ogród Agaty (sure) - cz.3
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogród Agaty (sure) - cz.3
Ewo, Jule - nam się akurat udało wyskoczyć nad morze pomiędzy deszczami. A dziś wyjątkowo nie wiało, było spokojnie i sporo ludzi chodziło po Monciaku, pewnie też z powodu WOŚP, podczas której jest sporo atrakcji. I słońce przebłyskiwało co jakiś czas. Ewo, ciekawa jestem Twojego projektu, tyle roślin zamówiłaś, mam nadzieję, że wszystkie się pomieszczą?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Su, pozdrawiam niedzielnie
przepiękne, ciepłe zdjęcia z ogrodu... no i te znad morza też u nas dzisiaj był chłodny, deszczowy dzień i nosa za drzwi nikt nie wystawiał (poza mną, rano, próbującą uchwycić piękne krople rosy na krzewach - zostałam jednak przywołana do porządku ;))
przepiękne, ciepłe zdjęcia z ogrodu... no i te znad morza też u nas dzisiaj był chłodny, deszczowy dzień i nosa za drzwi nikt nie wystawiał (poza mną, rano, próbującą uchwycić piękne krople rosy na krzewach - zostałam jednak przywołana do porządku ;))
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Do projektu daleka droga-studiuję na razie wymagania paproci, które zamówiłam. Miejsca u mnie nie brakuje, chciałabym tylko nie posuć tego, co już jest. Zmieściłabym jeszcze dużo, ale to może w przyszłym roku
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie przestalo padac, cieplo 8 stopni az sie zdziwilam ... ale musialam wyskoczyc, bo kosza zapomnialam wystawic a jutro odbieraja - sklerozis nie boli, tylko z lozka zrywa
Ewcia, to chyba jeszcze pare takich zamowien i dostaw przetrzyma
Ewcia, to chyba jeszcze pare takich zamowien i dostaw przetrzyma
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
Pogoda faktycznie utrudnia wychodzenie z domu jak nie trzeba ale najczęściej okazuje się że jednak nie jest tak strasznie jak wyglądało przez okno
U mnie wiatr gwizdał aż strach a na dworze się okazało zę nie taki mocny i całkiem ciepły - jak to w styczniu
U mnie wiatr gwizdał aż strach a na dworze się okazało zę nie taki mocny i całkiem ciepły - jak to w styczniu
- Sure
Aguś, jak pisze dalej Iza, wczoraj nie było tak źle z pogodą u nas, jak się wyjdzie, da się wytrzymać. Po morzu widać, ze wiatru nie było. Ale dzisiaj to nie wiem, cały dzień byłam na szkoleniu, ale na pewno był przymrozek, gdy wracałam...
Ewo, temat paproci dla mnie bardzo interesujący, mam sporo takich leśnych u siebie, które chcę ujarzmić, a dosadziłam kilka szlachetniejszych, ale na razie biednie wyglądają, za duża konkurencja. Ciekawa jestem, jak u Ciebie będzie..
Jule, zazdroszczę, bo u Ciebie prawie zawsze cieplej...
Izo, jak już wyżej wspomniała, nie było tak źle, ogólnie na zewnątrz zazwyczaj przyjemniej, bo jaśniej. No, może z wyjątkiem wichury ;)
cd niedzielnych zdjęć, nie wiem, kiedy uda mi się zrobić kolejne, może na wiosnę? Chroniczny brak czasu...
Ewo, temat paproci dla mnie bardzo interesujący, mam sporo takich leśnych u siebie, które chcę ujarzmić, a dosadziłam kilka szlachetniejszych, ale na razie biednie wyglądają, za duża konkurencja. Ciekawa jestem, jak u Ciebie będzie..
Jule, zazdroszczę, bo u Ciebie prawie zawsze cieplej...
Izo, jak już wyżej wspomniała, nie było tak źle, ogólnie na zewnątrz zazwyczaj przyjemniej, bo jaśniej. No, może z wyjątkiem wichury ;)
cd niedzielnych zdjęć, nie wiem, kiedy uda mi się zrobić kolejne, może na wiosnę? Chroniczny brak czasu...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Agata, strasznie lubię te Twoje zdjęcia... potrafisz pięknie uchwycić detale
u nas dziś było smętnie... byliśmy z M. w domu i mierzyliśmy miejsca pod skrzynie... pewnie z początkiem marca już staną na tarasie i na froncie... będzie pięknie!
a co z Twoimi planami donicowymi?
u nas dziś było smętnie... byliśmy z M. w domu i mierzyliśmy miejsca pod skrzynie... pewnie z początkiem marca już staną na tarasie i na froncie... będzie pięknie!
a co z Twoimi planami donicowymi?
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Zdjęcia bardzo malownicze
Ja jakoś tak nałogowo też przeglądam katalogi z wiosenna ofertą, choć nie mam miejsca pod nowe zakupy
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Agatko, dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam Cię noworocznie
Piękne i zdrowe pierisy!!! Jak z najlepszych katalogów- gratuluję!!
Piękne i zdrowe pierisy!!! Jak z najlepszych katalogów- gratuluję!!
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zawsze cieszą mnie Twoje zdjęcia Rośliny jak żywe. Przekonałam się już, że trzeba uważniej patrzyć na świat, żeby zrobić dobre zdjęcie, tymczasem ja ciągle się spieszę. Tym chętniej zaglądam do Ciebie
- goferek
- 500p
- Od: 7 lis 2009, o 15:48
- Kontakt:
Piękne zdjęcia i pomyśleć, że to połowa stycznia
- Sure
Agunia, dzięki za miłe słowa
A ja podziwiam zawsze Twoje zdjęcia - i bardziej mi się podobają, niż te moje!
Co do planów donicowych, to żadnego postępu. Byłam w tym tygodniu na szkoleniu, wracałam wieczorem, nawet nie zdążyłam pomyśleć, co ja bym chciała. Oczywistym wyborem byłyby grafitowe ceramiczne, gdyby nie mój dach - mając taki, jak Ty, nie wahałabym się. Myślę o drewnianych i te linki, które chyba u siebie wstawiałaś mnie zaciekawiły, teraz muszę to jeszcze przemyśleć i skonsultować z m., przypuszczam, że będzie przeciw! ;)
Agatko, "wiosenne oferty" to wspaniała rzecz na poprawę humoru, co wieczór przeglądam jakieś i przymierzam w wyobraźni do swojego ogrodu. Zamówienie na razi zrobiłam tylko jedno, na szczęście... ;)
Moniu, dzięki za odwiedziny, zaraz zajrzę do Ciebie, co nowego!
Pierisy na razie się trzymają, bo ciepło, zobaczymy, co będzie dalej. Mróz zapowiadają na najbliższy tydzień...
Ewcia, dzięki!
U siebie muszę chodzić z nosem w ziemi, żeby cokolwiek zobaczyć. Ech, jak super będzie za klka lat, ogród będzie widoczny gołym okiem, a nie pod mikroskopem!
Cześć Agato
Rzeczywiście jak na styczeń jest bardzo wiosennie, teraz zabieliło się miejscami, ale i tak na środek zimy to nie wygląda... ;)
A ja podziwiam zawsze Twoje zdjęcia - i bardziej mi się podobają, niż te moje!
Co do planów donicowych, to żadnego postępu. Byłam w tym tygodniu na szkoleniu, wracałam wieczorem, nawet nie zdążyłam pomyśleć, co ja bym chciała. Oczywistym wyborem byłyby grafitowe ceramiczne, gdyby nie mój dach - mając taki, jak Ty, nie wahałabym się. Myślę o drewnianych i te linki, które chyba u siebie wstawiałaś mnie zaciekawiły, teraz muszę to jeszcze przemyśleć i skonsultować z m., przypuszczam, że będzie przeciw! ;)
Agatko, "wiosenne oferty" to wspaniała rzecz na poprawę humoru, co wieczór przeglądam jakieś i przymierzam w wyobraźni do swojego ogrodu. Zamówienie na razi zrobiłam tylko jedno, na szczęście... ;)
Moniu, dzięki za odwiedziny, zaraz zajrzę do Ciebie, co nowego!
Pierisy na razie się trzymają, bo ciepło, zobaczymy, co będzie dalej. Mróz zapowiadają na najbliższy tydzień...
Ewcia, dzięki!
U siebie muszę chodzić z nosem w ziemi, żeby cokolwiek zobaczyć. Ech, jak super będzie za klka lat, ogród będzie widoczny gołym okiem, a nie pod mikroskopem!
Cześć Agato
Rzeczywiście jak na styczeń jest bardzo wiosennie, teraz zabieliło się miejscami, ale i tak na środek zimy to nie wygląda... ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Patrząc na Twoją skimmię zaczynam żałować, że swojej nie dopilnowałem Piękna!