Możliwe jeśli tak to nie będzie tego wymagała nie widziałem całej doniczki to dlatego a pomagam tylu osobom że nie wszystkich jestem w stanie pamiętać komu i co radziłem.szkapina pisze:Przemo pisze:Palma śliczna tfu tfu ale widząc skrawek doniczki zastanawiam się czy aby nie wymaga przesadzania - tak sadzę.
Przemo pół roku temu ją przesadzałam, sam doradziłeś mi taką wielkość doniczki. Myślałam że porośnie w niej jakieś 5 lat,a Ty mi mówisz żebym już ją przesadzała. Gdzie ja znajdę taką dużą doniczkę palmową?
Moje domowe kwiatuszki
Re: Moje domowe kwiatuszki
Widzę, że masz dracenę reflexa song of india . Uwielbiam tą nazwę :P. Jest piękna możesz mi powiedzieć ile ich tam siedzi w doniczce. Ja bym chciała swoją zagęścić i otrzymać właśnie efekt takiej kulki ;), ale nie wiem od czego zacząć
Pozdrawiam,
Iza
Iza
Przedstawię wam kilka moich roślinek, trochę mi to zajeło
teraz kolejno
1 solerolia
2 peperomia
3 drzewko szczęścia
4 skrzydłokwiat (protestuje i od 2 lat nie kwitnie i nie wiem co mam mu zrobić )
5 paprotka i fiołek afrykański
6 i 7 to nie wiem co to
8 phalenopsis
9 grudnik chyba będzie kwitł teraz
10 nie jestem pewna co to jest
na 11 jest dracena która wypuszcza boczny pęd
teraz kolejno
1 solerolia
2 peperomia
3 drzewko szczęścia
4 skrzydłokwiat (protestuje i od 2 lat nie kwitnie i nie wiem co mam mu zrobić )
5 paprotka i fiołek afrykański
6 i 7 to nie wiem co to
8 phalenopsis
9 grudnik chyba będzie kwitł teraz
10 nie jestem pewna co to jest
na 11 jest dracena która wypuszcza boczny pęd
Pozdrawiam
Paulina
Paulina
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Może i skrzydłek nie kwitnie ale za to siły inwestuje w liście, piekny jest. Najpierw spojrzałam na zdjęcia i już chciałam pytać o to przedostatnie cudeńko, a potem spojrzałam na podpisy
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.