Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Aguś ależ cudne widoczki pokazujesz, w sam raz na takie mrozisko jak za oknami
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pocieszające, że u mnie rano było tylko -21, a w dzień nawet ok. -12. Podobno tak zimno ma być tylko w tym tygodniu, potem się poprawi. Agunia wrzuca rozgrzewające fotki, nie jest tak źle... ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
Kochani, cieszę się, że mogłam Wam przesłać trochę promieni słonecznych prosto z Colorado Springs różnica temperatur pomiędzy tamtejszymi, a obecnymi u nas to bagatelka jakieś 50st mam sporo zdjęć z tamtego fantastycznego wyjazdu, ale że robione kamerą, to nawet nie będę ich pokazywać, bo jakość fatalna...
miałam przeciężki dzień w robocie i wizytę wszystkich świętych z drugiej strony Bałtyku, ale udało się wsio... uff.
może ktoś byłby chętny na streszczenie co słychać u forumek, bo jakoś nie mam siły chodzić po wszystkich ulubionych wątkach?
udanego wieczoru i całego weekendu!
miałam przeciężki dzień w robocie i wizytę wszystkich świętych z drugiej strony Bałtyku, ale udało się wsio... uff.
może ktoś byłby chętny na streszczenie co słychać u forumek, bo jakoś nie mam siły chodzić po wszystkich ulubionych wątkach?
udanego wieczoru i całego weekendu!
Aguś, to ja streszczę - wszędzie jest zima i siarczyste mrozy
Ale forumki się nie dają i są dobrej myśli No, może niektóre troszkę się denerwują, że różyczki przemarzną
Zwłaszcza te z chłodniejszych krain, bo tam dzisiaj było 30 na minusie
Zaczyna się też wielkie sianie, które pozwala nieco oderwać się od zimy, zimna i mrozu...
Ale forumki się nie dają i są dobrej myśli No, może niektóre troszkę się denerwują, że różyczki przemarzną
Zwłaszcza te z chłodniejszych krain, bo tam dzisiaj było 30 na minusie
Zaczyna się też wielkie sianie, które pozwala nieco oderwać się od zimy, zimna i mrozu...
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga, zostawiam Ci na wolne dni
http://rastline.mojforum.si/rastline-about6621.html
i ten, właśnie znalazłam
http://www.roses.co.uk/
http://rastline.mojforum.si/rastline-about6621.html
i ten, właśnie znalazłam
http://www.roses.co.uk/
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Harkness jakoś za mną chodzi-gdzie nie spojrzę-tam on Wstyd się przyznać, ale jego róż nie znałam. Zaczynam myśleć o nowych różach
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus ale cieple foty Kiedys chcielismy z M poleciec samolotem, wypozyczyc na miejscu campera i pozwiedzac troche ale najpierw musimy w Europie wszystko zobaczyc a dopiero pozniej bedziemy sie wyrywac dalej.
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguniu a może taka tabliczka by pasowała?
http://rastline.mojforum.si/rastline-about8270.html
http://rastline.mojforum.si/rastline-about8270.html
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Tym razem podobał mi się i materiał, i wykończenie Piękna tabliczka. Mam nadzieję, że wieczorem odgonię szarańczę i popatrzę sobie na obce, a ciepłe ogrody.
Maju, ta tabliczka bardzo mi się podoba dziękuję, że ją wynalazłaś! charakterem pasowałaby do mojego otoczenia (kamień), więc chyba najlepszym wyjściem będzie zamówienie takowej w miejscu, w którym będę kupować ceramiczne kule... dzięki! to forum jest totalnie inspiracyjne - różanki, które można tam obejrzeć, skradają moje serce i też chciałabym takiego otoczenia w kwiatach...
Julka, jak już objedziecie Europę, to koniecznie za ocean... tam jest tyyyle do oglądania, a różnorodność przyrody wprost powala...
Ewcia, już mi nic nie mów... miałam nie myśleć o różach, ale nie da się... Harkness nie może się nie podobać
Majeczko, oj Majeczko, wolne dni miałam poświęcić mężowi, i co teraz będzie... ;)
Daluniu, dzięki za streszczenie - powoli nadrabiam zaległości... wiesz, do tego siania wciąż nie mam odwagi... boję się, że przesuszę i nic z tych nasion nie wzejdzie...
Julka, jak już objedziecie Europę, to koniecznie za ocean... tam jest tyyyle do oglądania, a różnorodność przyrody wprost powala...
Ewcia, już mi nic nie mów... miałam nie myśleć o różach, ale nie da się... Harkness nie może się nie podobać
Majeczko, oj Majeczko, wolne dni miałam poświęcić mężowi, i co teraz będzie... ;)
Daluniu, dzięki za streszczenie - powoli nadrabiam zaległości... wiesz, do tego siania wciąż nie mam odwagi... boję się, że przesuszę i nic z tych nasion nie wzejdzie...
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Cieszę się że przypadła do gustu, od razu jak ją zobaczyłam to pomyślałam że powinna podchodzić do Waszego ogrodu i domu.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ja mam bliska rodzine w South Carolina i ta strone z Columbia, Greenville, Charleston i od oceanu do Atlanty, to juz znam. Ale ze az tak bardzo mnie nie pociagnelo jednak, jak stary kontynent to zrobil to jak juz nie bedzie gdzie jezdzic, to moze sie znowu skusze.