Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To je prowda Halżbiytko - co sie pośmiejymy to nasze, a co sie naczarujymy to tyż żodyn nie zgodnie o co w tym idzie. Ale nejważniejsze, że sie mómy radzi i cosik jeszcze na stare roki nauczymy.
Małgoś - dopiero się uzależnisz jak zaczniesz odwiedzać ogrody forumowiczów :P :P :P Wiele się nauczysz i sama będziesz kombinować ...co by tu jeszcze...... A ja na prawdę się cieszę, że przybyła tak skromna i wspaniała kobietka do naszego grona.
Małgoś - dopiero się uzależnisz jak zaczniesz odwiedzać ogrody forumowiczów :P :P :P Wiele się nauczysz i sama będziesz kombinować ...co by tu jeszcze...... A ja na prawdę się cieszę, że przybyła tak skromna i wspaniała kobietka do naszego grona.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
oj to prawda - to nasze forum śmieszy bawi uczy i zapoznaje ludzi :P same korzyści - ja już też jestem uzależniony - znalazłem pół godzinki czasu - to co ja robię - hop na forum :P lub do ogrodniczego ;p jak komp zajęty
a dzięki forum nauczyłem się rozróżniać w końcu żonkile od narcyzów - bo zawsze miałem z tym problemy :P i nie tylko ...
Moniko - a jak przyjmiesz Jolę to kwiatki szybko zakwitną - bo wystraszą się że Jola zrobi im przeprowadzke .... na kompost ;p
a dzięki forum nauczyłem się rozróżniać w końcu żonkile od narcyzów - bo zawsze miałem z tym problemy :P i nie tylko ...
Moniko - a jak przyjmiesz Jolę to kwiatki szybko zakwitną - bo wystraszą się że Jola zrobi im przeprowadzke .... na kompost ;p
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu, na widok Twojej azalii aż mnie zamurowało U mnie tylko jakieś drobne pączki i zima na całego
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- bogusia177
Elżbietko ,Małgosiu ,Grażynko ,Moniko i Gizuniu my naprawdę czasami przesadzamy z siedzeniem przy komp ..ale już powolutku zaczyna się ocieplać i będzie więcej pielęgnacji naszych roślinek w ogródku
Karolku i Dawidku człowiek się uczy całe życie----- jak ktoś mądry powiedział
Guciu ,to jest prawdopodobnie rododendron karłowy ,bardzo wcześnie zaczyna kwitnienie ,a w tej chwili już kończy :P
Karolku i Dawidku człowiek się uczy całe życie----- jak ktoś mądry powiedział
Guciu ,to jest prawdopodobnie rododendron karłowy ,bardzo wcześnie zaczyna kwitnienie ,a w tej chwili już kończy :P
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Wiosna
Witaj Bogusiu u Ciebie to już prawdziwa wiosna tulipanki mają takie duże pączki - pewnie grasujesz w ogrodzie i kopiesz i sadzisz, sadzisz- miłej pracy, pozdrawiam Halina.
- bogusia177