie płatków...., albo etykietę pomylono....
gdzieś mam tez inne zdjęcie Ghity, już mniej "wściekłe"...poszukam, i inne ułożenie płatków...., albo etykietę pomylono....
Pozdrawiam
- justi177
Ghita - pseudoGhita na innej fotce
i inna Bonita...
a w ogóle, to wybiorę się do nich, żeby zajrzeć w etykiety, bo coś mnie to niepokoi....
i inna Bonita...
a w ogóle, to wybiorę się do nich, żeby zajrzeć w etykiety, bo coś mnie to niepokoi....
Pozdrawiam
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Justynko, ta też w bardzo zdecydowanym kolorze. Zobacz u mnie na pierwszej stronie, jestem pewna swojej.
- justi177
No to masz dziadu worek....
To nie Ghita, sprawdziłam na etykiecie stoi: Ghita Renaissance.....i tam też zdjęcie w "bystrych" barwach....
To chyba mam pierwsze nieplanowane wyzwanie dla specjalistów: co to może być???
To nie Ghita, sprawdziłam na etykiecie stoi: Ghita Renaissance.....i tam też zdjęcie w "bystrych" barwach....
To chyba mam pierwsze nieplanowane wyzwanie dla specjalistów: co to może być???
Pozdrawiam
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Justynko . Piękny ten Chopin. Napodziwiałam się u innych więc kupiłam sobie ostatnio 3 krzewy . Mam nadzieje, że wiosną będą wyglądały tak pięknie jak Twoje ;:85
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Pomyłki to jakoś nic dziwnego Zapytaj w identyfikacji albo poszukaj w różanych wątkach (przez przeszukiwarkę), wtedy można prosić właścicielkę o pomoc W tym Ci nie pomogę, a planowanej wycieczki zazdroszczę-tylko weź więcej kasy, żeby nie było żal wybierać róż do kupienia
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko piękne różyczki pokazujesz. Napisz mi proszę adres tego sklepu.
Mnie też ciekawi co oni tam mają.
Mnie też ciekawi co oni tam mają.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justyś oprócz tego, co musisz mieć i o tym wiesz jest jeszcze sporo takich ..... o których nawet nie myślałaś i ..... też musisz miećjusti177 pisze:Pamelkoto chyba Twój region, pewnie nieraz tam byłaś.... to wiesz, o czym mówisz,.... no nie mówiąc o zupełnie niekontrolowanym "muszę to mieć"
Oj wracało się pełnym różyczek samochodem z tych rejonów, a koleżankę na tylnym siedzeniu różane kijki poszturchiwały
Jule ja nie starszę lojalnie ostrzegam aby zapasową jakąś gotóweczkę zabrać
- justi177
Sama sobie zzazdroszczę....tylko czy facet dotrzyma słowa i mnie weźmie?ewamaj66 pisze:Pomyłki to jakoś nic dziwnego Zapytaj w identyfikacji albo poszukaj w różanych wątkach (przez przeszukiwarkę), wtedy można prosić właścicielkę o pomoc W tym Ci nie pomogę, a planowanej wycieczki zazdroszczę-tylko weź więcej kasy, żeby nie było żal wybierać róż do kupienia
Jak przeszukać tę różę w wątkach, nie orientuję się jeszcze, skoro nie znam jej nazwy.... ale coby nie było i tak jest piękna i pachnąca....
Pozdrawiam
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zobacz-po prawej stronie na górze masz takie coś-przeszukiwarka poniższego wątku, zaraz nad numerami stron. Wpisujesz imię róży w cudzym wątku i pokażą Ci się wzmianki o niej (albo nie, jeśli nie było o niej mowy ). Szybko sprawdzisz, czy ktoś taką różę ma
- justi177
Ewo, wszystko fajnie, ale nie wiadomo, tzn, ja nie wiem, jaką nazwę róży wpisać
Pozdrawiam