Majka 411 - róże 2011 cz.2
Re: Majka 411 - róże 2011 cz.2
Dziewczęta, melduję że Was czytam, ale przyznaję, że nie nadążam za Wami... możecie trochę zwolnić? w pracy zapracowanam, a gdy siadam wieczorami to u każdej z Was dochodzi po kilka stron - litości ;)
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mnie tam chodzi o ladnosc - bo tak czy inaczej czerwone, to nie moj kierunek kolorystyczny Ja ostatnio jestem na tropie czerwonej NN i prowadze akcje pogladowa.
Agus, foty sobie Sloneczko poogladaj po jaki grzyb, to wszystko czytasz
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Majeczko, będziesz miała bardzo modny kolor w ogrodzie. Przecież my teraz prawie wszystkie ganiamy za różami w odcieniach amarantu i fioleciku, no może śliweczki i wisienki. Tak kupowanie w LM , to raczej przypadek co dostanę. Nie lubię tak.edulkot pisze:Sweet Pretty też mi się marzy, do LM ma kawał drogi i ciężko jeździć po próżnicy. A w czerwcu nie zauważyłam żeby pisali że są róże w LM albo przegapiłam Ale już dopisałam do wiosennych zakupów za granicą.
Czerwone róże są śliczne i takich jak do tej pory miałam najwięcej, Souveniry są raczej w różowościach i amarantach i takich chyba będę miała multum.
Dziewczęta, melduję że Was czytam, ale przyznaję, że nie nadążam za Wami... możecie trochę zwolnić? w pracy zapracowanam, a gdy siadam wieczorami to u każdej z Was dochodzi po kilka stron - litości
Aga, czekaliśmy, kiedy dojdziesz do siebie i zaczniesz żyć forum Juz jest dobrze. My też trzymamy kciuki za projekt tarasowy No właśnie znowu trzeba będzie pomyśleć o zamknięciu wątku, ale to jeszcze za kilka stron.
Aga nas rozpiera energia
Mnie tam chodzi o ladnosc - bo tak czy inaczej czerwone, to nie moj kierunek kolorystyczny Ja ostatnio jestem na tropie czerwonej NN i prowadze akcje pogladowa.
Julcia, pozory byś zachowała ;:49 (to już wiem dlaczego wyszła szmata, a nie szmatka)
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Kilka stron, to zalatwimy ras-ras i juz sie szykuj na nowy - zimowy
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie się podoba Piano, a jeszcze nie mam Wam fajnie pogadać, a ja do najbliższego LM mam 70 km. Najwyżej mogę się dowiedzieć, co mieli na sprzedaż Zaczęłam rabatę, na której będą głównie czerwone róże. Coś do nich dosadzę, ale czerwono będzie na pewno Skoro u Ciebie rośnie Piano, to z pewnością zdrowa i bez problemu rośnie. Można szukać
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Ewa szukaj jej bo piękna.
Majeczko Ty się lepiej uwiń z tym zamykaniem bo Ci go sami podzielą, Moderatorzy oczywiście. Bo 94 strona to już aż nad to.
Majeczko Ty się lepiej uwiń z tym zamykaniem bo Ci go sami podzielą, Moderatorzy oczywiście. Bo 94 strona to już aż nad to.
- majka411
Julcia, masz rację ciach-prach i po ptakach
Ewciu, możesz szukać, róża zdrowa, długo kwitnie, a nawet w deszczu sobie dzielnie radziła.
Kolor piękny, zdjecia nie przekłamują.
Majeczko, ja myślałam , że do 100 można
Ewciu, możesz szukać, róża zdrowa, długo kwitnie, a nawet w deszczu sobie dzielnie radziła.
Kolor piękny, zdjecia nie przekłamują.
Majeczko, ja myślałam , że do 100 można
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ufff... ale pędzicie z tym wątkiem. A tu tyle interesujących informacji. Jak tak dalej pójdzie to się chyba z pracy zwolnię żeby nadążyć.
A ja się nie bawię. Dostałam kolejne różane linki sklepowe. I cierpię katusze.
- majka411
Asiu, robię co mogę, żeby inni się nie nudzili
Ula, ogladaj, a na wiosnę zamawiaj. Masz gdzie różyczki wsadzać
Zapraszam serdecznie do nowej 3 części mojego wątku pod adresem http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 0#p2631592
Ula, ogladaj, a na wiosnę zamawiaj. Masz gdzie różyczki wsadzać
Zapraszam serdecznie do nowej 3 części mojego wątku pod adresem http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 0#p2631592