Róże ...ach, te róże ... - cz.I
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Róże ...ach, te róże ...
Poczekamy cierpliwie na lepszy czas
- Rozeta
- Od: 30 paź 2010, o 20:02
Hejka Wszystkim w Nowym Roku !
Przesyłam cieplutkie życzenia: wielu spełnionych marzeń, głównie ogrodowych , wspaniałych pomysłów, zdrowia, optymizmu i sił, potrzebnych do realizacji naszej pasjii !!!
Narrreszcie udało mi się na troszkę dłużej przysiąść do komputera i co nieco skrobnąć. Bardzo tęsknie za starymi czasami ...kiedy mogłam częściej i dłużej tutaj bywać i bleblać bez końca ... Nic to, przede mną nowy czas, nowe wyzwania, czyli praca-dom, praca-dom ... praca-dom-ogród ... Ale, mam nadzieję, że dam radę, bo mam wsparcie w WAS!!!
Gosiu, dzięki za podtrzymanie na duchu. Jest faktycznie tak jak piszesz, bo już czuję, że ...mogę więcej . Moja mózgownica powoli przestawia się na szybsze obroty ... .
Również brakuje mi zieloności i kwiatów. Martwię się o to, że na różach i clematisach są pączki liściowe, gotowe do startu. Co będzie, jak przyjdzie mróz ponad -10*C ?
Majeczko, dzięki Kochana, że czekasz ... . Bleblanie o różyczkach to moja największa przyjemność, wierz mi!!!
Za przypomnienie o zamówieniach różyczek serdeczne . Teraz oferty szkółek wertuję w tę i nazad ...i nie mogę się ostatecznie zdecydować, rzecz jasna ... .
Alutko, bardzo dziękuję za miłe życzenia noworoczne i obiecuję, że nie omieszkam pobleblać różanie i w tym sezonie .
Luluś, pomału ogarniam ten cały mój galimatias. Życzę sobie, żeby poszło tak jak z jazdą na rowerze lub łyżwach ... czyli na początku jest trochę boleśnie ;:193 , ale potem to już idzie jak z płatka i w dodatku zostaje na całe życie .
Aneczko, witam Cię bardzo gorąco !!! I myślę, że jak Ty tu będziesz ...to i dla mnie ten lepszy czas nadejdzie . Bo nie ma to jak pobleblać sobie o przyjemnościach w miłym towarzystwie!
Przesyłam cieplutkie życzenia: wielu spełnionych marzeń, głównie ogrodowych , wspaniałych pomysłów, zdrowia, optymizmu i sił, potrzebnych do realizacji naszej pasjii !!!
Narrreszcie udało mi się na troszkę dłużej przysiąść do komputera i co nieco skrobnąć. Bardzo tęsknie za starymi czasami ...kiedy mogłam częściej i dłużej tutaj bywać i bleblać bez końca ... Nic to, przede mną nowy czas, nowe wyzwania, czyli praca-dom, praca-dom ... praca-dom-ogród ... Ale, mam nadzieję, że dam radę, bo mam wsparcie w WAS!!!
Gosiu, dzięki za podtrzymanie na duchu. Jest faktycznie tak jak piszesz, bo już czuję, że ...mogę więcej . Moja mózgownica powoli przestawia się na szybsze obroty ... .
Również brakuje mi zieloności i kwiatów. Martwię się o to, że na różach i clematisach są pączki liściowe, gotowe do startu. Co będzie, jak przyjdzie mróz ponad -10*C ?
Majeczko, dzięki Kochana, że czekasz ... . Bleblanie o różyczkach to moja największa przyjemność, wierz mi!!!
Za przypomnienie o zamówieniach różyczek serdeczne . Teraz oferty szkółek wertuję w tę i nazad ...i nie mogę się ostatecznie zdecydować, rzecz jasna ... .
Alutko, bardzo dziękuję za miłe życzenia noworoczne i obiecuję, że nie omieszkam pobleblać różanie i w tym sezonie .
Luluś, pomału ogarniam ten cały mój galimatias. Życzę sobie, żeby poszło tak jak z jazdą na rowerze lub łyżwach ... czyli na początku jest trochę boleśnie ;:193 , ale potem to już idzie jak z płatka i w dodatku zostaje na całe życie .
Aneczko, witam Cię bardzo gorąco !!! I myślę, że jak Ty tu będziesz ...to i dla mnie ten lepszy czas nadejdzie . Bo nie ma to jak pobleblać sobie o przyjemnościach w miłym towarzystwie!
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moni cieszę się że znajdujesz czas na forum , ja Cię rozumiem bo przez pracę też się zaniedbałam w pisaniu
chciałabym zapytać czy może wybrałybyśmy się chociaż na jeden dzień bez noclegu na ten zjazd na Dzień Forumowicza
chciałabym zapytać czy może wybrałybyśmy się chociaż na jeden dzień bez noclegu na ten zjazd na Dzień Forumowicza
- Rozeta
Cześć Kasieńko , powiedz mi coś na temat tego Dnia F. Zupełnie nie w temacie jestem . Może podeślij szybkiego linka z info i już.
Monika, fajnie że jesteś
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Intermedia urocza, coraz bardziej lubię hortensje.
Moniś, wszystkiego dobrego w nowej pracy!
Moniś, wszystkiego dobrego w nowej pracy!
- Rozeta
Aguś, cieszę się, że wpadłaś, choć na chwilkę . Ciekawa jestem Twojego wiosennego zamówienia różyczek .
Ninetuś, dzięki za dobre słowo .
...sorki, ale coś nie łapię o co chodzi z tą hortensją ... .
Ninetuś, dzięki za dobre słowo .
...sorki, ale coś nie łapię o co chodzi z tą hortensją ... .
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hortensja 'Intermedia'
Moniś, chodziło mi o hortensję, którą pokazała u Ciebie Georginia.
Moniś, chodziło mi o hortensję, którą pokazała u Ciebie Georginia.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Moni nawet nie myślała że tak dawno nie byłam u Ciebie i właściwie nie ma dla mnie sensownego wytłumaczenia.
Życzę Ci żeby ten nowy rok był dużo lepszy od minionego i przyniósł więcej czasu na wszystko i na beblanie na forum też.
Życzę Ci żeby ten nowy rok był dużo lepszy od minionego i przyniósł więcej czasu na wszystko i na beblanie na forum też.
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniu nie ładnie że jeszcze tam nie dotarłaś
I Ogólnopolski Zlot FO Sulejów 18-20 maja 2012
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=742
I Ogólnopolski Zlot FO Sulejów 18-20 maja 2012
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=742
Moniś, zamówiłam 10 pięknotek w niemieckiej szkółce, głównie angielek... mają swoje przeznaczenie i w większości znajdą swoje miejsce w skrzyniach na tarasie, które dla nich przygotowuję... w wolnej chwili spójrz proszę swoim okiem na planowane kompozycje - będę szczęśliwa mogąc poznać Twoją opinię
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Moniczko, popaplać nie ma z kim , buuuu. Chociaż w niedziele znajdź godzinkę.
Pracujesz ciężko, zdrówka Ci życzę i dużo siły. Przyjdzie wiosna, dzionek będzie dłuższy.
Pracujesz ciężko, zdrówka Ci życzę i dużo siły. Przyjdzie wiosna, dzionek będzie dłuższy.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Byle do wiosny