Kochani forumowi przyjaciele - to dzięki Wam doszło do tego, że musiałam założyć 2 odsłonę swojej małej "dżunglii" Odwiedzacie mnie i moje parapety, pomagacie w zielonych "problemach" i bez Was nie miałabym takiej radości z hodowania moich doniczkowców
Zapraszam zatem do 2 części - jakby ktoś chciał popodglądać co posiadam to pierwsza znajduje się tu --> Moja mała "dżungla"
A na odsłonę pokażę jeszcze nie ujawniony jeden z parapetów w pokoiku:
wiem już jak zdobywać miejsce na parapetach wcale nie trzeba nic wyrzucać - wystarczy zdjąć wszystko co na nim stoi, posprzątać i na nowo poustawiać...okazuje się zazwyczaj, że to kwestia ustawienia doniczek wykonanie tego ponownie daje nam miejsce na nowe doniczki spróbujcie
pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania moich zielonych przyjaciół... i mnie
Aga - dotarłam i ja , a co się Ciebie naszukałam
Parapetem wspaniałym zaczęłaś i mam nadzieję , że część II będzie równie atrakcyjna
( bo przecież bardziej nie może być ) jak I-sza.
Życzę powodzenie w tej II części , a roślin pięknych życzę conajmniej dwa razy tyle
Wieeelki dla wszystkich
Cieszę się, że przybyliście... bo pokażę moje koleuski
Nie wiem czy zimę przetrwają u mnie, miałam jednego zielonego, ale dziewczynki z forum (Krysiu i Beatko ) pomogły z uzupełnieniu kolekcji w extra szybkim tempie :mailbox i oto mam busz
Bardzo lubiłam zaglądać do poprzedniego wątku, nie tylko ze względu na roślinki, ale też świetnie komentarze, opinie i dobry humor. Serdecznie pozdrawiam w nowej części.