Skrętniki i inne kwiaty domowe daszki
Re: Moje skrętniki.
Witam i piękne dzięki za słowa uznania do mojej miłości. W kwiaciarnich pojawiają się , ale są bardzo drogie, i bardzo delikatne, jak ktoś nie wie i nie zna roślinki to nie kupi. Opisane są jedną nazwą "streptocarpus" mnie ta nazwa też nic nie mówiła i dopiero znalazłam informacje w google. Chciałam umieścić nazwy ale bywa że to co kupujesz nie odpowiada prawdzie. Postaram się je nazwać, a jak ktoś z Was zna inną nazwę to proszę o wyrozumiałaść. Podaje nazwy po w kolejności pojawiania się na ekranie, ale są też takie których nazw nie znam.
1. Samba. 3.Burgund ruffes. 10.Alien. 15. Marica. 17.Justa.
Reszty nie jestem pewna.
1. Samba. 3.Burgund ruffes. 10.Alien. 15. Marica. 17.Justa.
Reszty nie jestem pewna.
- nusia
- 1000p
- Od: 3 mar 2007, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Daszka -cudne skrętniki.Zaskakujesz ciągle czymś nowym i pięknym.
Witaj Daszka Cudne skrętniczki ,piękne mają kolorki i obficie kwitną !
Nie da się ukryć ,że jest między wami wielka miłość
Nie da się ukryć ,że jest między wami wielka miłość
-
- 1000p
- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Masz przecudne skrętniczki!! Już się mnie tak prędko nie pozbędziesz, bo będę tu stałym gościem...jeśli pozwolisz
Ja chcę skrętniki!
Ten niebiesko-granatowy jest zabójczy!
To samba tak? Ależ mnie chwycił za serce.
Ten niebiesko-granatowy jest zabójczy!
To samba tak? Ależ mnie chwycił za serce.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
na Forum
Ja należę do tych, którzy skrętniki lubią i podziwiają z miłą chęcią, ale tylko u innych, bo niestety u mnie już na nie brak
miejsca. A zresztą przecież nie można miec wszystkiego, prawda.
Twoja kolekcja imponująca i bardzo piękna. Obfite kwitnienia świadczą o twojej wielkiej do nich miłości, jak najbardziej
odwzajemnionej. Do takich pieknych widoków chętnie się wraca, więc zajrzę jeszcze nie raz.
Pozdrawiam
Ela
Ja należę do tych, którzy skrętniki lubią i podziwiają z miłą chęcią, ale tylko u innych, bo niestety u mnie już na nie brak
miejsca. A zresztą przecież nie można miec wszystkiego, prawda.
Twoja kolekcja imponująca i bardzo piękna. Obfite kwitnienia świadczą o twojej wielkiej do nich miłości, jak najbardziej
odwzajemnionej. Do takich pieknych widoków chętnie się wraca, więc zajrzę jeszcze nie raz.
Pozdrawiam
Ela
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Przepiękną masz już kolekcję skrętników, cudownie Ci kwitną...Najbardziej urzekły mnie Samba i nr 16, bordo i Sylvia Też lubię te roślinki i będę tu do Ciebie zaglądać
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
ło żesz!!! no całe szczęście, że nie przegapiłam Twego wątku... ufff
teraz to już ze ślinotokiem będę Cię nawiedzać pogapić się na 1 stronę
teraz to już ze ślinotokiem będę Cię nawiedzać pogapić się na 1 stronę
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Serdeczne dzięki za miłe słowa, cieszę się razem z Wami. Jak widzę ładne kwiaty to od razu chce się żyć. Mam chyba jakiś limit zdjęć ale mam jeszcze zdjęcia tz. Kwiaty domowe, kwiaty ogrodu, kaktusy. Nie widziałam na forum brzydkich kwiatów. Może jest to ten stan" motylków " kiedy zaczyna się przygoda z nowymi roślinami.
Ładnie to daszka określiłaś : "stan" motylków " kiedy zaczyna się przygoda z nowymi roślinami."
Po tym opisie można się tylko spodziewać wielu fantastycznych roślin, zdjęć.. I kibicować tej Twojej zielonej miłości
Po tym opisie można się tylko spodziewać wielu fantastycznych roślin, zdjęć.. I kibicować tej Twojej zielonej miłości
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Re: Kwiaty domowe.
Strelicja cudna ,hibki i pozostałe też piękne
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków