Moje małe królestwo
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie i to takich perspektywicznych. Już coś zaczyna się dziać w tym miejscu - warto obejrzeć ją i z dalsza.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Meksykańska mięta
Emilu, mięta już w drodze do Ciebie - wysłałam dzisiaj priorytetem.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
I ja znalazłam Twój ogród Emilu. Te kolorowe kępy na skalniaku zwaliły mnie z nóg. Przyznam się, że ja trochę po macoszemu traktuję wszystkie małe roślinki, a wypływa to chyba z tego, że w moim ogrodzie one po prostu giną, musiało by ich być bardzo dużo w jednym miejscu żeby były widoczne. Myślę, że po tym co zobaczyłam u Ciebie trochę inaczej spojrzę na te maleństwa. Bardzo mi sie podoba ten naturalistyczny charakter ogrodu, spróchniałe drzewa, kamienie i między tym rośliny. Jest na co popatrzeć.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Re: Meksykańska mięta
Ewo bardzo dziękuje za nasiona !!!E-M pisze:Emilu, mięta już w drodze do Ciebie - wysłałam dzisiaj priorytetem.
Pozdrawiam ciepło!
Emil
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Wiosna
Witaj Emilu po spacerku po twoim ogrodzie jestem zachwycona roslinkami takie dorodne a powiedz co to za roslinki te niebieskie na przedostatnim zdjeciu i na ostatnim te białe jeszcze takich nie widziałam - pozdrawiam Halina
Przepiękna wiosna u Ciebie EMILU.Sliczne rośliny i widac efekty Twej pracy,mimo,że Ty tego nie zauważasz
Posiadasz bogaty zbiór wiosennych, kwitnących.Bardzo ładny ogród,z przyjemnością będę wracac w jego progi

Posiadasz bogaty zbiór wiosennych, kwitnących.Bardzo ładny ogród,z przyjemnością będę wracac w jego progi

Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234