Ogród Kasi i Tomka - Czerwony mostek
- Kasia_Tomek
- 500p
- Od: 23 mar 2010, o 08:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Kasi i Tomka - Czerwony mostek
Tak Matro to było spełnienie artystyczne, ciekawe na jak długo wystarczy , zawsze coś chętnie podłubię i wtedy odrywam się od rzeczywistości.
Drzwi wejściowych ile mam na to wychodzi że mieszkam w pałacu
A tak na serio to będzie dodatek do prezentów Świątecznych tylko dwa są moje, jeden na drzwi wejściowe, drugi nad kominek.
Obstawiasz które zostają ?
No i oczywiście stroiki na stół też zostają, wstawię w nie świece i będzie ok
Drzwi wejściowych ile mam na to wychodzi że mieszkam w pałacu
A tak na serio to będzie dodatek do prezentów Świątecznych tylko dwa są moje, jeden na drzwi wejściowe, drugi nad kominek.
Obstawiasz które zostają ?
No i oczywiście stroiki na stół też zostają, wstawię w nie świece i będzie ok
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
Ale ty masz zdolności artystyczne- pogratulować. Świetny dodatek do prezentów. Mi przypadł do gustu 1,2 i 3 z dużym naciskiem na drugi.
A wydaje mi się, że zostawiłas 3 bo pasuje do stroiku na stół i chyba 2 (bo mi się bardzo podoba -głupi argument ale ja bym sobie go zostawiła)
Kasiu nasze ogrody maja wspołną cechę kamyki i krasnala ale mój nawet w połowie nie umywa się do Twojego. U Ciebie czuć harmonię, ład, tam nic nie ma przypadkowego, wszystko z góry przemyslane. Najbardziej podoba mi się Twoja konsekwencja w zakładaniu ogrodu. Robisz go po kawałku ale całość tworzy jedność. A u mnie, wymyslam jedno a gdy dochodzi do realizacji to i tak wychodzi co innego. Czasami żałuję, że jak zaczynałam nasadzenia w swoim ogrodzie to nie mialam takiej wiedzy jak teraz i nie wiedziałam, że jest takie forum. Ale i tak bardzo kocham swój ogród i nie moge się już doczekać wiosny, by zacząć kolejne niekończące się ulepszenia.
A wydaje mi się, że zostawiłas 3 bo pasuje do stroiku na stół i chyba 2 (bo mi się bardzo podoba -głupi argument ale ja bym sobie go zostawiła)
Kasiu nasze ogrody maja wspołną cechę kamyki i krasnala ale mój nawet w połowie nie umywa się do Twojego. U Ciebie czuć harmonię, ład, tam nic nie ma przypadkowego, wszystko z góry przemyslane. Najbardziej podoba mi się Twoja konsekwencja w zakładaniu ogrodu. Robisz go po kawałku ale całość tworzy jedność. A u mnie, wymyslam jedno a gdy dochodzi do realizacji to i tak wychodzi co innego. Czasami żałuję, że jak zaczynałam nasadzenia w swoim ogrodzie to nie mialam takiej wiedzy jak teraz i nie wiedziałam, że jest takie forum. Ale i tak bardzo kocham swój ogród i nie moge się już doczekać wiosny, by zacząć kolejne niekończące się ulepszenia.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
Kasiu Twój ogród jak zwykle piękny, nawet zimą
Wianki też przepiekne.
Ja w tym roku pierwszy raz plotłam z gałązek brzozy, nawet fajnie szło, zawsze robiłam z winobluszczu.
Wianki też przepiekne.
Ja w tym roku pierwszy raz plotłam z gałązek brzozy, nawet fajnie szło, zawsze robiłam z winobluszczu.
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też podziwiam Twoje dzieła. Ja też w zeszłym roku popełniłam 2 wianki. Do tej pory się trzymają.
Nie sa tak ładne jak Twoje. W tym roku już nie miałam czasu. Chociaż też trochę mnie to odstresowuje.
Szczęśliwego Nowego Roku
Nie sa tak ładne jak Twoje. W tym roku już nie miałam czasu. Chociaż też trochę mnie to odstresowuje.
Szczęśliwego Nowego Roku
- Kasia_Tomek
- 500p
Moniko, też uważam ze nasze ogrody mają wiele wspólnego, wiesz gdyby do mnie dodać róże, albo z Twojego usunąć .......
Krasnal mi się coraz bardziej u mnie nie podoba, coraz mniej mi pasuje w tym miejscu co stoi możliwe że wiosną znajdę mu inne miejsce.
Piszesz, ze u mnie ład no co Ty ja czasem widzę jeszcze za dużo bałaganu, ale to takie moje przemyślenia
Bobojolu, Gosiu Zabawa z wiankami jest fajna i dziękuję za miłe słowa.
Krasnal mi się coraz bardziej u mnie nie podoba, coraz mniej mi pasuje w tym miejscu co stoi możliwe że wiosną znajdę mu inne miejsce.
Piszesz, ze u mnie ład no co Ty ja czasem widzę jeszcze za dużo bałaganu, ale to takie moje przemyślenia
Bobojolu, Gosiu Zabawa z wiankami jest fajna i dziękuję za miłe słowa.
- Kasia_Tomek
- 500p
- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Kasia,
Czy u Was dalej tak mało śniegu? U nas łamią sie gałęzie.......i caly czas swieża dostawa....jednego zebrinusa nie powiązałam, żeby przesłaniał mi okno...leży teraz połamany....ale ogólnie jest cudnie w ogrodzie....
Czy u Was dalej tak mało śniegu? U nas łamią sie gałęzie.......i caly czas swieża dostawa....jednego zebrinusa nie powiązałam, żeby przesłaniał mi okno...leży teraz połamany....ale ogólnie jest cudnie w ogrodzie....
Pozdrawiam
- Kasia_Tomek
- 500p
Justynko
Śniegu cały czas mało, czasem w nocy spadnie, ale w ciągu dnia się roztopi.
Wczoraj trochę popadało i dziś w nocy jest go ok 4 cm, chciałam wyjść i porobić zdjęcia, ale bateria mi się rozładowała w aparacie teraz się ładuje, a śnieg topnieje.....
Masz rację trawy powiązane nie wyginają się pod ciężarem śniegu i ładnie wyglądają, ja już niektóre miskanty pościnałam, mam nadzieję ze nie za wcześnie i nic im nie będzie.
Widziałam Twoje zdjęcia w białym zaśnieżonym Ogrodzie są świetne.
Śniegu cały czas mało, czasem w nocy spadnie, ale w ciągu dnia się roztopi.
Wczoraj trochę popadało i dziś w nocy jest go ok 4 cm, chciałam wyjść i porobić zdjęcia, ale bateria mi się rozładowała w aparacie teraz się ładuje, a śnieg topnieje.....
Masz rację trawy powiązane nie wyginają się pod ciężarem śniegu i ładnie wyglądają, ja już niektóre miskanty pościnałam, mam nadzieję ze nie za wcześnie i nic im nie będzie.
Widziałam Twoje zdjęcia w białym zaśnieżonym Ogrodzie są świetne.
- Kasia_Tomek
- 500p
Zdjęcia z zimowego ogrodu
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nareszcie jesteś i te fotki
Kasiu nie wiem, jak z tymi miskantami .... one nie lubią za dużo wody.
Takie wycięcie spowoduje, że śnieg, który na nie spadnie topiąc się będzie spływał wprost do środka
Może donicami choc przyrzuć ? , tak profilaktyczne, żeby nie gniły.
Kasiu nie wiem, jak z tymi miskantami .... one nie lubią za dużo wody.
Takie wycięcie spowoduje, że śnieg, który na nie spadnie topiąc się będzie spływał wprost do środka
Może donicami choc przyrzuć ? , tak profilaktyczne, żeby nie gniły.
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Ciekawy masz ogród. mosze wpaść do ciebie latem tego roku i zobaczyć co słychać na rabatkach ;) (zapraszam do siebie)
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jeny. Twój ogród wygląda rewelacyjnie o każdej porze roku.
Pomysł z powieszeniem bombek na brzozie ekstra.
Tez się zastanawiam nad tymi trawami. Ja na wszelki wypadek zostawiłam je w spokoju.
Pomysł z powieszeniem bombek na brzozie ekstra.
Tez się zastanawiam nad tymi trawami. Ja na wszelki wypadek zostawiłam je w spokoju.
Kasiu, Twój ogród wygląda niezwykle pięknie również o tej, tak nieciekawej, porze roku :P
Też podoba mi się pomysł udekorowania brzozy srebrnymi bombkami
Też podoba mi się pomysł udekorowania brzozy srebrnymi bombkami