Po malinowym chruśniaku 2
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Po malinowym chruśniaku 2
Gratuluje IIcz.wątku..
Będę zaglądać
Będę zaglądać
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie
ale się będzie działo! Dzisiaj u mnie babskie spotkanie z dekorowaniem świątecznych ciasteczek
ale się będzie działo! Dzisiaj u mnie babskie spotkanie z dekorowaniem świątecznych ciasteczek
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
...mam nadzieję, że efekty dekorowania ciasteczek pokażesz nam...
Pozdrawiam Hala
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W nowym wątku nie może i mnie zabraknąć
Maliny prezentują się rewelacyjnie. Prawdziwa pokusa. Może i ja się skuszę...Tylko gdzie posadzić
Maliny prezentują się rewelacyjnie. Prawdziwa pokusa. Może i ja się skuszę...Tylko gdzie posadzić
-
Izo, kuzynka ma maliny posadzone na klombie jaki krzak i wygląda to bardzo fajnie. Wygląda że jest to bezproblemowa metoda.
Ciasteczka pomalowane Artystki były różnego formatu ale wszystkie włożyły w swoje dzieła dużo serca a zwłaszcza przez pierwsze pół godziny Naiwne myślały, że dostaną po kilka ciasteczek do malowaniu i już. Jak zobaczyły całą kuchnię usłaną ciachami to się trochę zdziwiły. Nad prezentacją ciastek muszę trochę popracować z kimś bardziej komputerowym bo dalej mi nie działa ...sik.
Ciasteczka pomalowane Artystki były różnego formatu ale wszystkie włożyły w swoje dzieła dużo serca a zwłaszcza przez pierwsze pół godziny Naiwne myślały, że dostaną po kilka ciasteczek do malowaniu i już. Jak zobaczyły całą kuchnię usłaną ciachami to się trochę zdziwiły. Nad prezentacją ciastek muszę trochę popracować z kimś bardziej komputerowym bo dalej mi nie działa ...sik.
- AGP-ON
- 200p
- Od: 29 paź 2010, o 09:17
- Kontakt:
Smakowicie rozpoczęłaś ten wątek :P aż mi ślinka pociekła.
-
I co ? czekamy na śniegową kołderkę a tu nic. U nas miejscami białawo ale to raczej mało sympatyczny widok.
Dzisiaj mam dzień śledziowy, w czeerwonym winie i piernikowe To mój debiut ale wyglądają nieźle. Niestety dalej nie udaje mi się wkleić zdjęć
Dzisiaj mam dzień śledziowy, w czeerwonym winie i piernikowe To mój debiut ale wyglądają nieźle. Niestety dalej nie udaje mi się wkleić zdjęć
-
Drodzy goście,
przesyłam Wam mnóstwo ciepłych życzeń na Święta, miłości , zdrowia, spokoju no i oczywiście żeby Wam wszystko pięknie rosło, kwitło i rodziło
przesyłam Wam mnóstwo ciepłych życzeń na Święta, miłości , zdrowia, spokoju no i oczywiście żeby Wam wszystko pięknie rosło, kwitło i rodziło
Droga Izo
Czy wszystkie smakołyki już zjedzone ??
za nami Święta ,przed nami Nowy Rok i potem już tylko z górki !
Styczeń ,luty ,a w marcu to ja już ruszam z widłami na pole
Czy wszystkie smakołyki już zjedzone ??
za nami Święta ,przed nami Nowy Rok i potem już tylko z górki !
Styczeń ,luty ,a w marcu to ja już ruszam z widłami na pole
-
Magdo, śledzie w winie najlepsze na Sylwestra a ciasteczka też jeszcze są. Najpierw się zjada np karpia w galarecie i ciacha z kremem. A na ciasteczka to i tak wolę patrzeć
Z tego co źródła donoszą to Ty już ruszyłaś w pole a nas czarujesz że ruszysz dopiero w marcu
U mnie na razie tylko kret pracuje... Od czasu do czasu rozgarniam kopce, wtedy Bigi kładzie się na tej ziemi a potem kładzie się na schody do domu Wyobraź sobie takie ładne kafle wiecznie ubłocone!
Z tego co źródła donoszą to Ty już ruszyłaś w pole a nas czarujesz że ruszysz dopiero w marcu
U mnie na razie tylko kret pracuje... Od czasu do czasu rozgarniam kopce, wtedy Bigi kładzie się na tej ziemi a potem kładzie się na schody do domu Wyobraź sobie takie ładne kafle wiecznie ubłocone!
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza z tymi śledziami w winie to żart ?Jeśli prawda to proszę o przepisik,ponieważ takowego nie znam.Życzę Tobie i Rodzinie wszystkiego naj...........w Nowym Roku.
Iza Jesteś tam ?
Ja wiem ,że szybko robi się ciemno ,ale nie zasypiaj tak wcześnie.....
Może jakieś wspólne zamówienie pobudzi Twoje krążenie?
http://www.rosliny-magda.pl/
Ja wiem ,że szybko robi się ciemno ,ale nie zasypiaj tak wcześnie.....
Może jakieś wspólne zamówienie pobudzi Twoje krążenie?
http://www.rosliny-magda.pl/
-
A witajcie w nowym roku
Jakoś ten czas szybko przeleciał, zerkałam tu czasem cichaczem. Fajnie że jesteście. Grażynko zaraz na pw napiszę o śledziach w winie.
Magdo oczywiście się piszę na zamawianki chociaż symbolicznie i w celach towarzyskich Ja głównie kupuję na żywca,
ale do takiej miłej kompani chętnie się dołączę,
Nie mogę się zabrać za wklejanie zdjęć a bez tego na forum nie istniejesz. Muszę mieć jakiegoś pomocnika bo samej mi nie wychodzi.
Jakoś ten czas szybko przeleciał, zerkałam tu czasem cichaczem. Fajnie że jesteście. Grażynko zaraz na pw napiszę o śledziach w winie.
Magdo oczywiście się piszę na zamawianki chociaż symbolicznie i w celach towarzyskich Ja głównie kupuję na żywca,
ale do takiej miłej kompani chętnie się dołączę,
Nie mogę się zabrać za wklejanie zdjęć a bez tego na forum nie istniejesz. Muszę mieć jakiegoś pomocnika bo samej mi nie wychodzi.