Moje różne storczyki.
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje różne storczyki.
Może być Gosiu, Małgosiu, Małgorzatko jak kto woli
a Sabotkowa rodzinka urocza!
widać że masz do nich rękę, tak pięknie kwitną
a Sabotkowa rodzinka urocza!
widać że masz do nich rękę, tak pięknie kwitną
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
- nusia
- 1000p
- Od: 3 mar 2007, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Storczyki piękne ,zadbane,masz rękę
Wianecznik oryginalny,intrygujący ciekawe jak pachnie
Wianecznik oryginalny,intrygujący ciekawe jak pachnie
Pozdrawiam i bardzo dziękuje. Dziś spróbuje pokazać swoje Hippeastrum może uda mi się dodać za Waszą pomocą nazwy moim. Przy okazji Twoje są śliczne.
witaj
zastanawiam się gdzie udalo Ci się kupić te okazy w tak niskiej cenie ?
zastanawiam się gdzie udalo Ci się kupić te okazy w tak niskiej cenie ?
Sama się zdziwiłam bo kupiłam we Wrocławiu w Castoramie, oni od niedawna przeceniają , poprzednie kopowałam w OBI pewnie tam też są dziś ale aż sie boję jechać bo kolekcja sie powiększy. W OBI są po 4,99.
Jestem w szoku
do tej pory spotykałam się z przeceną rzędu 10 zł za sztukę ale rośliny były w fatalnym stanie: przekwitnięta łodyga i pożółkłe liście. A takich to można by z 8 kupić i będzie się to opłacało. Pozdrawiam
do tej pory spotykałam się z przeceną rzędu 10 zł za sztukę ale rośliny były w fatalnym stanie: przekwitnięta łodyga i pożółkłe liście. A takich to można by z 8 kupić i będzie się to opłacało. Pozdrawiam
-
- 1000p
- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
W takich cenach to i ja bym mogła kilka kupić, a dziś kupiłam mojego pierwszego falka z przeceny za...15zł . U nas bardzo trudno coś taniej kupić, w marketach szybko wykupują i nawet w "normalnej" cenie nie zawsze człowiek zdąży kupić... Ale taka jest cena mieszkania w małych miejscowościach... . Zazdroszczę takich możliwości.... A kwiatuszki muszę oczywiście pochwalić, bo są piękne
Ja piszę i pokazuje nie dlatego aby wzbudzać emocje, ale dlatego aby usprawiedliwić stan posiadania. W kazdą sobotę i niedzielę można kupić przeceniony storczyk. Przesłanie roślinki dla kogoś z Was musi być podyktowane ekonomią, bo drogie są przesyłki. Zgłosiły się do mnie osoby z pytaniem czy mam małe sadzonki i wtedy wyjaśniałaeęm, nie bawię się w sadzonki bo nie muszę. Ale w OBI nie tylko storczyki można dostać po atrakcyjnej cenie, Gloksynie kupowałam po 0.98 nadal kwitną. Dlatego mam wiele atrakcyjnych innych kwiatów bez specjalnych wydatków.
-
- 1000p
- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Wcale nie musisz się tłumaczyć, bo kwiatki są piękne, a przy takich możliwościach każdy by skorzystał . Szkoda tylko, że mieszkasz tak daleko...
-
- ZBANOWANY
- Od: 29 paź 2011, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.