Przychodzę jak "Gość wieczorową porą".
Dzień jak co dzień. Trochę na dworze trochę w domu. Jednej pracy ubyło to doszła nowa - odrzucanie śniegu. Można powiedzieć,że nie nudzę się. Między czasie naprawiam sprzęt ogrodniczy a w zasadzie już kończę. Jutro już będzie gotowy do pracy w ogrodzie.
Helenko.
Jestem gotowy na przyjęcie wiosny choćby i jutro. Odrzucanie śniegu już zaliczyłem, by tradycji stało się zadość i to by wystarczyło jak na tę zimę. W domu już coś nowego się zieleni to znaczy że prawie przedwiośnie.
Geniu
Coś mi się zdaje,że już tęsknią za Tobą i Twoimi relacjami z ogrodu. Wszyscy już się przyzwyczaili, że u koko jak u kogo ale u Ciebie jest zawsze kolorowo. Coś mi się zdaje,że i Tobie też tego brakuje. Przecież to takie miłe wspomnienia.
Wiem,wiem. Masz inne ważniejsze sprawy na głowie. Życzę Ci byś szybko się z nimi uporała, bo co lepiej poprawi samopoczucie niż kontakt z nami.
Miło powitać Cię Iwonko Chyba po raz pierwszy w moich wątkach. Spacer po ogrodzie na razie był krótki ale z czasem odsłonię przestrzeń po której chodząc można się zmęczyć.
Zapraszam częściej
Edziu.
Ważne sprawy musiały Cię pochłonąć,że rozstałeś się z laptopem na dwa dni. W Hutkowie musi być teraz bajecznie. Śnieg na sosnach wygląda prześlicznie. W piątek będziemy w Zamościu to przy okazji może coś wspólnie poradzimy z tym wstawianiem zdjęć.
Pozdrowienia dla
Zosienki K. J.
Andrzejku.
Z respektem
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
ale i z wielką przyjemnością witam Cię w moim nowym wątku. Myślę,że czas pozwoli Ci na częstsze tu wizyty a nie tylko na wpisanie..........
Renatko
Witam serdecznie. ....a no biało. Gdybym wiedział ,że nie napada więcej taczką bym go wywiózł przynajmniej z ogrodu.
Na koniec pokażę pelargonie w początkowej fazie prowadzenia na drzewko. Podobno te odmiany bardzo ładnie prezentują się w takiej postaci. Może znajdą się naśladowcy
..to jest kwiat pierwszej- czerwone różyczki
..a to jest kwiat drugiej- biały z obwódką czerwoną.
![Obrazek](http://i51.tinypic.com/11qn7m8.jpg)