W.o..."Twojej Wiedzy", na czym się dobrze znasz.
- nina1611
- 500p
- Od: 27 mar 2011, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W.o..."Twojej Wiedzy", na czym się dobrze znasz.
z racji wykształcenia prawniczego znam się "co nieco" na przepisach prawnych
a także wielką moją pasją są storczyki, o których też coś już wiem
a także wielką moją pasją są storczyki, o których też coś już wiem
Pozdrawiam Małgorzatka
Niektóre z moich storczyków ...
Niektóre z moich storczyków ...
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 2 lis 2011, o 14:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fizjoterapeuta się melduję Jakby coś z zakresu powracania do zdrowia, albo też samego chorowania - śmiało
Mam hopla na punkcie medycyny niekonwencjonalnej - ziółka, bioenergoterapia, itp
A poza tym .. choruje na dzielenie się wiedzą i sposobami pomocy, szczególnie osobom potrzebującym rehabilitacji, stąd nie zdziwcie się, że w mojej stopce co jakiś czas będzie pojawiał się link do jakiejś nowej aukcji lub osoby potrzebującej wsparcia.
Mam hopla na punkcie medycyny niekonwencjonalnej - ziółka, bioenergoterapia, itp
A poza tym .. choruje na dzielenie się wiedzą i sposobami pomocy, szczególnie osobom potrzebującym rehabilitacji, stąd nie zdziwcie się, że w mojej stopce co jakiś czas będzie pojawiał się link do jakiejś nowej aukcji lub osoby potrzebującej wsparcia.
- tulipanekkk
- 10p - Początkujący
- Od: 8 lis 2011, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 13 gru 2011, o 13:21
- Kontakt:
No to w takim razie ja się interesuję branżą ogrodniczą. Projektuje ogrody, prowadzę nadzór aby powstające dzieło było zgodne z założeniami. Ale czy jestem w tym ekspertem? Jeszcze bym tak o sobie nie powiedziała - jestem młoda stażem i ciągle się uczę od budowlańców czy szkółkarzy.
Jawgarden
-
- 1000p
- Od: 21 sie 2011, o 14:11
Ja potrafię np; utuczyć świnkę i zrobić z niej kiełbaski. Oprócz tego ukorzenię wszystko co możliwe.
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- cyganek
- 10p - Początkujący
- Od: 28 maja 2011, o 20:11
- Kontakt:
Z racji zainteresowań znam się na fotografii, majsterkowaniu, uprawie warzyw i drzew owocowych. Godzinami mogę rozprawiać o sporcie żużlowym. A dzięki studiom potrafię lawirować w gąszczu przepisów prawnych ;)
Pozdrawiam, Aleksandra
Moje zwykłe niezwykłe życie - http://niezwyczajki.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje uprawy - http://ogrodysmakow.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje zwykłe niezwykłe życie - http://niezwyczajki.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje uprawy - http://ogrodysmakow.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 14 sty 2013, o 15:35
Nie wiem jak wy kochani forumowicze, ale ja znam się na zarządzaniu. Zarządca nieruchomościami wrocławskimi to mój zawód, i już powoli zaczynam go nienawidzić, pora zmienić na coś bardziej luźnego bo pieniądze to nie wszystko. Trzymajcie się kochani.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 26 cze 2012, o 21:49
ja chętnie podpowiem wam na etapie projektowania kuchni lub wnętrz, mogę doradzić przy pisaniu bibliografii (teraz maturzystom) lub przyszłym właścicielom molosowatych- DN, pozdrawiam
-
- 50p
- Od: 11 sie 2012, o 22:07
Ja z kolei uważam się (trochę mało skromnie), za eksperta w dziedzinie prahistorii ziem Polski, ale to głównie za sprawą wykształcenia za to moimi największymi pasjami są: snycerstwo, domowy wyrób alkoholi wszelakich oraz oczywiście ogrodnictwo
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 7 lut 2013, o 15:11
to też się pochwalę, interesuję się ewolucją, zarówno kosmosu jak i człowieka;-)
A ja jestem filologiem rosyjskim, nie wiem, może komuś kiedyś się przydam
- Farmland
- 200p
- Od: 14 mar 2012, o 18:50
Ja z kolei jestem z wykształcenia leśnik, z zamiłowania myśliwy. Prowadzę małe gospodarstwo z produkcją rolną i zwierzęcą na własne potrzeby. Kiedyś nieco bardziej rozwinięte, dziś dominuje głównie drobny inwentarz. Z racji doświadczenia w hodowli, mogę doradzić początkującym.
"Konserwanty zabijają powoli"
- SandraABC
- 1000p
- Od: 28 kwie 2011, o 23:38
Moje zainteresowania to psy w każdym aspekcie - od genetyki (ciągle sama się uczę i zgłębiam tę tajemną wiedzę) , po wychowanie i szkolenie w podstawowym zakresie (metody pozytywne) , dodatkowo wszelkie rzeczy z psami związane - od wspomagaczy (leków, dodatków witaminowych, preparatów przeciwko...) , przez smakołyki aż po karmy , legowiska i inne wynalazki
Poza tym wystawy psów, wskazówki co do robienia fotek psom konkretnych ras i wszystko co związane z dogami
Poza tym wystawy psów, wskazówki co do robienia fotek psom konkretnych ras i wszystko co związane z dogami