Madzik - moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- madzik
- Od: 27 gru 2007, o 09:12
To fakt - m. domyślny a i bardzo wyrozumiały, jeśli chodzi o mój niepohamowany "apetyt" na nowe storczyki.
No i zdradzę Wam w tajemnicy , że i jego zaczyna chyba "brać" ta choroba.Od paru dni ciągle tu przesiaduje i zaczyna mi towarzyszyć w "obchodach" i wczuwa się jak coś tam nowego wypatrzy....To chyba faktycznie bardzo zaraźliwa przypadłość
No i zdradzę Wam w tajemnicy , że i jego zaczyna chyba "brać" ta choroba.Od paru dni ciągle tu przesiaduje i zaczyna mi towarzyszyć w "obchodach" i wczuwa się jak coś tam nowego wypatrzy....To chyba faktycznie bardzo zaraźliwa przypadłość
Madzik szukałam na allegro mini storczyków, ale nic nie znalazłam, a poza tym troszkę mam obawy kupować z allegro, więc chyba będę spokojnie czekać na okazję i pewnie też w kwiaciarniach pojawią się te maleństwa
A męża to tylko Ci pozazdrościć mój nie podziela mojej storczykowej fascynacji, ale nie stoi na przeszkodzie, by kolekcja moja rosła i i czasami chętnie, a czasami pod małym przymusem, ale kupuje mi nowe okazy
A męża to tylko Ci pozazdrościć mój nie podziela mojej storczykowej fascynacji, ale nie stoi na przeszkodzie, by kolekcja moja rosła i i czasami chętnie, a czasami pod małym przymusem, ale kupuje mi nowe okazy
- Storczykowa