Moje różne storczyki.
Re: Moje różne storczyki.
Witaj
Piękna kolekcja , super Sobotki ale najbardziej zaintrygował mnie Wianecznik Pierwszy raz takie cóś widzę , fajny
Piękna kolekcja , super Sobotki ale najbardziej zaintrygował mnie Wianecznik Pierwszy raz takie cóś widzę , fajny
Serdecznie Pozdrawiam Iwona
Kwiatowo iwonetty
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=38150" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatowo iwonetty
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=38150" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 19 lis 2011, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aż chciałoby się powiedzieć hohohoho! Piękne okazy i piękne kwitnienia. Kolekcja Paphiopedilum cudowna! Cypripedium również mnie urzekło. Roślina zdrowo rozrośnięta a kwiaty mają mój ulubiony kolor Trochę przypominają irysy ;) Chciałabym mieć w swojej kolekcji takie okazy Czy ekspozycja na stole jest zainstalowana na stałe czy tylko na potrzeby zdjęcia?
Witam Wszystkich, właśnie wróciłam z zakupów storczyki w przecenie są nadal, w Castoramie są ładniejsze po 5,98. W OBI też ale bardziej biedne ale po 4,99. Jak naprawdę chcesz jechać do Wrocławia to daj znać to opiszę jak należy to załatwić i gdzie są postawione .
Wianecznik kwitnie po raz pierwszy sama byłam zaskoczona jego urodą szkoda, że zapachu nie można opisać. Miał 4 pędy kwiatowe ale wyglądał jak storczyk tylko wielki bo prawie miał jeden metr.
Wianecznik kwitnie po raz pierwszy sama byłam zaskoczona jego urodą szkoda, że zapachu nie można opisać. Miał 4 pędy kwiatowe ale wyglądał jak storczyk tylko wielki bo prawie miał jeden metr.
-
W której Castoramie? Chodzi o tą za Brucknera? Nie pamiętam jak się to centrum handlowe nazywa :/
Witaj Małgosiu. Ja piszę o Bielanach Wrocławskich wjazd do Wrocławia od strony Swidnicy, pierwsza Castorama, dalej OBI.
-
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
daszka
a jednak Cię znalazłam przydreptałam tu wprost od Twoich cudnych skrętników
a jednak Cię znalazłam przydreptałam tu wprost od Twoich cudnych skrętników
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
-
- 100p
- Od: 24 paź 2011, o 13:48
Ah z Ciebie to szczęściara ja to niestety nie mam szczęscia chodzac po marketach widziałam już falki przekwitniete po 10zł ale żeby tak tanio z 2 pędami to nigdy! Ale kolekcję masz super Oby tak dalej
Witam, jeszcze pokażę inne zdjęcia storczyków. Dziś pokazałam" Kaktusy i nie tylko" są to kaktusy liściaste.
"Kwiaty domowe", "Skrętniki" "Hippeastru" zapraszam.
"Kwiaty domowe", "Skrętniki" "Hippeastru" zapraszam.
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Witaj jak przeczytałam że jesteś posiadaczką 70 szt to mało co z krzesła nie spadłam
Gratuluje i za to że jesteś mistrzynią okazji, też bym chciała żeby u mnie sprzedawali storczyki za taką cene
Ps.bardzo ładna kolekcja
Gratuluje i za to że jesteś mistrzynią okazji, też bym chciała żeby u mnie sprzedawali storczyki za taką cene
Ps.bardzo ładna kolekcja
-
Ale kolorowo się zrobiło. Masz ładne, zadbane okazy. Tylko pozazdrościć
Witaj Małgosiu, u Ciebie też kolorowo.