Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wyczesany :-) ogródek Stokrotki - 2011
To właśnie ten twój Grahamek mnie tak zainspirował. Już go posiadam i z niecierpliwością czekam na wiosnę. Może keidyś dorówna twojemu. Przynajmniej taką mam nadzieję. Zawsze mi będzie przypominał o 100krotce
Śliczne to optymistyczne, takie... optymistyczne
Żółty nie mieści się wprawdzie w gronie faworyzowanych przeze mnie kolorów, ale na bezrybiu, że tak powiem...
Zdrówka życzę!
Żółty nie mieści się wprawdzie w gronie faworyzowanych przeze mnie kolorów, ale na bezrybiu, że tak powiem...
Zdrówka życzę!
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
A stokrotki nie przypominają Ci o 100krotce?wanda7 pisze:[...] Zawsze mi będzie przypominał o 100krotce [...]
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Ja tam myślę o 100krotce, kiedy zobaczę gdzieś żeleźniaka No i 'Mary Rose' też mi się kojarzy
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kto chory, niech się leczy Zdrowia życzę Piękny Graham, nie wiem, czemu tak mało osób kocha żółte róże. Najwięcej mam bladawców, ale i żółtych spora reprezentacja. Tego ponurego lata kolor się sprawdził doskonale
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko, Szopka domowa super
U nas tutaj zauważyłam na trawnikach kwitnące stokrotki, a Ty chora ?
Kuruj się dziewczyno, zdrowia Ci życzę.
U nas tutaj zauważyłam na trawnikach kwitnące stokrotki, a Ty chora ?
Kuruj się dziewczyno, zdrowia Ci życzę.
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Nieee, a czemu?bishop pisze:A stokrotki nie przypominają Ci o 100krotce?wanda7 pisze:[...] Zawsze mi będzie przypominał o 100krotce [...]
Krysiu, dziękuję za troskę zmogły mnie jakieś wirusy żołądkowe U nas też stokrotki na trawnikach kwitną, a dzisiaj jadąc na lodowisko zauważyłam pierwiosnki u jednej takiej starszej pani. Co to się dzieje...
Ewo, dokłądnie, ja też kocham zółte róże i w podobnych odcieniach - kremowy, ecru...są takie...smakowite Gorzatko, nic się nie martw, popracujemy nad Tobą, tylko AC / DC nie zmienia poglądów Jeszcze trochę żółtego i go pokochasz, czy tego chcesz, czy nie
Siberio, może u nas nie ma Obi, ale to nie znaczy, prawda, że nie można kupić storczyków na wyprzedaży
Aha, aha, nigdy w zyciu nie miałam aż tylu storczyków, muszę się nimi zaopiekować
Wandziu, bardzo mi miło Mnie z kolei zawsze będziesz się kojarzyć z liliowcami i złocieniami (czy margarytkami? ) w sąsiedztwie dużego drzewa. Ach, marzenie, kiedy ja siedoczekam dużych drzew...bez nich wszystko wygląda jakoś tak "niedojrzale"...
W ramach wspominek, aby dociągnąć do nowego sezonu...
Z pozdrowieniami dla Siberii
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Podoba mi się żółty z czerwonym Zastanawiałam się, gdzie posadzić pnącą żółtą różę i chyba trafi do czerwonych. Kto wspina się na podporze?
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak, już mnie kiedyś zazdrość zżerała na widok tego żelaźniaka. Mój idzie w liście, a kwitów niet.
Dzięki Piękna kompozycja Lubię żółte z czerwonym
Storczykami opiekuj się na odległość Coś mi się kiedyś obiło o ... oczy, że przed podlaniem trzeba poobserwować kolor korzeni. Jeśli zielone to nie podlewać, a kiedy srebrne, można podlać, ale niekoniecznie w tym dniu
Ale czy to ktoś mądry pisał? Nie wiem
Storczykami opiekuj się na odległość Coś mi się kiedyś obiło o ... oczy, że przed podlaniem trzeba poobserwować kolor korzeni. Jeśli zielone to nie podlewać, a kiedy srebrne, można podlać, ale niekoniecznie w tym dniu
Ale czy to ktoś mądry pisał? Nie wiem
No już teraz tak!Siberia pisze:Ale czy to ktoś mądry pisał? Nie wiem
Stokrociu, dalej mi się Twoje zdjęcia nie otwierają...Nie wiem, o czym rozmawiacie...Ale połączenie żółci z czerwienią lubię, nawet muszę lubić, mając tyle takich połączeń w liliowcach
A co do konieczności dużych drzew w ogrodzie zgadzam się w całej rozciągłości, kiedy Ty posadziłaś pierwsze drzewo w swoim ogrodzie? Ponoć ani się nie spostrzeżemy, jak ruszą i zamienią nasze młode ogrody w dojrzałe...Ile lat Ty już czekasz?
Artamko, z jednego wątku wiem, że po 6 - 8 latach już jest fajnie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11849
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11849
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Ja go też dobrze pamiętam , piękny onoliwka pisze:Tak, już mnie kiedyś zazdrość zżerała na widok tego żelaźniaka. Mój idzie w liście, a kwitów niet.