Liliowce -Hemerocallis cz.10
-
- 500p
- Od: 19 lut 2011, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Liliowce -Hemerocallis cz.10
e-genia,tak ten ružový má malý kvet,tak 6cm a budem ho na jar(viosen )rozdeľovať,lebo je už dosť veľký,tak ti odložím
sniezka,a nevieš náhodou o neakej bielej plnokvetej?
sniezka,a nevieš náhodou o neakej bielej plnokvetej?
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anino, miałam kiedyś liliowiec różowy o małym kwiatku , ale wolę te o dużych kwiatach.
-
- 500p
e-genia,tak do ružova s večším kvetom mám tento
a idem práve objednávať nové http://www.basik.cz/index.php?option=co ... 1&Itemid=1 tak chceš len tu jednu 2354?
a idem práve objednávať nové http://www.basik.cz/index.php?option=co ... 1&Itemid=1 tak chceš len tu jednu 2354?
Emil Jak napiszesz, że to twoje siewki to...
Zdjęcie 3 rozwaliło mnie na łopatki. Nie jest to przypadkiem krzyżówka po Mapping South Dakota?
ŚnieżkoRozważam zakup Licorice Candy; zastanawia mnie to czy z reguły w naszym klimacie wykształca wąziutką koronkę? W porównaniu do zdjęć katalogowych wygląda troszkę inaczej.
Zdjęcie 3 rozwaliło mnie na łopatki. Nie jest to przypadkiem krzyżówka po Mapping South Dakota?
ŚnieżkoRozważam zakup Licorice Candy; zastanawia mnie to czy z reguły w naszym klimacie wykształca wąziutką koronkę? W porównaniu do zdjęć katalogowych wygląda troszkę inaczej.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Anino ,tak tylko ten 2354anina pisze:e-genia,
A jaki duży ma ten liliowiec kwiat?
GrażynkoTwoje białaski też piękne , ja nie mam żadnego , mam żółte , czy one mają wszystkie kwiaty pełne ?
- śnieżka
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
[quote="adamian]ŚnieżkoRozważam zakup Licorice Candy; zastanawia mnie to czy z reguły w naszym klimacie wykształca wąziutką koronkę? W porównaniu do zdjęć katalogowych wygląda troszkę inaczej.[/quote]
Z reguły to nie wiem jak on się zachowuje w naszym klimacie- to był jego pierwszy i jedyny kwiat, zaraz po zakupie- z innego klimatu- potem mi już nie zakwitał, bo słabo zimował.
Z reguły to nie wiem jak on się zachowuje w naszym klimacie- to był jego pierwszy i jedyny kwiat, zaraz po zakupie- z innego klimatu- potem mi już nie zakwitał, bo słabo zimował.
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Ja też jestem ciekawa Emilu, Nick of time c. Hansena?adamian pisze:Emil
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
-
- 500p
Anino ,tak tylko ten 2354
ten kvet má 16cm
ten kvet má 16cm
To akurat jest tetraploid - Berry Beautiful. W ostatnim sezonie większość kwiatów miała takie wzoryMariaTeresa pisze:Ja też jestem ciekawa Emilu, Nick of time c. Hansena?adamian pisze:Emil Jak napiszesz, że to twoje siewki to...
Jeszcze kilka z ciekawym okiem
Whimsical Witch
Mysterious Eyes
A tu przykład, że skleroza nie boli... wszystkie odmianowe ale nie pamiętam jakie...
Zdjęcie Berry Beautiful najlepsze ze zdjęć, które udało mi się znaleźć w sieci. Na wielu z nich niebieskie oko wybarwione jest raczej jednolicie. Przedostatnie zdjęcie nie przedstawia przypadkiem "Water Drops"?