Roślinki doniczkowe - cz 2 FIGA
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo chętnie "tira" użyczę,Tylko czy Ani będzie po drodze?agaxkub pisze:tylko poproś Antośke o wypożyczenie "czerwonego tira"anna czarnota pisze:Ja muszę do tej Warszawy jechać... Tylko czy mój mąż to przeżyje??
no tak właśnie dooglądałam nowe zakupy beniaminkowo hojowe....
to już figuniu belli pewnie nie chcesz
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Janki ul Krakowska 30 :PAddMaster pisze:W którym miejscu w Jankach jest to miejsce? I czy mają tam bambusy może ??
Pozdrawiam.
Jak chcesz to Ci podam numer telefonu do nich bo tyle tam tego było że nie jestem pewna czy były u Tomaszewskiego czy w Jankach ale jak wpiszesz w Google Janki ogrodnik to znajdziesz ich stronę :P
Aniu koniecznie , ale za jakieś dwa tygodnie mają mieć dostawę :Panna czarnota pisze:Ja muszę do tej Warszawy jechać... Tylko czy mój mąż to przeżyje??
Z M nie będzie tak źle :P mój też kręcił nosem , a teraz zabrał dwie hoje do swojego pokoju :P
Tak Basiu nosiłam tą dracenę :P bo ta od Ciebie mi padła, ale jak zobaczyłam tego fikusa to ją odstawiłam :Pbasga pisze:O rany...ale wycieczka!Czy masz w ręku dracenę tę co ja mam?Kupiłaś ją?
Domowe...cóż dodać...cudne wszystkie,ale co to jest takie "straczkowe" za hobbitem?Hoja linearis czy co?Widzę,że murraya trzyma się prosto!
Basiu to jest hoja od Ani :P
A to są motylki które kupiłam jesienią i tak mi się sypie ale rośnie to może coś z tego będzie :P