Moja mała "dżungla" - part II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja mała "dżungla" - part II

Post »

A w moim telewizorze mówili , że parówki to nie bardzo zdrowe .... no i racja - dla kieszeni,
ale dla oka jakie one wspaniałe ;:224 :roll: :roll:
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O kuchnia ale pięknotka ;:152
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

Jaki śliczny ;:138
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Agusiu trochę szkoda, że tęczowy grudniczek okazał się mniej tęczowy niż myślałyśmy, ale dla mnie nie ma tego złego...
uśmiechnę się wiosną o kawałeczek tych dwóch pozostałych B...owych, bo takich odcieni też nie mam. ;:224
Zresztą sama w piątek zupełnym przypadkiem weszłąm w posiadanie kolejnego grudniczka tym razem z Polo. ;:170
Jeszcze dzisiaj postaram się go pokazać u siebie, więc zajrzyj. :uszy
Storczykowa nowość pięknie wybarwiona. ;:138
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No proszę, taka dumna z siebie byłam, że b..we storczyki mnie nie wzięły, a teraz? Chyba jakby żałuję ;:125
Agusiu bardzo ładną sztukę wybrałaś :uszy I pięknie ujęte ;:177
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Aga Ty zołzo :twisted: Takie cudeńko chowałaś ! :twisted: ŚLICZNY ON OJ ŚLICZNY !!!!!!!!!! ;:138 Udany zakup ;:180
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

Łał fajny kolor ma. A parówki chociaż kupiłaś??? :;230
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne dendrobium ;:138 . Widzę, że dodatkowo ma jeszcze mnóstwo pąków ;:108 , więc na pewno długo jeszcze będzie kwitł :) .
To ja się też wpiszę - nie poszłam do B. po storczyka, ani po nic innego. W ogóle tam nie poszłam :D .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17

Post »

Aga ten preparat nazywa się; PLEŚŃ bez chloru w rozpylaczu takim jak do mycia szyb! :wit
Xk-k
---

Post »

Aga :wit ale ten parapet to masz duży i taki pojemny nie to co mój taki tyciaczek ;:108
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

:wit
Teśka - dzięki za nazwę, a gdzie kupię to to?

Gosia (gojka) - dzięki, mam nadzieję, że zielonemu przypodoba się miejscówka na ławie

Wiktoria - pączki ma, ale czy nie obrazi się na mnie to nie wiem, trochę oklapnął, chyba za sucho było, a teraz boję się przelać...
diament pisze:Łał fajny kolor ma. A parówki chociaż kupiłaś???

no marzył mi się fioletowy od dawna ;:167 parówki kupiłam, niemalże do ostatnich 10groszy się wypsztykałam z kasy ;:223 jakby zbrakło, to parówki wróciłyby na półkę... ;:224

Lideczko - ja zawszę dokonuję udanych zakupów hehe

maribat pisze:No proszę, taka dumna z siebie byłam, że b..we storczyki mnie nie wzięły, a teraz? Chyba jakby żałuję
Agusiu bardzo ładną sztukę wybrałaś
I pięknie ujęte

dobrze, że obecni domownicy nie zwracali na mnie uwagi jak biegałam z aparatem w celu ujęcia najbardziej rzeczywistego koloru - z godzinę mi zajęło :;230
mam nadzieję, że B-ka powtórzy asortyment i wtedy już nie będziesz musiała się powstrzymywać, bo nie warto - taaaki wybór i niska cena :uszy
rapunzel pisze:mniodkowa, dam ci dobrą radę, nie chodź tak często po parówki, bo twój budżet może tego nie wytrzymać.

w Biedronce na szczęście ceny przystępne, wydałam do reszty co miałam w portfelu... ale od wczoraj pensja na koncie :tan tylko, że mamy grudzień... a to zły miesiąc pod względem finansowym ;:223 mam nadzieję więc, że w Kauflandzie dziś będą TYLKO tanie kwiatki :;230
kociara pisze:A w moim telewizorze mówili , że parówki to nie bardzo zdrowe .... no i racja - dla kieszeni,
ale dla oka jakie one wspaniałe

ja tam żywię się samymi niezdrowymi rzeczami i robiąc teraz badania do nowej pracy okazało się, że taki ze mnie okaz zdrowia, że aż sama ;:154 zrobiłam
elcia1974 pisze:Agusiu trochę szkoda, że tęczowy grudniczek okazał się mniej tęczowy niż myślałyśmy, ale dla mnie nie ma tego złego...

Ela - ma tak rażący kolor, że ten brak tęczy już mi nie przeszkadza... poza tym ta cena... na wiosnę myślę, że tęczowego i tak zdobędę ;:224 Ty sobie notuj tylko co tam chcesz ode mnie, bo potem nie połapiemy się po naszych wpisach :;230

Kasia, Madzia, Ania (Stokrotkania) - ;:196

Kasik pisze:ale ten parapet to masz duży i taki pojemny nie to co mój taki tyciaczek

raptem 30 cm szer i 180 dł ;:144 będziemy wymieniać okna i pokusiłam się o wymianę parapetów i napaliłam się na szersze, a tu mnie ;:14 że do złe dla obiegu ciepła itp i mogę sobie pomarzyć; sukcesem jest, że nie pozwoliłam zrobić węższego!

Słuchajcie moje grudniki mają parcie na szkło, ale wczoraj zauważyłam oto coś na hibiskusie NN kupionym niedawno za 5zł w OBI więc muszę pokazać:

Obrazek

Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Będzie kwiatek ;:138 :heja
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, gratuluję pączka na hibiskusie, moje szczepki stoją sobie jedna w wodzie, a druga w ziemi, jak zaklęte, ani nie marnieją, a nie się nie rozwijają, naprawdę jakiś wybryk natury. :shock:
Ta w wodzie nie ma korzeni, a stoi już tam sobie chyba ponad dwa miesiące. Czy ta w ziemi ma, szczerze wątpię.
Co do zakupów w biedronce, to zawsze mam mieszane uczucia, że tam nie można płacić kartą, bo z jednej strony źle, ale z drugiej może i lepiej. :;230
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Oj będzie śliczny hibusiowy kwiatuszek. ;:138 Kolorku płatków można już sie domyślac, ale ciekawi mnie, jaki będzie środeczek. ;:224
A wiosenne chciejstwa skrzętnie w notesiku zapisuję. U Ciebie, jak dotąd to tylko chyba mam te grudniczki, ale kto wie,
co mi się jeszcze do marca uzbiera. ;:170
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Xk-k
---

Post »

No zapowiada się piękne kwitnienie ;:138
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”