Henryku , Mieczysławie dziękuję bardzo Marto, Małgosiu, bardzo, bardzo dziękuję za życzenia imieninowe i piękne kwiaty
Grudniczek dla odwiedzających mój wątek
Witaj Basiu! Już obejrzałam i oczu nie mogłam oderwać od Twoich kaktusików. Pod dobry adres trafiłam. Będziesz mi służyła radą jeśli zapytam? Mam kilka kaktusów, bardzo mi się one podobają, ale za rzadko i nie regularnie mi kwitną. I tak do końca to nie wiem, jak się postępuje z nimi. Pozdrawiam Mirka
Mirka - jeżeli masz już kilka kaktusów,jak piszesz,to możesz przecież założyć Swój własny wątek z kaktusami.
Wkleisz zdjęcia kaktusów, to będzie łatwiej Ci pomóc.
Mirko - nieważne,że kaktusów masz niewiele.Ważne ,że Tobie się podobają.
Nawet z kilku sztuk można się przecież cieszyć,a gdy zakwitną,to cieszą nie tylko Twoje oczy.
Zawsze możesz dokupić kilka lub kilkanaście,jeżeli masz jeszcze miejsce na parapecie.
Wszystko się zgadza.
Basiu ja potrzebuję rad praktycznych. Np. Co należy zrobić przy kaktusach o każdej porze roku? Czy wszystkie kaktusy traktujemy w ten sam sposób, aby zakwitły? A odpowiedzi nie oczekuję jednym zdaniem, ale opisowo i na Pw. Czy ktoś z Was moi drodzy podejmie się tego czy mogę liczyć na Ciebie Basieńko. Pozdrawiam Mirka