Zapraszam z ogródka na parapet :-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: zapraszam z ogródka na parapet :-)

Post »

Magda już Ty wiesz o czym ja mówię !!! A o reszcie nie wspomnę tylko powiem tak Ty tam się szykuj bo ja Gośkę za ....... i my tam do Ciebie wpadamy a Ty moja droga opowieściami z dalekich ....... opowiadać nam będziesz !!! No i w między czasie kawkę chlipniemy i ciacho i co nie co ..... :;230 Ale ja tam opowieści głodna będę !! :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kasiulka ale to już wiosną, bo teraz się boję, że będzie powtórka z rozrywki
Lidzia teraz już kapuję o co chodzi :;230 Zapraszam, macie ochotę, to wpadajcie ;:136 . Za 3 tyg.znowu wyjeżdżam, ale tylko tyłek podgrzać przez tydzień, nigdzie łazić nie będę bo już wszystko widziałam :D Wstawię po powrocie fotki z roślinkami, bo zawsze soczyście wyglądają :wink:
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Pewnie, że wiosna już teraz do niej coraz bliżej
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No niby tak, z każdym dniem bliżej, ale ja w lutym zawsze mam załamanie i powątpiewam, czy w ogóle przyjdzie. Nie cierpię lutego ;:145
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Luty szybko minie zobaczysz a na wiosnę przyjdzie paczucha :D Listonosz na wiosnę będzie miał pełne ręce roboty z tymi paczkami :;230
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

A gdzie nowe zdjęcia?
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mam urwanie głowy, a zdjęcia po weekendzie. Pięknie mi kwitnie bordowy storczyk, aż się pochwalę :P, różowy cały czas też dokazuje ;:108 Za to ten kupiony w LM ma czarne łodyżki, niestety czerń wtargnęła na listki, sądzę że to grzyb i tyle będzie z tego storczusia ;:145
Lidka czekam w poniedziałek o 10 z kawą, powiem Ci tylko, że moja Miltonia zaczęła otwierać pączki, ale nie wiedzieć czemu uschły :evil: chyba mam nową instrukcję obsługi do nauczenia :;230 Przeczytałam o czym gadałyśmy ;:102 - szkoda słów ;:199
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Chyba pierwszy raz jestem w twoim parapetowym wątku :) Masz nie tylko piękne kwiaty, ale wspaniale potrafisz je wyeksponować. Śliczne donice i wspaniałe aranżacje :D
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Magda wprawdzie późno :oops: , ale w końcu wkleiłam u siebie obiecaną konewkę ;:196
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iza :oops: bardzo dziękuję, teraz niestety nie bardzo mam czas na robienie zdjęć i wklejanie, ale nadrobię zaległości :D
Agatko na oglądanie ładnych rzeczy nigdy nie jest zapóźno ;:108 dziękuję

Kwiatki troszkę ucierpiały podczas mojego wyjazdu, niestety nie podlałam ich przed wylotem i przez tydzień trochę oklapły :oops:, próbuję je ratować :!: :!: :!: Jedynie storczyki pięknie rozkwitły ;:138
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Trochę mnie tu nie było i widzę, że trochę zmian jest. Sporo osób pozamykało wątki i zrobiło sie spokojniej
Wstawiam foteczkę mojego kuchennego storczusia, który codziennie daje mi sporą dawkę energii, przypominając, że już wcale nie tak daleko do wiosny. Tylko czy z kalendarzową wiosną przyjdzie również odpowiednia pogoda? Mam taką nadzieję ;:138

W OCZEKIWANIU NA TAKIE KOLORY ZA OKNEM :D
Obrazek
Awatar użytkownika
meandrzejew
500p
500p
Od: 28 sie 2011, o 08:27

Post »

Śliczny. Przepiękny. Aż się nie mogę doczekać kwitnienia moich storczyków i innych roślin.
Kwiatowy: cz 1 i cz 2 oraz warzywny świat Moniki.

Sprzedam/wymienię/poszukuję... rośliny
Awatar użytkownika
Migotka
500p
500p
Od: 22 mar 2011, o 00:25

Post »

Lubie takie widoki i marzę po cichu o wiośnie - piękny kolor kwiatów ma Twój kuchenny storczyś :wink:
Mój zielony kącik - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=48108" onclick="window.open(this.href);return false;,
Wymiana/sprzedaż - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=47934" onclick="window.open(this.href);return false;
- Joanna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”