Różane impresje
- justi177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różane impresje
Dorotko, nie usuwaj proszę tych zdjęć
Dobrze, ze jeszcze ktoś ją posiada.....bo warta jest zainteresowania....taka charakterna, zobaczymy, co będzie po zimie....
Cieszę się że sprawa jest wyjaśniona.....od razu lepiej
Dobrze, ze jeszcze ktoś ją posiada.....bo warta jest zainteresowania....taka charakterna, zobaczymy, co będzie po zimie....
Cieszę się że sprawa jest wyjaśniona.....od razu lepiej
Pozdrawiam
- justi177
Jestem w posiadaniu Tip-Top
czy ma ktoś z nią doświadczenia, i jakie, z czym się liczyć???.....tego jednego krzaczka nie chciałabym się pozbywać - mamy mocną więź emocjonalną, taka moja dostana, mała kruszynka....
i jeszcze dołączę fotkę....bo ze szronem....takie nie wiem co, ale skubane ładne nawet, chyba jakaś Fairy, po prostu.....;)
czy ma ktoś z nią doświadczenia, i jakie, z czym się liczyć???.....tego jednego krzaczka nie chciałabym się pozbywać - mamy mocną więź emocjonalną, taka moja dostana, mała kruszynka....
i jeszcze dołączę fotkę....bo ze szronem....takie nie wiem co, ale skubane ładne nawet, chyba jakaś Fairy, po prostu.....;)
Pozdrawiam
- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Justi !
Tip-Top mam ja, co prawda pierwszy sezon, ale już zdobyła moje . Głównie za sprawą pięknych i licznych kwiatów, w ślicznym ciepłym łososiowym kolorze. Nie chorowała, ładnie się rozkrzewiła i obficie kwitła. To jedna z moich faworyt .
Tip-Top mam ja, co prawda pierwszy sezon, ale już zdobyła moje . Głównie za sprawą pięknych i licznych kwiatów, w ślicznym ciepłym łososiowym kolorze. Nie chorowała, ładnie się rozkrzewiła i obficie kwitła. To jedna z moich faworyt .
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Witaj Justynko,
Tą różyczkę ma Anetka - ninetka, chyba tak się pisze.
Tą różyczkę ma Anetka - ninetka, chyba tak się pisze.
- justi177
Majko,
Jak ja się cieszę, że jest u mnie widziałam ją właśnie u Anetki....
Rozetko, dobrze to czytać, dziękuję Ci bardzo za informacje...
....bardzo się cieszę, jest całkiem dobrze...na początek
Jak ja się cieszę, że jest u mnie widziałam ją właśnie u Anetki....
Rozetko, dobrze to czytać, dziękuję Ci bardzo za informacje...
....bardzo się cieszę, jest całkiem dobrze...na początek
Pozdrawiam
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oczywiście, że jest dobrze Wiosną pewnie będziesz dokładnie wiedziała, czego pragniesz. A wtedy może się okazać, że masz za mały ogród Róże to choroba, w moim przypadku raczej nieuleczalna.
- justi177
tak dla przypomnienia.....
First Lady.....ależ było pięknie......a została na zimę całkiem bez okrycia, myślałam, że po niej.....dopiero, jak puściła się na wiosnę, zaczęłam myśleć o różach, właśnie dzięki niej.....dlatego ma tyle zdjęć....a niektórzy mają jej dość ;)
pierwsze czerwcowe kwitnienie....
w otoczeniu z tamtego czasu......niezbyt zresztą dobrym......zbyt przytłaczającym....z całym szacunkiem do tytoniu ozdobnego
z trochę innej strony.....ówczesnej, bo juz po przeróbce.....
First Lady.....ależ było pięknie......a została na zimę całkiem bez okrycia, myślałam, że po niej.....dopiero, jak puściła się na wiosnę, zaczęłam myśleć o różach, właśnie dzięki niej.....dlatego ma tyle zdjęć....a niektórzy mają jej dość ;)
pierwsze czerwcowe kwitnienie....
w otoczeniu z tamtego czasu......niezbyt zresztą dobrym......zbyt przytłaczającym....z całym szacunkiem do tytoniu ozdobnego
z trochę innej strony.....ówczesnej, bo juz po przeróbce.....
Pozdrawiam
- justi177
Ale ja wcale nie zamierzam być leczona...... z nieuleczalnej choroby, no bo i jak???
Pozdrawiam
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Jest taki sposób, ciągle dokupuj sobie nowe róże, w ten sposób leczysz tą bardzo przyjemna chorobę.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
First Lady ma do mnie teraz przyjść Przepiękny kwiat, a tytoń mi się podoba Leczę się sposobem Majki
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Moja First Lady biedaczka cały rok się zbierała do życia, ale te kilka kwiatów które miała mnie zachwyciło
Tip-top nie mam ale mam Coral Palace, która jest podobno identyczna.
Jak dla mnie przepiękna, trochę chorowała w drugiej części sezonu, ale do opanowania. Ogólnie na plus. Niestety nie pachnie.
Tip-top nie mam ale mam Coral Palace, która jest podobno identyczna.
Jak dla mnie przepiękna, trochę chorowała w drugiej części sezonu, ale do opanowania. Ogólnie na plus. Niestety nie pachnie.
Witaj, przyszłam do Ciebie by podpatrywać rozwój Twojej różanki i różanej choroby a przy okazji by dawkować sobie wirusa w sposób stały naprzemiennie z innymi wątkami