Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
IZO I GRAŻYNKO bardzo dziękuję za cieplutkie przywitanie.Mam nadzieję,że może kiedyś będzie nam dane poznac się osobiście,byłoby mi bardzo miło.Spotkanie z Bogusią było wspaniałym przeżyciem ,choc nie sprzyjał nam ani czas ani pogoda.
Serdecznie pozdrawiam.
Serdecznie pozdrawiam.
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia pikuje, albo juz piecze na święta ;) Jak nam pokaże te smakołyki, to sie będziemy tylko slinić
Małgosiu, niewykluczone, ze się kiedyś spotkamy ;) Ja bardzo tęsknię za Wrocławiem i nie tracę nadziei, ze kiedyś się znów tam wybiorę. Może i Grazynkę los zaprowadzi do Wrocławia, tak jak Bogusię? Kto to wie
Małgosiu, niewykluczone, ze się kiedyś spotkamy ;) Ja bardzo tęsknię za Wrocławiem i nie tracę nadziei, ze kiedyś się znów tam wybiorę. Może i Grazynkę los zaprowadzi do Wrocławia, tak jak Bogusię? Kto to wie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu - nie ma rzeczy niemożliwych, więc kto wie ? Ja i tak się cieszę, że poznałam nową , bardzo sympatyczną forumkę i ogrodniczkę chociaż wirtualnie. Im nas więcej tym sympatyczniej a wszyscy razem jesteśmy chodzącą największą encyklopedią wiedzy ogrodniczej - czy mam rację ...?
Bogusia to faktycznie już nam świątecznie odleciała, ale pewno będziemy szczęki zbierać z klawiatury jak wystrzeli z wypiekami i dekoracjami na święta. Ciekawe co to będzie........
Bogusia to faktycznie już nam świątecznie odleciała, ale pewno będziemy szczęki zbierać z klawiatury jak wystrzeli z wypiekami i dekoracjami na święta. Ciekawe co to będzie........
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Bogusiu, myślałam dzisiaj o Tobie i już mówię dlaczego .
Otóż szłam dzisiaj na zakupy, idę tak sobie szybko, głowa odwrócona w prawą stronę,patrzyłam bo na jezdni jacyś dwaj kierowcy mieli coś do siebie.Nagle zorientowałam się,że zawisłam na kamiennym słupie, uprzednio przywalając wcześniej z całej siły kolanem, starałam się chronić zęby i twarz.
Na szczęście oprócz mocno zbitego kolana nic się więcej nie stało.
Myślę, że dlugo jeszcze będę pamiętać minę i wyraz twarzy pewnej kobiety, która mnie mijała, kiedy jak zupełnie zaskoczona i wystraszona wisiałam przewieszona na tym słupie
Jak już się pozbierałam to od razu przypomniała mi się Twoja przygoda
Otóż szłam dzisiaj na zakupy, idę tak sobie szybko, głowa odwrócona w prawą stronę,patrzyłam bo na jezdni jacyś dwaj kierowcy mieli coś do siebie.Nagle zorientowałam się,że zawisłam na kamiennym słupie, uprzednio przywalając wcześniej z całej siły kolanem, starałam się chronić zęby i twarz.
Na szczęście oprócz mocno zbitego kolana nic się więcej nie stało.
Myślę, że dlugo jeszcze będę pamiętać minę i wyraz twarzy pewnej kobiety, która mnie mijała, kiedy jak zupełnie zaskoczona i wystraszona wisiałam przewieszona na tym słupie
Jak już się pozbierałam to od razu przypomniała mi się Twoja przygoda
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Witam dziewczyny ,jeszcze nie piekę świątecznie ,tylko robiłam mojej wnuczce urodziny i przez to zaniedbałam moje przyjaciółki z forum ---no ale siła wyższa ,,już jestem
Jolciu ,zdjęcia obejrzałam -no całkiem ,całkiem ,ładny kawaler między kobietkami -broszka
Bożenko w ogródku będę miała z pewnością dużo ładniej niż w zeszłym roku --a to dzięki WAM
Gabrysiu zgadłaś, mam w szklarni popikowane 80 niecierpków ponad 40 pomidorów do kubków posiałam ogórek ,pikowałam paprykę i jeszcze inne kwiatki :P
Małgosiu ,może jeszcze nadarzy się okazja do dłuższego spotkania ,choć i te było b miłe :P
Izuś ,myślałam o Tobie jadąc do Wrocka ,ale niestety nie było miejsca ,a i tak dobrze że nie jechałaś ,bo by Ci uszy zwiędły ,jak byś słyszała mojego teścia
Grażynko parę przepisów wrzuciłam ,jutro znowu wstawię coś drożdżowego i nie tylko
Moniko ---witaj w klubie ,jak mówią nieszczęścia chodzą parami ---już jesteśmy dwie ,chociaż o mnie wspomniałaś ,tak byś zapomniała
Jolciu ,zdjęcia obejrzałam -no całkiem ,całkiem ,ładny kawaler między kobietkami -broszka
Bożenko w ogródku będę miała z pewnością dużo ładniej niż w zeszłym roku --a to dzięki WAM
Gabrysiu zgadłaś, mam w szklarni popikowane 80 niecierpków ponad 40 pomidorów do kubków posiałam ogórek ,pikowałam paprykę i jeszcze inne kwiatki :P
Małgosiu ,może jeszcze nadarzy się okazja do dłuższego spotkania ,choć i te było b miłe :P
Izuś ,myślałam o Tobie jadąc do Wrocka ,ale niestety nie było miejsca ,a i tak dobrze że nie jechałaś ,bo by Ci uszy zwiędły ,jak byś słyszała mojego teścia
Grażynko parę przepisów wrzuciłam ,jutro znowu wstawię coś drożdżowego i nie tylko
Moniko ---witaj w klubie ,jak mówią nieszczęścia chodzą parami ---już jesteśmy dwie ,chociaż o mnie wspomniałaś ,tak byś zapomniała